Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 08 фев 2019 16:32

d.milanov написа:
helic написа:Черепаха не ми е любимец, ама хич хич, но ми се струва, че го подценяваш като играч.

ДеСПАСито е от най-висшата лига, къде го сравняваш с български мутраген. Преди да се появи, давал ли си си сметко колко хора на тая планета живеят като Спас.

А не, не е вярно! Според твоите себеподобни Спас е просто УБО шоферче, апаратчик и поредния прост комунист-парашутист, а както знаем, твоите себеподобни са навътре с всички дела на Герена, следователно трябва да им се доверим на тях, а не на тебе. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 фев 2019 16:36

d.milanov написа:
helic написа:Черепаха не ми е любимец, ама хич хич, но ми се струва, че го подценяваш като играч.

ДеСПАСито е от най-висшата лига, къде го сравняваш с български мутраген. Преди да се появи, давал ли си си сметка колко хора на тая планета живеят като Спас. Връзки, влияние.

Спас е в момента малко като пробита лейка. Тоест НЕМА парЕ. И е минал покрай висшата лига. А в света на бизнеса усетят ли те, че си спуснал гумите, никой не те жали, какъвто и живот да си живял
То и индиеца на Цецека беше си от ебало мамата и фамилия с връзки и чудо, ама не му простиха на местна почва ;) и си го изклатиха като пич

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 08 фев 2019 16:39

TristaNNN написа:
d.milanov написа:

ДеСПАСито е от най-висшата лига, къде го сравняваш с български мутраген. Преди да се появи, давал ли си си сметко колко хора на тая планета живеят като Спас.

А не, не е вярно! Според твоите себеподобни Спас е просто УБО шоферче, апаратчик и поредния прост комунист-парашутист, а както знаем, твоите себеподобни са навътре с всички дела на Герена, следователно трябва да им се доверим на тях, а не на тебе. :mrgreen:

Всеки си има право на мнение. Затова сме свободни граждани. Твоето мнение за Спас какво е или нямаш такова, като повечето...

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 08 фев 2019 16:43

helic написа:
d.milanov написа:

ДеСПАСито е от най-висшата лига, къде го сравняваш с български мутраген. Преди да се появи, давал ли си си сметка колко хора на тая планета живеят като Спас. Връзки, влияние.

Спас е в момента малко като пробита лейка. Тоест НЕМА парЕ. И е минал покрай висшата лига. А в света на бизнеса усетят ли те, че си спуснал гумите, никой не те жали, какъвто и живот да си живял
То и индиеца на Цецека беше си от ебало мамата и фамилия с връзки и чудо, ама не му простиха на местна почва ;) и си го изклатиха като пич

Спас купува телекоми в Албания, където ако не си с когото трябва ти режат главата, мислиш ли че е безпаричен.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 фев 2019 16:51

d.milanov написа:
TristaNNN написа:
d.milanov написа:

Всеки си има право на мнение. Затова сме свободни граждани. Твоето мнение за Спас какво е или нямаш такова, като повечето...

Aз имам мнение за всичко около Левски и хората в клуба, но не е много коректно да споделям това за Спас, тъй като не знам със сигурност много неща около него. Сиреч, ще е малко дрън-дрън в стил леличките на пазара, както повечето ваши мнения по темата.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 08 фев 2019 16:59

Бейко ба мамата на цялата държава , а футбола направо си го закри !
Първи бяха чорбарите , локото ако имаха повече от едно такси фенове нямаше да са нов клуб .
Майните и те са в будна кома години наред .... Пипалата са във всеки отбор който има повече маса фенове .
И на нас няма да ни се размине , припока е прав , никой не знае още колко милиони ще "изскочат" .
С едно приятелче си говорихме днес , Бейко може да ни държи в будна кома още години , особено преди избори .
Някое прекрасно лято когато хората са на почивка и по морето .... ще ни бутнат кепенцата , така става при него !
Всеки се надява на някакво чудо , аз не вярвам .... но това няма да ми попречи да съм на 17-ти с Локо Пд .

п.п. Не ви ли прави впечатление , гробната тишина на наркосите от НКП-СЗ ....
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 фев 2019 16:59

d.milanov написа:
helic написа:
d.milanov написа:

Спас купува телекоми в Албания, където ако не си с когото трябва ти режат главата, мислиш ли че е безпаричен.

Маринополус преди да фалират знаеш ли колко неща в Албания си купиха............ без да платят някои от тях.
Точно за тази покупка в момента Спас събира пари и не му стигат. И бизнес елита знае че е на зор.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 фев 2019 17:02

Kotooshu написа:Бейко ба мамата на цялата държава , а футбола направо си го закри !
Първи бяха чорбарите , локото ако имаха повече от едно такси фенове нямаше да са нов клуб .
Майните и те са в будна кома години наред .... Пипалата са във всеки отбор който има повече маса фенове .
И на нас няма да ни се размине , припока е прав , никой не знае още колко милиони ще "изскочат" .
С едно приятелче си говорихме днес , Бейко може да ни държи в будна кома още години , особено преди избори .
Някое прекрасно лято когато хората са на почивка и по морето .... ще ни бутнат кепенцата , така става при него !
Всеки се надява на някакво чудо , аз не вярвам .... но това няма да ми попречи да съм на 17-ти с Локо Пд .

п.п. Не ви ли прави впечатление , гробната тишина на наркосите от НКП-СЗ ....

да, две неща правят впечатление тия дни - гробната тишина от страна на НКП-то и пълното мълчание на блицаджиите от оня ден насам.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 фев 2019 17:04

В дарик: думи на Томислав: преди буквално 6-7 минути стана ясно, че Колев и Божков остават в битката след много тежки нощни преговори :!: :roll:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 08 фев 2019 17:12

ralka_levskarka написа:В дарик: думи на Томислав: преди буквално 6-7 минути стана ясно, че Колев и Божков остават в битката след много тежки нощни преговори :!: :roll:

Миналата нощ са дрънкали с часове, а тази сутрин Колев даже не е сигурен, че Божков остава.Тази сапунка ми идва в повече.Томито и той хал хабер си няма.Неговата медия незнам кога за последно е взимала ексклузив о интервю ама все много знаййй
[center]Levski & Lazio[/center]

Върни се в “Левски”