peliforewer написа:damyanov1963 написа:k_oleto написа:meteorit написа:На оранжевите пак им се привижда тире в син вариант. Реално, ако се случи такъв сценарий, единствените припознавачи ще са 50 човека от София-Запад, и то само ако има кренвирши.![]()
Понеже простотиите в "Левски" са последствие от мутренските простотии които стават по върховете на държавата, нормално е все повече фенове да говорят за ролята Боко-Делян и техните марионетки.
Пич, аз като фен на ЦСКА (пък ти ме наричай както искаш), не искам да фалирате, защото:
1. Искам си мача с вас
2. За да вървим нагоре като футбол, е нужно да има Левски и ЦСКА
Спукахте ни от бъзици, обаче чета тука във форума ви. Ние до последно си мислихме, че няма как да се случи. Дори на фаза несъстоятелност. Във форума ви обаче и днес и вчера чета: Ако има тире или нещо изчезвам от стадиона. Вие сте по-лесни дори от нас. Имате шанса, че бяхте и се бъзикахте с нашия ужасТ. Наистина НЕ ти пожелавам да минеш по моя път като чувства и емоции, но някой твои колеги си го заслужават и понеже има такива хора - четеш и подмятания в тая връзка. Това, което е преживяхме, беше ужасно, затова - не се шегувай с тия неща, че виж.......да не ви последва.
Да ти кажа честно и мен ме дразнят тия бъзици. Вместо да си гледаме собственото дердже, което никак не е за завиждане, някои сини фенове непрекъснато се занимават с глупости, като оранжеви цветове, тирета и др. простотий, най-голямата от които беше инсценираното погребение с измисления поп, като че ли оттогава Левски започна да се срива още по-стремглаво. Остава да останеме и без това дерби и тогава наистина ще трябва да погребем българския футбол!
Аз който съм бил на тези мачове с още 70 000 души, без буферни зони, без разделение на привържениците, не мога да искам да ги няма.
Нямам какво да добавя,аз също съм бил на дербито със 70хил. на стадиона без буферни зони.Някои от феновете във форума не могат да направят разлика между споровете и закачките като ги бъркат със злоба и омраза.
Ами някои хора не могат да разберат, че най-голямата комплексарщина е да искаш някой да го няма - значи се страхуваш от него.