Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Не мисля, че някой който се има за професионалист и интелигентен човек, би написал "За 20 дни толкова...."
-
- Контакти:
Абе глупости са това. Няма човек, който ей така ще си дава парите на друг да ръководи бизнес или каквото и да е без опит. Йовов беше СТД за няколко месеца при Батков и това е. Не знам да е учил нещо... Това ако стане е сигурен знак, че нещо не е наред. За какво ще е на собственика да се крие зад параван?
Станаха по-мътни нещата и от времето, когато Красимир Иванов излезе в Универсиада да обяснява за положението на клуба.
Станаха по-мътни нещата и от времето, когато Красимир Иванов излезе в Универсиада да обяснява за положението на клуба.
- metodito
- Контакти:
Фейк нюз. А Божков не е идвал, че да си тръгва. Все пак, какво ли се е видяло на одита? За последно бяха уж 18 милиона, но това беше за 2017. Колко пък толкова за една година могат да се натрупат? А за глобата, никой нищо?
[offtopic]Шегата настрана, тая седмица един приятел ме пита кога ще му ходя на гости в София, аз му викам през март ще ходя на мач. Ако го има "Левски" дотогава.[/offtopic]
[offtopic]Шегата настрана, тая седмица един приятел ме пита кога ще му ходя на гости в София, аз му викам през март ще ходя на мач. Ако го има "Левски" дотогава.[/offtopic]
Re: Деградация
Това по-какъв повод? И сега ли намери тези сърцераздирателни слова бе човек.Виж какво става в клуба ти подхвана фракциите.Съвземете се.Всичко ще се оправи когато отгоре застане човек ,който обича клуба.До тогава ...........Левски над всичко и всички.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Отвратиха хората вече.
Голям патос, голямо чудо и всичко това само, за да си намерим оправдание що да не ходим на стадиона. Като толкова ви тревожат въпросните лица и ако толкова много обичате Левски и футболната игра, нищо не ви пречи да започнете да ходите в сектор А (както направих аз, примерно) или във В. Толкова е просто.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Много ми е чудно откъде Йовов има парите за такова начинание. Или ултрасите вече влизат още по дълбоко в управлението чрез Боримиров? Въобще до момента много хаотична и слаба зима за Левски, и откъм трансфери и откъм ръководство
Последна промяна от Warped на 08 фев 2019 09:41, променено общо 1 път.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Нали ако посегне някой на Левски ще стане революция в България ! Ние ЛЕВСКАРИТЕ не сме като феновете изкуствено създадени през 1948 година от комунистическите боклуци и сега се радват на отбора от Ловеч които им го доведоха в София само и само да не плащат много милиони левове народни пари опростени от уж левскара Бойко Борисов въобще този господин не е от Левски лъже като дърт циганин ....... За това господа управляващи -господа бизнесмени и т.н.
ВНИМАВАЙТЕ АМА МНОГО ВНИМАВАЙТЕ И НЕ СЕ ЕБАВАЙТЕ С ЛЕВСКИ ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ ТЯСНА !
ВНИМАВАЙТЕ АМА МНОГО ВНИМАВАЙТЕ И НЕ СЕ ЕБАВАЙТЕ С ЛЕВСКИ ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ ТЯСНА !
sslevski написа:Всичко ще се оправи когато отгоре застане човек ,който обича клуба.
То хубаво ще застане човек, който обича клуба, но този човек трябва да има и пари. Щото само с обич не става...

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- Michael_Buble
- Контакти:
TristaNNN написа:Излязоха един-два пасквила и веднага погребаха любимия Левски, че и по-лошо - обесиха го с тире, и то при положение, че няма официално становище от страна на клуба, а отново се коментира неродения Петко. Такъв упадък на сините ценности сред привържениците и такова малодушие аз не съм виждал, не помня такова чудо.
Абсолютно съм съгласен с теб!!! Сега е истинския лакмус кои са верните и носят идеалите на Апостола на Свободата в сърцето си и кои са обикновени клюкарници, ветропоказатели и лицемери.
Дори и да се случи най-лошото, може да се окаже, че е най-доброто, ама ние да не го разбираме в момента! И може да е началото на голям катарзис извън рамките на спорта, с изчистване на най-големия тумор - управлението и философията на управление на тази държава.