Мнениеот C.Nedyalkov » 08 фев 2019 00:22
„Левскарища“
Мили фракции от запад от юг и от други краища на света. По повод глупостите с които занимавате всички ни, а именно кой е по-по-най фен на Левски… Мога само да ви кажа, че веднъж сложили окончанието „НИЕ“, „НИЕ СМЕ“, Вие автоматично изключвате действията си като група ( организация ) правеща нещо с цел добруването в кауза или подкрепа на някой. Веднъж станали „НИЕ“, Вие вече правите всичко само за себе си, и на гърба на Левски и всички останали фенове. Вие, се превръщате в една язва от самозабравили се петдесет човека заради които петстотин не идват на стадиона, а още пет хиляди не си пускат децата защото са заети и не могат да ги придружат. Та Аз, недостойният Ви питам: Кои сте Вие без мен? И всички други които са на стадиона или пред телевизора и носим любовта в сърцата си, и възпитаваме децата си с идеята Левски? Какво точно делите? Какво е това чувство за собственост което сте развили към отбор, стадион, любов?? Вие „големите“ фракции супер фенове, ако Ви оставим сами в сектор „Б“ ще изглеждате като тъп виц! Вие уважаеми ( все пак съм пял и съм се забавлявал с Вас ) допринасяте с пълна сила за краха на Левски. Съсипвате цяло поколение млади хора с платената си любов. Участвате дейно в разделението на публиката ( като и голяма част сте прогонили ) и подпомагате игрите на властта който ни превърнаха в циркова трупа. Та си мисля, мога и без Вас! Предполагам и много други могат и без Вас? А сигурно и всички дребни, незначителни фенове които пълнят стадиона без да са част от „супер организациите“ Ви? Ми, то май всички можем без Вас!? Но Вие без нас, сте един тъп виц!