Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот t0bl3ro_bg » 18 фев 2019 11:07

То щото не ставаха с киро, та отдясно правеха дупки в другите, ма някой му бе трудно да го види по-рано, та му видяхме гърба :mrgreen: 8-)

Гледайте си кабралата, той е класа 8-)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 фев 2019 12:20

С първия мач на Левски за 2019 г. се забеляза и едно емблематично завръщане. На "Герена" за първи път от почти две години се появи най-успешният треньор на "сините" през новия век Станимир Стоилов.

И нека спекулациите за нов треньор от лятото започнат сега... :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 18 фев 2019 12:25

Станимир Стоилов поема "Левски" от новия сезон

Бившият футболист на "Левски" Станимир Стоилов ще бъде новият старши треньор на сините от новия сезон, съобщи за "Дневник" източник от ръководството на клуба.

https://m.dnevnik.bg/sport/2004/05/02/1 ... iia_sezon/

Шок :shock: :shock:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 фев 2019 12:32

Аре бе 100 пъти го канихме и той не дойде .Да ходи в Разград .Там всичко е тип-топ както той изисква от Левски

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 фев 2019 12:36

Тея не се спират. Говоря и за ръководителите на "Левски" и за медиите. Как да работи треньора на "Левски", като чете всеки ден как го сменят? А за съжаление, медийните спекулациЙ намират често потвърждение. Така беше с Петрович, така беше с Топчо. Не съм сигурен, но и за контакт на Русев с Муслин, също оттам научихме. :evil:
Дано е поредния фейк. Фен съм на Мъри, амбразурчик, даже, но трябва да се спре с това треньоросменяне. Да изкара Старшията още два полусезона и тогава да идва, който ще идва. Още повече, че на лято си отива една торба футболисти.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 фев 2019 12:41

Колегата ви ебава със стара статия, бре! :mrgreen: Мале-мале какви сте ми шаранчета. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 18 фев 2019 12:42

metodito написа:Тея не се спират. Говоря и за ръководителите на "Левски" и за медиите. Как да работи треньора на "Левски", като чете всеки ден как го сменят? А за съжаление, медийните спекулациЙ намират често потвърждение. Така беше с Петрович, така беше с Топчо. Не съм сигурен, но и за контакт на Русев с Муслин, също оттам научихме, и то далеч преди двамата да се срещнат. :evil:
Дано е поредния фейк. Фен съм на Мъри, амбразурчик, даже, но трябва да се спре с това треньоросменяне. Да изкара Старшията още два полусезона и тогава да идва, който ще идва. Още повече, че на лято си отива една торба футболисти.

Ти нали прочете че статията е от 2004 или пак си пишем колкото да не заспим? :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 фев 2019 12:43

TristaNNN написа:Колегата ви ебава със стара статия, бре! :mrgreen: Мале-мале какви сте ми шаранчета. :lol:

:lol:
Мен въобще нищо не ме учудва. Имаме си треньор. Да видим докога.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 фев 2019 12:44

JackPackage написа:
metodito написа:Тея не се спират. Говоря и за ръководителите на "Левски" и за медиите. Как да работи треньора на "Левски", като чете всеки ден как го сменят? А за съжаление, медийните спекулациЙ намират често потвърждение. Така беше с Петрович, така беше с Топчо. Не съм сигурен, но и за контакт на Русев с Муслин, също оттам научихме, и то далеч преди двамата да се срещнат. :evil:

Ти нали прочете че статията е от 2004 или пак си пишем колкото да не заспим? :roll:

Не, после го прочетох от кога е.

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 18 фев 2019 12:44

t0bl3ro_bg написа:Станимир Стоилов поема "Левски" от новия сезон

Бившият футболист на "Левски" Станимир Стоилов ще бъде новият старши треньор на сините от новия сезон, съобщи за "Дневник" източник от ръководството на клуба.

https://m.dnevnik.bg/sport/2004/05/02/1 ... iia_sezon/

Шок :shock: :shock:

Хахахахахааха, ей не четат хората и това си е. Веднага подемат темата...само да бяхте прочели, че статията е от 2004 година :) :) :)

Върни се в “Левски”