Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
balef

Re: Излезте и кажете какво се случва с Левски, да ви вземат мътните

Мнениеот balef » 08 фев 2019 11:25

Една от въпросителните, които възникнаха в последните часове около Левски, отпадна. А именно – ще става ли Христо Йовов собственик на „Левски“. Бижутера е категоричен, че такова нещо няма.

„Няма нищо такова – каза Йовов за „Труд“. – Някои хора се опитват да създават новини. Моята енергия е съсредоточена другаде. Това не ми пречи, но са фалшиви новини. Над 100 разговора проведох от сутринта. Обяснявам на всички, че няма нищо вярно. Пълни измислици!“.

Така ситуацията на .Герена“ продължава да бъде обзета в мъгла, а до началото на първенството остават по-малко от 10 дни.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 фев 2019 11:26

Цирка е пълен. Всъщност ситуацията много напомня на онази снимка на Христо Стойчов с акциите на починалото ЦСКА. В момента мисля се търси балъка , чието име да остане в историята като човекЪТ при когото Левски фалира.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот t0bl3ro_bg » 08 фев 2019 11:32

Тоя филмар от спроктал.беге го съчини целия тоя филм, който немалко пъти повтори, че по неговото мнение и т.н. Новината му е същата като тази на гонг с въпросителната, но украсена и създаваща хаос сред немислещите. 4-5 часа преди гонг новината пък има и интервю с ПК, в което категорично каза:

Р: "Възможно ли е да има някакво сътресение и ситуацията в Левски да обезсърчи тези нови хора, които трябва да се появят, финансовата сиутация най-вече ?"

ПК: "Не, не мисля."
Последна промяна от t0bl3ro_bg на 08 фев 2019 11:34, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 фев 2019 11:33

Балкански Орел написа:Тия медии са толкова зле.Написаха цял роман за хора, които никога не са били в клуба а сега вече се отмятат.Нищо незнаеха до последно за Пенев в тирето, толкова са знаели и за Божков и сега какво се случва.

Ами така ще е, докато има глупаци, които ги четат, споделят и коментират пасквилите и интригите им и ронят сълзи по неродени Петковци.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 08 фев 2019 11:35

шивача написа:
modor написа:
шивача написа:Кога беше крайният срок да платите за лиценза?

До края на месеца.

Мерси!

Не мисля, че това плащане е свързано с лиценза. Лиценза се издава и отнема от Лицензионната комисия към БФС.
Неплащането по-скоро би довело до забрана за участие в ЕКТ за някакъв период и парична глоба, но профи лиценза няма отношение към това.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 08 фев 2019 11:37

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев даде ексклузивно интервю пред Sportal.bg по повод последните бурни събития на "Герена". Както е известно, от вчера за акционери в Левски се спрягат Димитър Иванков, Христо Йовов и Даниел Боримиров.

"Аз съм назначен от Васил Божков на работа в клуба. Нямам информация, че акциите са прехвърлени на други хора. На този етап съм на работа в Левски. Ако Васил Божков ми каже, че няма да е собственик, тогава ще си тръгна. Това ще стори и целият управетелен съвет на клуба, тъй като е напълно нормално. Нашата работа е да извършим одит в клуба и да начертаем стратегия за бъдещето на Левски, заяви Колев пред Sportal.bg.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 08 фев 2019 11:39

Павел Колев пред Sp.bege: Назначен съм от Божков, каже ли ми, че няма да е собственик на Левски, си тръгвам

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев даде ексклузивно интервю пред Sportal.bg по повод последните бурни събития на "Герена". Както е известно, от вчера за акционери в Левски се спрягат Димитър Иванков, Христо Йовов и Даниел Боримиров.

"Аз съм назначен от Васил Божков на работа в клуба. Нямам информация, че акциите са прехвърлени на други хора. На този етап съм на работа в Левски. Ако Васил Божков ми каже, че няма да е собственик, тогава ще си тръгна. Това ще стори и целият управетелен съвет на клуба, тъй като е напълно нормално. Нашата работа е да извършим одит в клуба и да начертаем стратегия за бъдещето на Левски, заяви Колев пред Sp.bege

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 фев 2019 11:39

TristaNNN написа:
Балкански Орел написа:Тия медии са толкова зле.Написаха цял роман за хора, които никога не са били в клуба а сега вече се отмятат.Нищо незнаеха до последно за Пенев в тирето, толкова са знаели и за Божков и сега какво се случва.

Ами така ще е, докато има глупаци, които ги четат, споделят и коментират пасквилите и интригите им и ронят сълзи по неродени Петковци.

никога не съм бил особен фен на теориите на конспирациите, обаче това снощното ми доста прилича на организирана атака към любимия на всички ни отбор. Лично мнение!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 08 фев 2019 11:40

Тия сами си създават интриги и сами си ги оборват :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 08 фев 2019 11:43

Какво се случва, то е ясно. Целта е да ни фалират. Откъде точно имат ресурс Йовов и Боримиров да издържат клуба :lol: Не е сериозно. Целта е да ни фалират и да ни "доведат" някой, който да лепне едно тире, да плати на кафевите помияри някой лев и да се почне една пропаганда, че сме Левски...само дето ние левскарите няма да приемем някакъв изрод, камо ли да му ходим на мачове и подкрепяме.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”