W84me написа:Kiril2681 написа:Добре де, има дългове сам към себе си - Спасчо, казвате, че те няма да се плащат - добре, ама къде ще отидат тези дългове като документи?! Вижте, питам като лаик, какъвто съм си, не вдявам от финансови машинации, обаче не е ли логично тези дългове да "изчезнат" само ако Спасчо реши официално да се откаже от тях? Ами ако не се откаже? ОК, той няма да ги види тези пари, обаче те ще "стоят" документално като дълг на Левски, нали? ФИФА, ФУФА, УЕФА и прочието там бандитски групировки това интересува ли ги? И отново повтарям - не разбирам от тези неща и затова питам / няма нищо срамно в това / , чета от над 30 страници назад и все повече се обърквам..
Спас и фирмите му или фирмите на някой, близък до него, дават пари под формата на заеми на Левски, с които се издържа отбора. В един хубав момент, кранчето секва и официално отбора е с Х милиона борчове към фирми на собственика. На теория има право да си ги търси, на практика никой няма да му ги даде.
Да, това го разбрах, но не вдявам какво ще стане ако той продължи да си ги търси? Не мисля, че трябва да му се връщат, това не подлежи на обсъждане, но ако той ги иска, говоря чисто документално - това си е отразено като дълг, нали? Не знам, някак не виждам Божков да плаща каквито и да е чужди дългове, дори да се махнат тези Спасовски глупости, остават там, колко...15-18мил.? Когато искаше да "оздравява" ЦСКА, плана на Божков беше А окръжна, на чисто, който е..л - е..л, кака се ожени. И , евентуално, след 5-7 години А група, финансова дисциплина и т.н. Както и да е - успех ви пожелавам, дано всичко това се реши скоро и да си говорим пак за футбол, сини, зелени, червени, оранжеви и други , чисто фенски закачки. За мен България се нуждае и от Левски, и от ЦСКА, виж, за Лудогорец не съм сигурен.