delqnski47 написа:Sisi 1914 написа:Бошков ще ни е новият собственик!
Дали ще е за по-добро!
Стига с тоя боШков ма......БоЖков![]()
![]()
![]()
Като ти пречи си чети и пиши в друг форум!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Sisi 1914 написа:Бошков ще ни е новият собственик!
Дали ще е за по-добро!
![]()
![]()
W84me написа:delqnski47 написа:Sisi 1914 написа:Бошков ще ни е новият собственик!
Дали ще е за по-добро!
![]()
![]()
Моля, ако обичате, наричайте Го г-н Божков
delqnski47 написа:Groucho написа:delqnski47 написа:Sisi 1914 написа:Бошков ще ни е новият собственик!
![]()
![]()
Скастри я, както Павел Поппандов скастряше другарката певица Рени в "Оркестър без име"![]()
![]()
![]()
Ми писнА ми....Бошков та Бошков.То един път да беше..
Sisi 1914 написа:delqnski47 написа:Groucho написа:delqnski47 написа:Sisi 1914 написа:Бошков ще ни е новият собственик!
![]()
![]()
Скастри я, както Павел Поппандов скастряше другарката певица Рени в "Оркестър без име"![]()
![]()
![]()
Ми писнА ми....Бошков та Бошков.То един път да беше..
Ако трябва и сто пъти ще го кажа!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Sisi 1914 написа:delqnski47 написа:Sisi 1914 написа:Бошков ще ни е новият собственик!
Дали ще е за по-добро!
![]()
![]()
Като ти пречи си чети и пиши в друг форум!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
koisa написа:Ще има да чакаш чичо ти Гошо да излезе с Костов и Божинов едновременно...Може би, ако губим в резултата някъде към 70 мин. може и да се случи!
Защо до Рейш пишеш (нов-спекулация) като е по-логично да е на мястото на Яблонски, предвид това, че лятото си заминава най-вероятно... Нищо чудно да се стигне до обиграване на нова централна двойка защитници до завръщането на Холмар, който очаквам също да бъде продаден.
metodito написа:Аз тая някаква надежда Давид да размисли.
Единствено Роси и Топчо се опитаха да разчупят това. Роси с обърнатите крила, Топчо - с включването на халф-бекове.
На мен ми се нравеше това с обърнатите крила. С халф-бекове и трима защитници пък беше прекалено революционно за България (единствено Лудогорец съм виждал в няколко мача така) и тримата защитници трябваше да бъдат трима Яблонеца.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, tamkuan и 16 госта