Гледайте си кабралата, той е класа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
С първия мач на Левски за 2019 г. се забеляза и едно емблематично завръщане. На "Герена" за първи път от почти две години се появи най-успешният треньор на "сините" през новия век Станимир Стоилов.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
metodito написа:Тея не се спират. Говоря и за ръководителите на "Левски" и за медиите. Как да работи треньора на "Левски", като чете всеки ден как го сменят? А за съжаление, медийните спекулациЙ намират често потвърждение. Така беше с Петрович, така беше с Топчо. Не съм сигурен, но и за контакт на Русев с Муслин, също оттам научихме, и то далеч преди двамата да се срещнат.![]()
Дано е поредния фейк. Фен съм на Мъри, амбразурчик, даже, но трябва да се спре с това треньоросменяне. Да изкара Старшията още два полусезона и тогава да идва, който ще идва. Още повече, че на лято си отива една торба футболисти.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
TristaNNN написа:Колегата ви ебава със стара статия, бре!Мале-мале какви сте ми шаранчета.
JackPackage написа:metodito написа:Тея не се спират. Говоря и за ръководителите на "Левски" и за медиите. Как да работи треньора на "Левски", като чете всеки ден как го сменят? А за съжаление, медийните спекулациЙ намират често потвърждение. Така беше с Петрович, така беше с Топчо. Не съм сигурен, но и за контакт на Русев с Муслин, също оттам научихме, и то далеч преди двамата да се срещнат.![]()
Дано е поредния фейк. Фен съм на Мъри, амбразурчик, даже, но трябва да се спре с това треньоросменяне. Да изкара Старшията още два полусезона и тогава да идва, който ще идва. Още повече, че на лято си отива една торба футболисти.
Ти нали прочете че статията е от 2004 или пак си пишем колкото да не заспим?
t0bl3ro_bg написа:Станимир Стоилов поема "Левски" от новия сезон
Бившият футболист на "Левски" Станимир Стоилов ще бъде новият старши треньор на сините от новия сезон, съобщи за "Дневник" източник от ръководството на клуба.
https://m.dnevnik.bg/sport/2004/05/02/1 ... iia_sezon/
Шок![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта