metodito написа:Serafim написа:Квото са казали наистина е излязло вярно през последните няколко месеца. Може би с много малки изключения. Спортал специално са доста предпазливи да дават абсолютно крайно оценки и шокиращи заглавия. Но ако това всичко е вярно, то е ясно, че Йовов, Боримиров и Иванков просто са им хвърлени акциите и да се опрвят, както могат. А се съмнявам да успеят, щото трябват много милиони, само за да функционира клуба, отделно да се бори за нещо.
Ако се стигне до най-лошото - фалит, моля се единствено да не се появи някое тъпо АД с тире или плюс, да вземе лиценза на някой друг клуб от ППЛ и да се нанесе директно, на чисто, като червено-оранжевите другари. Ако ще се започва, да е от нулата и от селските групи. Макар, че няма как българските клубове да избягат от олигарските. Най-добре при фалит отбора да остане в историята и в спомените на хората, а не някакво бледо копие да живурка.
Дано не си прав. Не чета Спарцал и не знам познават ли или не. ""Меридиан съм сигурен, че имат човек, де им снася, ма за тея не знам.
Левски фактически е на червено още от последните години на Батков. Гонзо, Йовов, Боримиров и тн. бяха буфери, а първия вадеше лични пари за да плаща заплати. От там насетне Бойко "помоли" Томов наред с други хора да издържат Левски, така както Коко Динев, Марешки, Цветан Василев и други, дето никога не са имали амбции да влизат във футбола и спорта въобще, да издържат други популярни клубове. Русев по същата линия дойде в Левски. Сега дали клуба на практика е във фалит или не още от преди 4-5 години или нещата са обратими, това няма как да го знаем към момента.