шивача написа:Ще ми липсва Спас, дано все пак реши да остане, има време да размисли
Може да си го дръпнете при вас, малко да видите фино управление и ще ги води на изложби играчите ви, не в багажник до Бялка

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
шивача написа:Ще ми липсва Спас, дано все пак реши да остане, има време да размисли
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
miro_rz написа:Ако черепа стабилизира отбора в следващите 2/3 години , ще трябва паметник , бюст или каквото си трябва да му вдигнете на човека !
Той заставал ли е пред камерата или още не ?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
miro_rz написа:шивача написа:Ще ми липсва Спас, дано все пак реши да остане, има време да размисли
Колкото Томов ли ?
rane написа:С разсрочване вероятно?анто маина написа:2 -2.5 г . не са се плащали данънци,а уж се погасяваха.И как са ви давали лицензЛОКО СФ май ги изхвърлиха за няква малка сума?
ralka_levskarka написа:Само да кажа, че Домусчиев е спечелил търга за НОВАОчаквам и тя да стане платена.
JackPackage написа:ralka_levskarka написа:Само да кажа, че Домусчиев е спечелил търга за НОВАОчаквам и тя да стане платена.
е тя е национална тв, от къв зор ще е платена
Тия пари, които ще спечели от абонамент за години не могат да стигнат парите от рекламите в национален ефир
ralka_levskarka написа:Само да кажа, че Домусчиев е спечелил търга за НОВАОчаквам и тя да стане платена.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:ralka_levskarka написа:Само да кажа, че Домусчиев е спечелил търга за НОВАОчаквам и тя да стане платена.
И Нет Инфо, може и форума да направи платен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта