Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
baltimore

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот baltimore » 18 фев 2019 16:28

t0bl3ro_bg написа:
baltimore написа:
t0bl3ro_bg написа:Тия от тоя град взеха всички, с които бяхме свървани и са по-читави, само и само да не дойдат при нас.

Май моделът на стяуа работи в бг но под името лдкфк19**

И защо само и само да не са при вас? Всички знаят, че сте скъсани бедняци и нямате пари за транфери и заплати?

Не е много трудно да се сетиш, но не искаш.

Сетих се и ти го написах даже, ама не стопляш.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 фев 2019 16:32

t0bl3ro_bg написа:Тия от тоя град взеха всички, с които бяхме свървани и са по-читави, само и само да не дойдат при нас.

Айде стига си го превъзнасял Манолев. :lol: Не знам колко си го гледал(надали повече от мене),но той не е нищо особено.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2019 16:42

delqnski47 написа:

Айде стига си го превъзнасял Манолев. :lol: Не знам колко си го гледал(надали повече от мене),но той не е нищо особено.

Който съжалява за Манолев е някакъв болен мазохист! Пуснете си гола на Буш за 2:1 в 1/2 финала за Купата и гледайте внимателно тоя мега футболист какво прави по това време :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 фев 2019 16:51

W84me написа:
delqnski47 написа:

Който съжалява за Манолев е някакъв болен мазохист! Пуснете си гола на Буш за 2:1 в 1/2 финала за Купата и гледайте внимателно тоя мега футболист какво прави по това време :mrgreen: :mrgreen:

Стига па ти си им давал такива примери, че сега Гела кат' го вземе и ония веднага ще обявят, че е продал мача срещу нас, само и само да го очернят, зер ако каже нещо лошо против пропагандата и крадците на идентичности да имат "нещо" срещу момчето. За справка - скалъпените обвиненя срещу оня негър, де разказа как падишаха се е държал с тях като с крепостни селяни и против волята им е наредил да сменят оранжевия екип с червен.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 фев 2019 17:02

W84me написа:
delqnski47 написа:

Всеки път като го гледах как тича и ми напомня на онея скутерчета за 16 годишни... :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2019 17:13

delqnski47 написа:Всеки път като го гледах как тича и ми напомня на онея скутерчета за 16 годишни... :lol: :lol: :lol:

Абсолютен свински тръс на забавен каданс!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2019 17:20

TristaNNN написа:Стига па ти си им давал такива примери, че сега Гела кат' го вземе и ония веднага ще обявят, че е продал мача срещу нас, само и само да го очернят, зер ако каже нещо лошо против пропагандата и крадците на идентичности да имат "нещо" срещу момчето. За справка - скалъпените обвиненя срещу оня негър, де разказа как падишаха се е държал с тях като с крепостни селяни и против волята им е наредил да сменят оранжевия екип с червен.

Давам им малко храна, че мантрите почнаха да куцат :mrgreen:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 18 фев 2019 17:22

Много разбирачи излезнахте всички. Кой от кой по-голям, тоя стоплял водата, оня гледал повече, бре...

Да ви назначават за съветници и твай

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 фев 2019 17:30

W84me написа:
TristaNNN написа:Стига па ти си им давал такива примери, че сега Гела кат' го вземе и ония веднага ще обявят, че е продал мача срещу нас, само и само да го очернят, зер ако каже нещо лошо против пропагандата и крадците на идентичности да имат "нещо" срещу момчето. За справка - скалъпените обвиненя срещу оня негър, де разказа как падишаха се е държал с тях като с крепостни селяни и против волята им е наредил да сменят оранжевия екип с червен.

Давам им малко храна, че мантрите почнаха да куцат :mrgreen:

Ба, куцат ... Я виж как подло, но и много хитро, гусин Пенев го удари на демагогия, че да може да се говори за лошото БФС, което спъва полета на оранжевата харизма, а и така не го занимават с неудобни футболни въпроси за трупата му. А това, че при пребоядисаните положението във всякакъв аспект е леле-мале, никой не го брига - важното е да се намери враг, ако не е Гела, то и БФС-то става. Гледам, че вече засаждат и друго зрънце - фамилията в Левски, като след малко поливане и то ще стане новата им опорна точка. Царе са на тия работи, а футболната Корнелия Нинова перфектно се вписва в идеята и изпълнението, те и затова толкова много му се радват. Как да е, да продължават да се излагат за наш сеир и за радост на не особено умните си последователи на пропагандата.
Важното е, че Манолев няма да акостира на Герена, това е, че аз по едно време се бях притеснил!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 18 фев 2019 17:43

Левски (София) - Локомотив 1926 (Пловдив) 1:1 (0:1) /пряко по Диема спорт/ Video stats
[0:1 Анте Аралица 44', 1:1 Давиде Мариани 71'], ~ 7 100 зрители

източник: bulgarian-football.com

Къде 7 100, направо 2 100 бяхме вчера :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”