Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Kiril2681

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Kiril2681 » 08 фев 2019 11:54

W84me написа:Голяма пропаганда от снощи насам... Явно Папагала Колев е уплашил някои хора..

Ба! Чак да уплаши някого...с Валери и Райнов, с одит, с план за развитие...хайде по-сериозно! Всъщност всичко е голямо шоу - и в двата лагера, стига да имаш нерви да го гледаш и да се забавляваш. Вчера в Гонг, не помня дали Томислав или Н.Александров, се каза нещо, което е много вярно - липсата на информация ражда дезинформация. Според мен медиите просто пълнят страници - все пак още няма мачове, няма ги издънките на грандовете, няма я "феноменалната игра" на Лудогорец, няма съдийски отсъждания, трябва нещо да се пише, нали?!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 08 фев 2019 11:56

koisa написа:
t0bl3ro_bg написа:Павел Колев пред Sp.bege: Назначен съм от Божков, каже ли ми, че няма да е собственик на Левски, си тръгвам

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев даде ексклузивно интервю пред Sportal.bg по повод последните бурни събития на "Герена". Както е известно, от вчера за акционери в Левски се спрягат Димитър Иванков, Христо Йовов и Даниел Боримиров.

"Аз съм назначен от Васил Божков на работа в клуба. Нямам информация, че акциите са прехвърлени на други хора. На този етап съм на работа в Левски. Ако Васил Божков ми каже, че няма да е собственик, тогава ще си тръгна. Това ще стори и целият управетелен съвет на клуба, тъй като е напълно нормално. Нашата работа е да извършим одит в клуба и да начертаем стратегия за бъдещето на Левски, заяви Колев пред Sp.bege

Е, той (Колев) до вчера повтаряше СОБСТВЕНИЦИТЕ и отказваше да каже кои са, а сега пред дриснял.бг ще каже, че е назначен от Божков. :lol: Нещо не ми се връзва, ама карай...

Не вярвам да са толкова тъпи и да вкарат име в дадено интервю, защото знаем кой е ВБ, а и ПК не е случаен.

Не го изключвам като вариант, защото не са и много умни :lol: :lol:

Ще има някаква схема покрай собствеността, но да видим каква ще е. Тиражира се Божков, идва негова фирма за нов основен спонсор, всичко сочи към него, но няма как ние да знаем дали в крайна сметка той ще е силнияТ. Не мисля, че някой знае изобщо освен ПК.
Последна промяна от t0bl3ro_bg на 08 фев 2019 11:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 фев 2019 11:56

koisa написа:
t0bl3ro_bg написа:Павел Колев пред Sp.bege: Назначен съм от Божков, каже ли ми, че няма да е собственик на Левски, си тръгвам

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев даде ексклузивно интервю пред Sportal.bg по повод последните бурни събития на "Герена". Както е известно, от вчера за акционери в Левски се спрягат Димитър Иванков, Христо Йовов и Даниел Боримиров.

"Аз съм назначен от Васил Божков на работа в клуба. Нямам информация, че акциите са прехвърлени на други хора. На този етап съм на работа в Левски. Ако Васил Божков ми каже, че няма да е собственик, тогава ще си тръгна. Това ще стори и целият управетелен съвет на клуба, тъй като е напълно нормално. Нашата работа е да извършим одит в клуба и да начертаем стратегия за бъдещето на Левски, заяви Колев пред Sp.bege

Е, той (Колев) до вчера повтаряше СОБСТВЕНИЦИТЕ и отказваше да каже кои са, а сега пред дриснял.бг ще каже, че е назначен от Божков. :lol: Нещо не ми се връзва, ама карай...

Ами доста хитро от него изказване. Усеща на къде духа вятъра и как може хората да се настроят срещу него и казва истината. Иначе ще има пак предател, бежанец итн.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 фев 2019 11:57

ralka_levskarka написа:Само дето гонга го дадоха като вариант, нито са се изцепвали като спортал, нито нищо. Нали ги слушах. Те дадоха три варианта, нито говореха за прехвърлени акции, нито нищо. Томислав подчерта 18 пъти, че вариантите изобщо не са сигурни.
Като Васил Божков се е отказал така, за чий бяха назначени баш негови хора в съвета?

ясно е, че не бяха категорични, а само вариантни :mrgreen: , за това и казах дрънканици.
Но пък вдигнаха твърде удобна топка, която беше толкова скоростно отиграна (има няма час време) и от тъпспорт, и от спирталци, че чак е странна такава бърза координация. Трябва или да си мнооо бърз в писането на такава статия или да си я имаш готова на десктопа, за да я изтипосаш за толкова кратко време.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 фев 2019 11:59

30 мелеона дългове. $pa$ яко е плащал 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 08 фев 2019 12:02

modor написа:30 мелеона дългове. $pa$ яко е плащал 8-)

Ето ти огретан ефекта :lol: :lol: :lol:

Модела на турчалята при нас не сработи, а както виждаме и там спря да работи :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 фев 2019 12:04

Спасе! Ще пътуваш в багажник! П*дал!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 фев 2019 12:07

Честно казано, не виждам откъде може да са толкова. Стадиона + НАП + 2 милиона към УЕФА. Не ми се струва да са чак 30 милиона, но щом казват.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот ivan56 » 08 фев 2019 12:12

Kotooshu написа:
Kotooshu написа:2.2.16.16 ... Бижутер ... параШУТ ... избори ... спекулации ?!?! :evil:

Nikolai Kozarski
1 час

Целта на Бейко е "Левски" да е в мимикрия. За 9 години ни свари като жаба. За какво са му силни софийски отбори с многохилядна публика в центъра на София? Може да се каже, че софийската младеж, сред която немалка част са футболните фенове, три пъти участва в сваляне на правителства/смяна на властта у нас – 1997 г., 2009 г. и 2013 г. На кой му трябва това? – По-добре един неутрален, провинциален клуб, развит с държавна помощ и благословия, без фенска маса, само с пари. Няма "Левски", няма ЦСКА, не му се сърдят нито едните, нито другите, няма главоболия. Сега като се стигне до фалит, полезните идиоти Йовов и Боримиров ще са виновни. Не се стеснявайте да сте му съучастници – гласувайте пак за Бейко, нека успее да довърши "Левски"...

Не беше трудно човек да сметне 2+2

Пълни и откровени глупости.
Тая многохилядна публика за която се говори, не може да събере 30К за дерби.
Тая многохилядна публика се появява само на финали и когато има тенекии.
Защо да се пречи на Левски, ЦСКА, или когото и да е било футболен клуб, кому е нужно това и за какво?
Какви облаги може да има някой, за да спира развитието на един клуб?
Истината е една, на-никой не му се дават пари за един изключително слаб продукт, от който няма как да печелиш, защото нямаш фенове, които да ти пълнят стадиона независимо от резултата, маркетинга е нулев, тв правата са смешни, за всяко зло са виновни собствениците, след първият слаб мач се почва "Няма им стъпим" и след този мач ходят преко сили 1000 човека.
Е, я кажете вие ако сте един бизнесмен, ще се захванете ли с такова начинание, което освен нерви няма да ви носи никакви девиденти :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 08 фев 2019 12:12

W84me написа:

Честно казано, не виждам откъде може да са толкова. Стадиона + НАП + 2 милиона към УЕФА. Не ми се струва да са чак 30 милиона, но щом казват.

и що да лъже??
дългове се крият,ама да се преувеличават???
освен АКО???
неКОЙ иска да "фалира предприятието"....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Върни се в “Левски”