Serafim написа:Ся пък Маджо. Щрабаг била свързана с Божков, задълженията били 30, тоя перял пари през Левски, нищо, че отбора не печели нищо, но той върти сделки с играчи и печели по 50 хиляди лв , а в същото време купува Телеком за 100млн лева... То ако попиташ как се перат пари с някакъв конкретен пример в реална ситуация никой не може да то каже, ама иначе всички го разбират нещата.
И да ви кажа, че Кр.Ивановкрая на 2016 каза, че задълженията на клуба са над 18 млн лева....
Аз само да питам нещо - без значение как се казва собственика - Русев или Божков, как си представяте клуба да не е на загуба и да не разчита на заеми? Заплатих за 2016 са за над 7млн лева само... Договорът с Виваком беше за 6.6 ама за няколко години общо. Отделно приходите от билети са били под 1млн за същата 2016. Правете си изводите... Едно влизане в ЛЕ е преко сили около 5млн евра, което е по-малко от общия бюджет за сезона. Кажи речи е на неособено голяма печалба клуба, като се прибавят приходите от спонсори... Ама да влезем в ЛЕ ме виждам как ще стане...
Спонсорът не е един. Генералният е един, но не е единствен. Договорът е за 12 милиона (
https://www.dnevnik.bg/sport/2017/02/19 ... va_obiavi/), но да, за години. Това, което казваш за заплатите звучи ужасяващо. Лелелеле. Иначе пет милки в евро са си от всякъде супер (за ЛЕ), стига да не харчим като луди за глупости.
Спас нищо не купува, човек. Не знам защо на много хора е останало впечатление, че той е някой? Той е на някой. На кого не е трудно да се досетиш, когато видиш името на VTB замесено тук.