Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 07 фев 2019 22:45

metodito написа:
Serafim написа:Квото са казали наистина е излязло вярно през последните няколко месеца. Може би с много малки изключения. Спортал специално са доста предпазливи да дават абсолютно крайно оценки и шокиращи заглавия. Но ако това всичко е вярно, то е ясно, че Йовов, Боримиров и Иванков просто са им хвърлени акциите и да се опрвят, както могат. А се съмнявам да успеят, щото трябват много милиони, само за да функционира клуба, отделно да се бори за нещо.
Ако се стигне до най-лошото - фалит, моля се единствено да не се появи някое тъпо АД с тире или плюс, да вземе лиценза на някой друг клуб от ППЛ и да се нанесе директно, на чисто, като червено-оранжевите другари. Ако ще се започва, да е от нулата и от селските групи. Макар, че няма как българските клубове да избягат от олигарските. Най-добре при фалит отбора да остане в историята и в спомените на хората, а не някакво бледо копие да живурка.

Дано не си прав. Не чета Спарцал и не знам познават ли или не. ""Меридиан съм сигурен, че имат човек, де им снася, ма за тея не знам.

Левски фактически е на червено още от последните години на Батков. Гонзо, Йовов, Боримиров и тн. бяха буфери, а първия вадеше лични пари за да плаща заплати. От там насетне Бойко "помоли" Томов наред с други хора да издържат Левски, така както Коко Динев, Марешки, Цветан Василев и други, дето никога не са имали амбции да влизат във футбола и спорта въобще, да издържат други популярни клубове. Русев по същата линия дойде в Левски. Сега дали клуба на практика е във фалит или не още от преди 4-5 години или нещата са обратими, това няма как да го знаем към момента.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 фев 2019 22:46

Няма как да пропусна :mrgreen:
http://prikachi.com/images/247/9500247T.jpg
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 фев 2019 22:52

ralka_levskarka написа:Няма как да пропусна :mrgreen:
http://prikachi.com/images/247/9500247T.jpg

Мани го Фъфльо , успеваемостта му е -0 !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 фев 2019 22:52

Serafim написа:
metodito написа:
Serafim написа:Квото са казали наистина е излязло вярно през последните няколко месеца. Може би с много малки изключения. Спортал специално са доста предпазливи да дават абсолютно крайно оценки и шокиращи заглавия. Но ако това всичко е вярно, то е ясно, че Йовов, Боримиров и Иванков просто са им хвърлени акциите и да се опрвят, както могат. А се съмнявам да успеят, щото трябват много милиони, само за да функционира клуба, отделно да се бори за нещо.
Ако се стигне до най-лошото - фалит, моля се единствено да не се появи някое тъпо АД с тире или плюс, да вземе лиценза на някой друг клуб от ППЛ и да се нанесе директно, на чисто, като червено-оранжевите другари. Ако ще се започва, да е от нулата и от селските групи. Макар, че няма как българските клубове да избягат от олигарските. Най-добре при фалит отбора да остане в историята и в спомените на хората, а не някакво бледо копие да живурка.

Дано не си прав. Не чета Спарцал и не знам познават ли или не. ""Меридиан съм сигурен, че имат човек, де им снася, ма за тея не знам.

Левски фактически е на червено още от последните години на Батков. Гонзо, Йовов, Боримиров и тн. бяха буфери, а първия вадеше лични пари за да плаща заплати. От там насетне Бойко "помоли" Томов наред с други хора да издържат Левски, така както Коко Динев, Марешки, Цветан Василев и други, дето никога не са имали амбции да влизат във футбола и спорта въобще, да издържат други популярни клубове. Русев по същата линия дойде в Левски. Сега дали клуба на практика е във фалит или не още от преди 4-5 години или нещата са обратими, това няма как да го знаем към момента.

Интересно, ще видим. Бе аз си мисля, че Батков взе едни първо, взе едни пари, де не са негови, а на клуба - оттам е почнало, след тов жепееца - далавери, срути стадиона... И след това Русев. Ние Майкрософт да бяхме щяхме да фалираме. Па и той Финягата нали каза още преди две години. Изпусна ли са тогава или нарочно го каза - че сме фалирали.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 фев 2019 22:59

specter написа:Точно се успокоят малко нещата и айде пак отначало...

Кога са били спокойни нещата? За последно по времето на Стойчо и Гонзо. Ма и тогава не бяха...

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 фев 2019 23:00

Знаете от колко време алармирам че нещата отиват на "издуй гащи " ... нямам информатори .
Все си мисля че Русев вади последно 10 да вземе някой лев , Обертан !

tochavos написа:

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 07 фев 2019 23:00

Днес нямах време да чета пресата, обаче сега влизам и чета, че Бижутера ще ви оправя ? Това вярно ли е ?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 фев 2019 23:02

k_oleto написа:Днес нямах време да чета пресата, обаче сега влизам и чета, че Бижутера ще ви оправя ? Това вярно ли е ?

Къде го пише това в .... Ловеч днес ?

tochavos написа:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 фев 2019 23:04

k_oleto написа:Днес нямах време да чета пресата, обаче сега влизам и чета, че Бижутера ще ви оправя ? Това вярно ли е ?

Дори и ние не знаем?
Кажи честно, според теб Йовов има ли пари да издържа футболен клуб?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 фев 2019 23:06

Ако е верно, чичо ви Спас и не знам #koj, ни лъзнаха по пързалката. За мноооого пари. Ама, аз ще изчакам утре да видя колко истина има.

Върни се в “Левски”