Манолев наистина бе взет от Лц само и само да не е при нас. Какво е видял чичо Гошо в този играч не ми е ясно, но явно има нещо . Както и да е, тоя не го искам в Левски, но този метод на действие е любопитен.
Всъщност е основен принцип в работата на водещите детски школи в София. Левски, Национал и Славия сбират всяко дете, което им прави впечатление, забиват ги по втора и трета група, като единствената идея е не да го развиват, а да не играе срещу тях. Така си осигуряват безпроблемно лидерство, защото малките клубове нямат деца, с които да им се противопоставят. Дали това е правилно, всеки преценява сам за себе си...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Гледам мача на лондонските сини, трагедията е пълна! Когато не става-не става...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
sin4ec написа:Манолев наистина бе взет от Лц само и само да не е при нас. Какво е видял чичо Гошо в този играч не ми е ясно, но явно има нещо
Пълни глупости! По тая логика Лудогорец да бяха взели и Райнов, Божи86 и Живко Миланов само и само да не са при нас

.Славия първи се обадиха, после и Левски. Накрая от Лудогорец се свързаха с мен. Изчаквах до последно кое предложение ще ме задоволи най-много. Мислих около седмица и избрах Лудогорец. Тяхната оферта беше най-привлекателна
Такива филми "Обрат", "Лудогорец цака Левски" и " в последния момент се намесили Лудогорец" са само медиини партенки! Хубавото е, че не ссеки, който вЕрва на подобни глупости!

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
И при нас ли стана Киру Гелу , враг №1 
Ех , къде спа когато взимахме -Нар,Баба,Деса .... Гомес,Пипоня,Холмар

Ех , къде спа когато взимахме -Нар,Баба,Деса .... Гомес,Пипоня,Холмар

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Томислав Русев снощи каза ,че Манолев е водил преговори с Левски но е предпочел офертата на Лудогорец ,защото тя е била с по-голяма заплата и по-дълъг сигурен договор. Левски е предложил договор за шест месеца плюс една или две години. Според мен на него може да се вярва ,колкото и да го плюете си остава журналиста ,които е най-близо до Левски.
sin4ec написа:Манолев наистина бе взет от Лц само и само да не е при нас. Какво е видял чичо Гошо в този играч не ми е ясно, но явно има нещо . Както и да е, тоя не го искам в Левски, но този метод на действие е любопитен.
Всъщност е основен принцип в работата на водещите детски школи в София. Левски, Национал и Славия сбират всяко дете, което им прави впечатление, забиват ги по втора и трета група, като единствената идея е не да го развиват, а да не играе срещу тях. Така си осигуряват безпроблемно лидерство, защото малките клубове нямат деца, с които да им се противопоставят. Дали това е правилно, всеки преценява сам за себе си...
Не си много прав , че сме го взели само да не е при вас !
Натаниел отказва да подпише и ни трябва спешно бек на неговия пост !
gihuelo написа:Томислав Русев снощи каза ,че Манолев е водил преговори с Левски но е предпочел офертата на Лудогорец ,защото тя е била с по-голяма заплата и по-дълъг сигурен договор. Левски е предложил договор за шест месеца плюс една или две години. Според мен на него може да се вярва ,колкото и да го плюете си остава журналиста ,които е най-близо до Левски.
Еми нормално , едните предлагат 18 месеца а другите 6 месеца договор , отделно разлика и в заплатите . В крайна сметка всеки си гледа собствените интереси . Момчето все пак е към края на кариерата си и ще гледа да се стабилизира и финансово .
Както и да е добър футболист е , но на тези години да вземеш футболист е не сериозно . По-скоро ще попълва дупката, която вероятно ще бъде оставена от бразилския бек !
Щях да се радвам да вземем Манолев. Добър играч е. Обаче, май Киро Гела лека полека видя, че не му трябват скъпи играчи и треньори за да бие нас и Тирето. Взе посредствен треньор, играчи като Манолев и Серкан. Или сме много слаби, или проектът поема друга посока.
110 години любов!
- metodito
- Контакти:
Халфът на Левски Давиде Мариани е убеден, че отборът го чака светло бъдеще и много скоро ще се случи нещо хубаво.
Полузащитникът сподели само суперлативи за новия старши треньор Георги Дерменджиев, като е категоричен, че може много да научи от него.
"Наистина съм обнадежден за предстоящите двубои. Доставя ми удоволствие да играя с моите съотборници. Трябва да пренесем доброто настроение и на игрището, което ще спомогне и за по-добри резултати.
Не беше лесно за нас през месец януари. Случиха се доста неща. Усещам позитивизма в нашия тим. Нещо добро ще се случва в бъдеще.
Георги Дерменджиев има друга философия за футбола. Винаги се опитвам да изпълнявам неговите указания. Чувствам се добре и смятам, че това е точният стил за мен. Мога много да науча от него.

Найс. И аз така мисля... надявам се.
metodito написа:Халфът на Левски Давиде Мариани е убеден, че отборът го чака светло бъдеще и много скоро ще се случи нещо хубаво.
Полузащитникът сподели само суперлативи за новия старши треньор Георги Дерменджиев, като е категоричен, че може много да научи от него.
"Наистина съм обнадежден за предстоящите двубои. Доставя ми удоволствие да играя с моите съотборници. Трябва да пренесем доброто настроение и на игрището, което ще спомогне и за по-добри резултати.
Не беше лесно за нас през месец януари. Случиха се доста неща. Усещам позитивизма в нашия тим. Нещо добро ще се случва в бъдеще.
Георги Дерменджиев има друга философия за футбола. Винаги се опитвам да изпълнявам неговите указания. Чувствам се добре и смятам, че това е точният стил за мен. Мога много да науча от него.
![]()
Найс. И аз така мисля... надявам се.
Само на приказки са големи... на терена никакви ги няма!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!