#teznajatkakvoelevski[/offtopic]
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:realno написа:W84me написа:miro_rz написа:Щом Жадното повти е време и Сухото ![/offtopic]
Само да не сменят Сухия с Жадното![]()
Сухия играе за отбора на сърцето му.
На вас ви трябват истински левскари !
Ние си искаме чичо Гошо , вие си искате сухия и всичко е точно !
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
miro_rz написа:metodito написа:Kotooshu написа:Иначе Сухия преподава
Тамън и аз щях да напиша същото. Творец е. И минах през "магазина на БоШков" и не се сетих да го сложа тоя мач.
Както сте го подкарали все от нас да вземате треньори скоро го очквам да си го приберете и него . С удоволствие ще му плащам 2/3% от заплатата !
rhaegar написа:Ние благодарение на такива дето са "истински левскари" и "знаят какво е Левски" сме на това дередже.
SANSIRO7 написа:За малко забавление с несъществуващите
"1:7 от Левски беше много ужасяваща загуба. Ние тъкмо бяхме взели властта в ЦСКА. Бяха минали около три месеца от влизането на „Мултигруп” в клуба.
До нас преди мача достигна информация, че „сините” са пробили няколко наши футболисти. Разбира се, изобщо не вярвах на това. Предполагах, че е поредният слух, появил се на хоризонта. Но след резила започнахме разследване, което установи, че петима от отбора са ни продали. Знам имената им, но няма да ги разкрия. Но вие може да се досетите, защото през следващия сезон тези играчи бяха разкарани от ЦСКА.
Знам, че тези мои думи ще предизвикат много полемики и коментари. И че тогавашните шефове на Левски ще подскочат като ужилени, но така беше...”, категоричен е Евгени Горанов пред БЛИЦ, който коментира и другата срамна загуба – 0:8 от Литекс на 29 ноември 1998 година.
„Категоричен съм, че в този мач нямаше хванати наши футболисти. Причината беше друга. Тогава имаше забавяне на заплати и премии в нашия клуб. Част от играчите протестираха, не искаха да тренират. И изобщо не се напрягаха във въпросната среща. Логичното се случи – ЦСКА записа най-голямата загуба в историята си. Сега веднага някои ще кажат: „Да де, не са получавали заплати, в Ловеч са надушили това и са им обещали пари, за да легнат!”.
Няма обаче такова нещо. Просто на част от футболистите не им се играеше. Хвърлиха се само в евротурнирите, където същата есен на 1998 година ЦСКА се представи на високо ниво, елиминирайки последователно Белшина, Молде и Сервет и игра достойно при отпадането от Атлетико Мадрид. За европейските победи премии имаше, но заплатите бяха забавени с два месеца, както и премиите за първенство”, завърши Горанов.
metodito написа:rhaegar написа:Ние благодарение на такива дето са "истински левскари" и "знаят какво е Левски" сме на това дередже.
И заради това ли, тези след Гонзо, го карат да изглежда като Ули Хьонес?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ralka_levskarka написа:Кажете чао на Асеня и здр на Мечо
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 24 госта