Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот NOMER14 » 13 фев 2019 22:22

JackPackage написа:Божков да смени рекламата на 7777, която е със Стоичков, да не се показва на Герена :lol: :mrgreen:

Откакто се вдигна патардията около идването на Божков в Левски все се чудя как ще излязат от това неловко положение с рекламата. Последната седмица все надавам уши и очи да не са я сменили.
Апропо: един въпрос към наобикалящите тъдява - Ицата и Любо как ще съжителстват заедно в отбора на Гришата. Нещо се недолюбваха напоследък (Стоичков с кого ли не се скара).

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 13 фев 2019 22:25

Serafim написа:Твърде е вероятно Спас да остане собственик формално с най-голям дял акции, но фактически властта да е в Божков и всичките "приходи" на Левски да са от негови фирми и спонсори, свързани с него. Друго обяснение за това "партньорство" нямам.

A, това са неща, които са ясни и ще останат ясни на много малък кръг от хора според мен, не бих се упражнявал по темата. Видяхме го Русев, ще видим и Божков. След Владо Грашнов аз лично не мисля, че Левски е имал ръководител, на който истински да му пука за клуба.

ralka_levskarka написа:[offtopic]Това е ве едно да напишеш ИваноФ или СтефаноФ :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Ае, не е същото, но е силно и неподражаемо. Така, както само Сиси може да го поднесе :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 фев 2019 22:28

В Аякс има брат-близнак на Кабрал... Сякаш един Ху* ги е правил
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 фев 2019 22:37

mikata написа:С идването на г-н Божков измъкнахме ли се от ББ и Дебелия :?:

Не искам да ти убивам ентусизмът, ама не не сме се измъкнали. Докато висят дълговете към фирмите на Маджо и Кратуня няма измъкване.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 фев 2019 22:42

ralka_levskarka написа:
delqnski47 написа:
damyanov1963 написа:За правописни грешки банове има ли?

А,то и аз съм неграмотен,ама тва боШков....еб* му майката,написа го няколко пъти. :lol: Все едно някой е взел клечка за зъби и ти я е забил в главата...такова е чувството. :lol: :lol:

[offtopic]Това е ве едно да напишеш ИваноФ или СтефаноФ :mrgreen:[/offtopic]

Аз предпочитам SMIRNOFF :mrgreen:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 фев 2019 22:46

Eminem написа:
шивача написа:
Eminem написа:Къде е онова жалко тирейче, дето мечтае да види Левски фалирал ? Според него, Божков не искал публично да се намесва името му в Левски, но Павел Колев директно и спокойно си казва, че е в Левски заради Божков.
Жалко тирейче.

И къде видя твоят интелект Божков да е казал нещо? Павел Колев може да си говори квото си поиска, но Черепа нищо не споменава. Навремето като бяхме във вашето положение Черепа излезе чрез Нове Холдинг и потвърди, че има интерес, сега нищо официално. Казах го и тогава; никой не съмнява, че Черепа стои в сянка, въпросът беше-защо не се официализира? Иначе Павелчо Колев може и от яд да ги наговорил тия неща с дълговете и Череповски, като се е почувствал УПОТРЕБЕН!? Обяснявам ти го отново, щото се вижда от козирката дори, че не си от най-интелигентните във форума.

Къде си, тирейче ? Къде ти отиде интелигентността ? Казах ли ти да изчакаш известно време преди да пишеш тъпотии ? Казах ти, но злобата и омразата в теб са по-силни.

хаха, що ми цитираш избирателно? Виж ми първото мнение по темата и какво съм сложил в скоби :mrgreen: Така че аматьорче, нищо ново. Да ви е честит в следващата година и половина, да го изцокате здраво :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 фев 2019 23:56

Пак сме им бръкнали на дълбоко... Надяваха се да сложим Тире, да ни закрият по подобие на ЦСКА, но не стана. Те си остават Литекс, ние - Левски, а живота продължава!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 фев 2019 23:58

Леле, колко мъка се събира в тоя форум, че Левски няма да умре?! То са съвети, то са благопожелания...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 14 фев 2019 00:09

W84me написа:Пак сме им бръкнали на дълбоко... Надяваха се да сложим Тире, да ни закрият по подобие на ЦСКА, но не стана. Те си остават Литекс, ние - Левски, а живота продължава!

:lol: :lol: :lol: Много добро мнение.
Отбора на народа е основан от хора от народа и няма как да умре.
Умират изкуствено създадени и измислени отбори/проекти като ЦСКА, Лудогорец и т.н.
Левски си е Левски, Литекс пък си е Литекс, който се преименува на нещо с тире и това е положението.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 фев 2019 00:16

specter написа:
Колко ви е тъпо по скалата от 1 до 10, че и тоя път не успяхте да ни фалирате с пожелания и злобеене във форума? За ваше съжаление си оставате фенове на фалирал нефункциониращ клуб (всъщност вие се отказахте от него) и настоящо странно образувание, а нас ще ни има вечно.

Що фалирал? Те си го фалираха и го погребаха сами...

Върни се в “Левски”