Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Sisi 1914 » 08 фев 2019 20:22

Dust написа:
Sisi 1914 написа:Дълговете ни бяха уж 2 млн. Евро, а сега са към 30 млн. Лв.! :shock:

Няма значение, колко е един дълг ако същият е реалният, публично обявен и да се обслужва спрямо погасителните планове.
Дълговете на Реал Мадрид са над 1.2 милиарда лева, е това значи, че същите са пред фалит ли?

Дано да не попречат за лиценза, че тогаз става лошо.
Левски завинаги в моето сърце![

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 08 фев 2019 20:26

rhaegar написа:
Sisi 1914 написа:Дълговете ни бяха уж 2 млн. Евро, а сега са към 30 млн. Лв.! :shock:

Ти стана пак от Левски и всичко си ева майката. :lol:

Да не съм присвоила тези пари, за да говориш така?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 фев 2019 20:26

rhaegar написа:

:lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 08 фев 2019 20:32

k20dan4o написа:

32 млн. били с точност. Абе последно всичко в БГ футбола се върти около числото 32 :lol:
Офтопик:
ImageImageImageImage

С точност никой не може да каже, колко са?
Само ръководството знае.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 фев 2019 20:40

NOMER14 написа:Методи,
дръпнахме с теб дявола за опашката. Ти каза, че малко останахме, които пишем тук. А аз ти казах, че в екстремна ситуация поне 50 левскарчета се активират тук.

Да кажа, че съм бил убеден, че може да стане беля... 50/50 или 60/40: не може да едни пари да се изливат някъде и така до безкрай. Това, което обаче ме разубедиха други колеги тук е, че Спас плаща дългове. Повярвах. Буча от две години за Срас и от година за Краси. То не бяха обиди, псувни, групов тролинг, балоси фара. Все тая. Я носим. Па и не съм оставал длъжен никому. Аз обаче сега допускам, че ще ни се размине. Дано. Защото не искам пред мен да се поставя избора да припознавам или не. Имам приятели цесекари, които още не знаят и те какво да мислят.
Последна промяна от metodito на 08 фев 2019 20:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 фев 2019 20:49

Stailio написа:Друг акаунт нямам. Явно ти ме можеш да разбереш, а не аз. Отговори ми на въпроса конкретно! Как става прането на пари и източването? Не бягай. Поне един път бъди мъж, а не плямпало

Ми, не съм убеден, че нямаш. Това с личните нападки ми е доста познато. Да докажа? Има си полиция, следствени органи, съд, прокуратура. Ти ми докажи, че не е така. Къде е разликата между предпоследно съобщения дълг - 18 милиона и сега - малко над "30 и малко" милиона? Всъщност, мисли си каквото искаш. Всичко е чисто като сълза, Спас плаща и първи левскар на републиката, честен и неопетнен, Красимир Иванов не е долен лъжец, и двамата биват подкрепяни от едни хора безплатно. Пък един мармот...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 08 фев 2019 21:13

Някак си много тихо, без шум и коментари, станаха дълбоки промени при "оранджевите". При нас нещата се въртят около предположения и интерпретации, но шумът е къде-къде в сравнение с онова, което цари на ловешката армия, а то е реално ... Недоволство сред играчите, нов треньор, който връща "армейската" дисциплина, изявление, че никого няма да кара насила да играе за ЦСКА–София, скоропостижно показване на вратата на един от тарторите ...
Но да си гледаме отбора - треньорът каза, че играчите са неспокойни. Копоите в медиите ни осигуряват този комфорт преди първенството. Но ние сме Левски - не ни е за първи път и не е като да сме изненадани ...
Бог да благослови Левски и Левски ще пребъде.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 фев 2019 21:26

rhaegar написа:

:mrgreen: :mrgreen:
Един разградски тъпкач по желание да се прежали,.... белким Киро глътне вода :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 фев 2019 21:31

Sisi 1914 написа:
Dust написа:

Няма значение, колко е един дълг ако същият е реалният, публично обявен и да се обслужва спрямо погасителните планове.
Дълговете на Реал Мадрид са над 1.2 милиарда лева, е това значи, че същите са пред фалит ли?

Дано да не попречат за лиценза, че тогаз става лошо.

Sise, няма ли опция да станеш от Лудогорец за сезон-два ? Ти където се преместиш и отбора гълта вода :mrgreen:

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 08 фев 2019 21:42

metodito написа:
Stailio написа:Друг акаунт нямам. Явно ти ме можеш да разбереш, а не аз. Отговори ми на въпроса конкретно! Как става прането на пари и източването? Не бягай. Поне един път бъди мъж, а не плямпало

Ми, не съм убеден, че нямаш. Това с личните нападки ми е доста познато. Да докажа? Има си полиция, следствени органи, съд, прокуратура. Ти ми докажи, че не е така. Къде е разликата между предпоследно съобщения дълг - 18 милиона и сега - малко над "30 и малко" милиона? Всъщност, мисли си каквото искаш. Всичко е чисто като сълза, Спас плаща и първи левскар на републиката, честен и неопетнен, Красимир Иванов не е долен лъжец, и двамата биват подкрепяни от едни хора безплатно. Пък един мармот...

Мето, нищо лично, ама за пералнята как въобще може да си помислиш, че Спас пере пари през Левски? За пране трябва да сме плюс, а ние сме с милиони назад, така че остава варианта Срас да пере пари през агенцията на Паулиньо, което пак е смехотворно. Има далеч по-лесни начини за пране, при които не се ангажира вниманието на половин България.
Изображение

Върни се в “Левски”