Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот wilge » 22 фев 2019 08:36

W84me написа:
k20dan4o написа:Пак поне го има, а в сайта на Левски липсва още, за сметка на Обертан. Не е сериозно 2019 г един сайт да не можеш да поддържаш
https://levski.bg/team

Срещу една "скромна" сума ще го поддържам. Все пак съм с левскарска кръв, не съм спал на Герена, но все пак... :mrgreen: :mrgreen:

Официалният сайт на Левски е под всякяква критика. Но е в пълен синхрон с всичко случващо се в клуба през последните десет години. Той е визията от вътре и от вън, огледалото. Новото начало, ако действително настъпи, трябва да включи и реорганизация на сайта. Ако подържащия го е на раабота в Левски, трябва да бъде моментално уволнен, ако е с договор с външна фирма- задължително да бъде анулиран договора и да бъде възложен на друг.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 фев 2019 12:25

Филипе Нашименто, който беше пратен под наем в румънския Политехника Яш сподели, че в Левски се е чувствал изключително щастлив, но липсата на достатъчно игрови минути го е накарала да смени, макар и временно, своята клубна принадлежност.

Припомняме, че португалският техничар има още една година от контракта си със "сините".

Ясно е, че халфът ще получава цялата си заплата именно от новия си клуб от Румъния, което означава, че възнаграждението му няма да тежи на бюджета на "сините". Договорът му е само до края на сезона, като никъде не се съобщава да има клауза за откупуването му след това.

"Харесва ми в Левски, но просто получавах твърде малко време за игра и преценихме, че ще е по-добре да отида някъде, където ще мога да получавам повече шансове за изява. Ще дам всичко от себе си да помогна на Политехника с изявите си", заяви Нашименто при представянето си.

Лично аз предпочитам една двойка ДХ Нашименто-Рейш... Само да не дават на Нашименто да бие дузпи, :mrgreen:
Едно от нещата, които видяхме при Роси и повече не видяхме е как целия отбор работи в дефанзивен план - нещо, което е характерно за една Италия (ако ще и футболът в Калчото да не е бърз като в Англия) и акцента именно над средната линия, която помагаше и в двете фази на играта. Сега имаме много статичност именно там. И не е въпрос толкова до изпълнители, може би, колкото до... менталност... и разбира се треньорски инструкции. Аз не харесвам постройката с крила, които се движат само в една посока по тъча и не поемат никаква отговорност в защита и дефанзивни халфове, които се ограничават до средната линия и дотам. Спряло е, ако ще и именно така да играят много отбори днес. Искам да виждам футболисти на фланга, които влизат навътре, дефанзивни халфове, които шарят навсякъде и бекове, които не се самозабравят да търчат напред при положение, че нямат въздух да се върнат. :|

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 22 фев 2019 16:36

Много правилен ход е отдаването на Нашименто под наем до края на сезона.Според мен момчето има качества,но е тотално сринат психически.Надявам се през пролетта да изиграе силни мачове в Румъния,да си изчисти главата и налято да се завърне свеж.При всички случаи,ако направи силен полусезон в Румъния,ние само ще спечелим от това.Вариантите са:

1.Даваме му нов шанс и остава при нас.
2.Продаваме го.Ако направи силна пролет,ще има интерес към него най-малкото от румънски отбор.
3.Отдаваме го отново под наем за сезон.Така ще си спестим заплатата му.

При всички случай обаче "скъсваме" с порочната практика да се взимат емоционални решения и да се гонят футболисти срещу неустойка.Подобна е и ситуацията с Ривалдиньо.Според мен Луан Виана има бъдеще при нас.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 22 фев 2019 20:30

На пролет се изчистваме от всичката плява която разхвърлихме по отборите купуваме трима класни футболисти и отбора заспива.
От там нататък Божков и Колев си знаят работата.За две години изчистват дълговете. Мъри се връща и започва новата ера на Левски и настава син терор в Европа.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 фев 2019 20:47

Kris_men2000 написа:На пролет се изчистваме от всичката плява която разхвърлихме по отборите купуваме трима класни футболисти и отбора заспива.
От там нататък Божков и Колев си знаят работата.За две години изчистват дълговете. Мъри се връща и започва новата ера на Левски и настава син терор в Европа.

Ай, дано!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 фев 2019 20:57

Ма надали.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 фев 2019 21:03

30 мелеона за 2 години. Къде отидохте вие бе :lol: Наздраве!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 фев 2019 21:16

modor написа:30 мелеона за 2 години. Къде отидохте вие бе :lol: Наздраве!

Ай, па ти! Не ставай дребнав. :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2019 21:25

modor написа:30 мелеона за 2 години. Къде отидохте вие бе :lol: Наздраве!

За 10.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 22 фев 2019 21:31

След махането на яблонски, кабрал и цветко ще имаме само заместник на цветко (ЖИВКо), тоест трябват задължително 1) ц.з. и 2) д.к. Ще е добре Холмар да се възстанови на поне 90% след травмата си. Искрено му го пожелавам, тъй като е класа. Така ще се реши частично ц.з. проблема, но пак ще трябва нов да се взима, за да има конкуренция.

При Мариани мисля е 57,82% шансът да остане след редуциране на заплата. (изчислих го по много сложна формула, взети са предвид всички фактори :mrgreen: ) Не мисля, че той е правилният човек за титуляр-подавач, тъй като е много непостоянен. И въпреки това - харесвам го, но по-важно ми е Любимия клуб да върви,а не даден играч как ще се развие.

Паулиньо също не ми допада като титулярно-л.к., но толкова са ни бюджетът и възможностите. И него го харесвам като Марианчо ама... не е това, което трябва да е, за да се вдига нивото на отбора.
Така че - крило задължително трябва да бъде закупено, най-малкото, за да запълнят дупката. А най-добре ще е да се вземат два такива типа футболисти, за да има конкуренция.

Горанов спокойно може да бъде заменен от франсето, но той пък залага много на сигурното и също не виждам как ще допринесе за израстването. Не са нужни 100 мача, за да стигнеш до това заключение. Стилът на даден играч не се променя току-така.

Нападателите са ни от средняк нагоре. Костов видяхме онзи ден - върза му на куче отново, а преди това 2 пъти не може топката да си спре при елементарни ситуации, но поне вкарва де. Божинов е свършил отвсякъде. Буш - не му потръгна тука и това е.
Така че и тук си трябва голова машина - доказана(!).

Де факто Левски има стабилни Тиам и Холмар. Дори Тиам е яко паника в началото на някои дербита. Всичко друго е мега колебливо и непостоянно.
Трябват си едни 2-3млн. евро - по ~1млн.евро средно за трима наемници, за да се сортнат наистина добри играчи, които пари няма как да се дадат според мен на този етап. Не очаквам да бъдат доведени някакви добри играчи, без значение дали чужденци/бг поради простата причина, че трябва да почне да се оправя школа и звена, които са основополагащи, за да имаш после стабилен отбор. Видяхме, че с играли в Юнайтед и ВЛ не става работата. Жалко, че Уношките на Левски не издържат на напрежението и нищо не става от тях и пак се залага на чужденци. Само не разбирам как Ст. Иванов е голмайстор на всички уношки и в първия отбор когато го извикат и пуснат играе като някакъв аматьор и не може 1 да излъже дори.

Върни се в “Левски”