Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Kiril2681

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Kiril2681 » 09 фев 2019 14:03

W84me написа:
Kiril2681 написа:Добре де, има дългове сам към себе си - Спасчо, казвате, че те няма да се плащат - добре, ама къде ще отидат тези дългове като документи?! Вижте, питам като лаик, какъвто съм си, не вдявам от финансови машинации, обаче не е ли логично тези дългове да "изчезнат" само ако Спасчо реши официално да се откаже от тях? Ами ако не се откаже? ОК, той няма да ги види тези пари, обаче те ще "стоят" документално като дълг на Левски, нали? ФИФА, ФУФА, УЕФА и прочието там бандитски групировки това интересува ли ги? И отново повтарям - не разбирам от тези неща и затова питам / няма нищо срамно в това / , чета от над 30 страници назад и все повече се обърквам..

Спас и фирмите му или фирмите на някой, близък до него, дават пари под формата на заеми на Левски, с които се издържа отбора. В един хубав момент, кранчето секва и официално отбора е с Х милиона борчове към фирми на собственика. На теория има право да си ги търси, на практика никой няма да му ги даде.

Да, това го разбрах, но не вдявам какво ще стане ако той продължи да си ги търси? Не мисля, че трябва да му се връщат, това не подлежи на обсъждане, но ако той ги иска, говоря чисто документално - това си е отразено като дълг, нали? Не знам, някак не виждам Божков да плаща каквито и да е чужди дългове, дори да се махнат тези Спасовски глупости, остават там, колко...15-18мил.? Когато искаше да "оздравява" ЦСКА, плана на Божков беше А окръжна, на чисто, който е..л - е..л, кака се ожени. И , евентуално, след 5-7 години А група, финансова дисциплина и т.н. Както и да е - успех ви пожелавам, дано всичко това се реши скоро и да си говорим пак за футбол, сини, зелени, червени, оранжеви и други , чисто фенски закачки. За мен България се нуждае и от Левски, и от ЦСКА, виж, за Лудогорец не съм сигурен. :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 09 фев 2019 14:08

vvessel написа:Нещата в Левски изглеждат същите като в кочината преди години, когато Ганчев уж щеше да издържа отбора, а после каза ,.че няма да плаща чужди дългове и докара Литекс на армията.
Разликата е, че единия от играчите тогава , Божков, който сега единствения при нас, искаше да оздравява отбора, но не му се позволи и затова направи числото.
Дали сега ще иска същото вече е сложен въпрос.
Предполагам , че част от задълженията на отбора са към фирми на Спас и е възможно да бъде притиснат да "забрави" поне половината от тях. Иначе може и да няма сделка и всичко отива в канала.
Конспиративния вариант е изкуствено да се създава напрежение и несигурност, за се посрещне Божков като спасител вместо да го свързват с покойниците.
Все си мисля че по един или друг начин ще се измъкнем от калта. Но не и с тире.

Не, мисля, че тук бъркаш. Оздравяването на Божков се вижда - числото, създава се нов клуб и така. А Ганчев все пак даде едни 8 милиона, нали? Около 30 % от дълговете, може и по-малко да са, но там някъде, Божков какво даде? Виж, той беше на Армията, ако помниш затвори сектор Г, щото го псували, докара двама скъпи / за времето си/ бразилци и след като отпадна от ШЛ спря да им плаща и те избягаха. Нито се заяждам, нито иронизирам или хейта, просто си говорим.
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 09 фев 2019 14:11

koisa написа:
Red_Neck написа:Много буквално го приемаш ... :) Не е нужно да пуска в канала негови лични пари ;) Може да са на контролирани от него дружества или други "спонсори" (които също ще получат/или са получили нещо в замяна).
... иначе, Спас е начело на Левски от 2,5 години, ... при 12-13 М годишен бюджет (официално) са си над 30 милки.
Мен ако питаш, ..... повечето от тези 30 са заминали в канала ;)

Мен не ме интересува дали парите са негови, на Виваком или от спонсори... Въпросът е, че уж е хвърлил над 30 млн. а клубът е затънал двойно... Нали уж погасяваше, плащаше, ала-бала и му се връзваха хората! :oops:

LUPI Style......
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 фев 2019 14:27

Kiril2681 написа:
vvessel написа:Нещата в Левски изглеждат същите като в кочината преди години, когато Ганчев уж щеше да издържа отбора, а после каза ,.че няма да плаща чужди дългове и докара Литекс на армията.
Разликата е, че единия от играчите тогава , Божков, който сега единствения при нас, искаше да оздравява отбора, но не му се позволи и затова направи числото.
Дали сега ще иска същото вече е сложен въпрос.
Предполагам , че част от задълженията на отбора са към фирми на Спас и е възможно да бъде притиснат да "забрави" поне половината от тях. Иначе може и да няма сделка и всичко отива в канала.
Конспиративния вариант е изкуствено да се създава напрежение и несигурност, за се посрещне Божков като спасител вместо да го свързват с покойниците.
Все си мисля че по един или друг начин ще се измъкнем от калта. Но не и с тире.

Не, мисля, че тук бъркаш. Оздравяването на Божков се вижда - числото, създава се нов клуб и така. А Ганчев все пак даде едни 8 милиона, нали? Около 30 % от дълговете, може и по-малко да са, но там някъде, Божков какво даде? Виж, той беше на Армията, ако помниш затвори сектор Г, щото го псували, докара двама скъпи / за времето си/ бразилци и след като отпадна от ШЛ спря да им плаща и те избягаха. Нито се заяждам, нито иронизирам или хейта, просто си говорим.

Вие си го знаете Черепа, аз не съм го следил на армията, но преди да направи числото, той искаше да оздравява отбора, до който Гришата не го допусна и по-късно ликвидира. Сега видя, че от числото няма смисъл и се насочи към нас.
Имам подозрение обаче, че и той е "помолен" по същия начин като Спас да издържа отбора, но преди това естествено ще има сериозно пазарене.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 09 фев 2019 14:29

Колеги,не разбирам за какво са всички приказки,губене на време,търкане на клавиатури и прочие. От Космоса се вижда,че в българския футбол няма нормален механизъм,който да гарантира нормалното съществуване на отборите. Единствения начин е някой много богат човек да проявява силна форма на алтруизъм и просто да вади до безкрайност едни милиони левове от джоба си,докато футбалерите джиткат на терена. Това не може да трае вечно и все някога кранчето спира. Дали ще е В.Б. ,дали Г.Г.,дали К.Д. няма никакво значение. Докато отборите не започнат да се издържат по нормален начин ,както е в нормалните държави няма никакво бъдеще за никой. И ако ще е така,просто да бъдат обявени българските отбори за аматьорски и да се приключва мъката. Аз лично не виждам смисъл нещата да продължават по начина по който се случват в момента.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 фев 2019 14:30

Ако Русев остане акционер с 20% както се говори, не се тревожете за дълговете към него.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 09 фев 2019 14:44

Божков не обелва и дума, както и финия измамник Спас. Да не се окаже пратен като човек, свързан в миналото с Цска, който да обере негативите от готвен фалит.

Ганчев го посрещнаха на "Армията" като човек, който ще оздравява клуба и една година ги баламосва, че точно това ще направи докато не ги фалира, като ги убеди, че нямало друг вариант... И накрая плати 8млн./което още не е напълно сигурно/ за емблемата, с които на практика оригиналното Цска щеше да бъде спасен... Но това явно са много сложни въпроси за червените, върху които не им се разсъждава.

При такъв сценарий наистина ще е по-добре сини легенди да вземат акциите и да търсят спонсори, защото те биха опитали всичко, за да не се стигне до фалит, докато за мълчаливия Божков нищо не е сигурно.
Последна промяна от meteorit на 09 фев 2019 15:05, променено общо 1 път.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 09 фев 2019 15:04

k_oleto написа:
meteorit написа:На оранжевите пак им се привижда тире в син вариант. Реално, ако се случи такъв сценарий, единствените припознавачи ще са 50 човека от София-Запад, и то само ако има кренвирши. :mrgreen:

Понеже простотиите в "Левски" са последствие от мутренските простотии които стават по върховете на държавата, нормално е все повече фенове да говорят за ролята Боко-Делян и техните марионетки.

Пич, аз като фен на ЦСКА (пък ти ме наричай както искаш), не искам да фалирате, защото:
1. Искам си мача с вас
2. За да вървим нагоре като футбол, е нужно да има Левски и ЦСКА

Спукахте ни от бъзици, обаче чета тука във форума ви. Ние до последно си мислихме, че няма как да се случи. Дори на фаза несъстоятелност. Във форума ви обаче и днес и вчера чета: Ако има тире или нещо изчезвам от стадиона. Вие сте по-лесни дори от нас. Имате шанса, че бяхте и се бъзикахте с нашия ужасТ. Наистина НЕ ти пожелавам да минеш по моя път като чувства и емоции, но някой твои колеги си го заслужават и понеже има такива хора - четеш и подмятания в тая връзка. Това, което е преживяхме, беше ужасно, затова - не се шегувай с тия неща, че виж.......да не ви последва.

Двата отбора са силно зависими от привържениците си и от тяхното поведение и манталитет - в последните години тотална простотия е превзела и сини, и червени. При вас простотията взе връх като секторът ви скандираше кзл, даже някои заради името на отбора са стигали дотам да обиждат Апостола - тези неща се отразяват негативно на собствения отбор.

По този начин рефлектира и простотията в синия сектор, подмятанията към отсрещните минават нормалните граници, неграмотни хора пишат малоумни транспаранти редом до знамена на национални герои и пр.

Ролята на феновете трябва да е да подкрепят отбора, да са политически активни, но не и да изпълняват политически поръчки като марионетките на Боко - такива субекти могат само да вредят на отбора.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 фев 2019 15:23

hydetoshi написа:Колеги,не разбирам за какво са всички приказки,губене на време,търкане на клавиатури и прочие. От Космоса се вижда,че в българския футбол няма нормален механизъм,който да гарантира нормалното съществуване на отборите. Единствения начин е някой много богат човек да проявява силна форма на алтруизъм и просто да вади до безкрайност едни милиони левове от джоба си,докато футбалерите джиткат на терена. Това не може да трае вечно и все някога кранчето спира. Дали ще е В.Б. ,дали Г.Г.,дали К.Д. няма никакво значение. Докато отборите не започнат да се издържат по нормален начин ,както е в нормалните държави няма никакво бъдеще за никой. И ако ще е така,просто да бъдат обявени българските отбори за аматьорски и да се приключва мъката. Аз лично не виждам смисъл нещата да продължават по начина по който се случват в момента.

Подкрепям. За мен възможен изход е налагането на някаква форма на държавна регулация, БФС да се намеси и не знам как, но по нормативен път да направи така нещата, че да не се стига до закриване на клубове, някакъв наш си финансов феърплей. И трябва истински да се обърне внимание на вътрешния пазар и развитието на школите (от всички клубове), както и на масовия спорт. Може би трябва да се изтърпят едни десетина години, след това нещата ще тръгнат. Няма никаква финансова логика в поведението на "Левски" в последните години. Приличаме на онея де получават 500 лева на месец, а в джоба им нов iPhone. Дано наистина ни се размине И този път.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 09 фев 2019 16:42

Хайдее , пръкнаха се оранжевите да дават съвети , аре няма нужда от лицемерие - видяхме ви колко струвате .
До вчера викали ... всички говеда при Гунди и КЗЛ ... сега без Левски и ЦСКА нямало футбол . Е едните ги няма , скоро и другите ... и продължава да има футбол .
Никакви милиардери и "бащици" не му трябва на българският футбол , шибаната държава се намеси пряко във футбола и си майката на всичко , а онези алкохолици от БФС са за разстрел !
Просто трябваше да ни оставят намира , щеше да има и ЦСКА , ние няма да се чудим дали утре ще ни има ли, пловдивските отбори и те са лелемайко и т.н.
Единственото нещо което трябваше да направят крадците , както във всяка бяла държава , е данъчно облекчение за бизнеса .

между другото целта на тиквоча е наполовина изпълнена ... само "бутикови" отборчета без публика , лудогорец,септември,верея,витоша , някакво си село , арда без филтър :) ...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”