Левски: Трансферна зима
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферна зима
Честито Рождество Христово на всички !!!
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Serafim написа:honda написа:Щ
Между другото всичките ни офанзивни футболисти са със силен ляв крак, което примерно прави доста не много удачно едновременно на терена да бъдат двама от Робърта, Алар и Ст.Костов.
За мен може да се опита и доста по дефанзивната схема 4-4-2 при мачове като гости срещу сериозни отбори . Защото и Паулиньо и Ст.Иванов не помагат много в защита , като външни халфове може да се ползват и Д.Лозев и Насиру . Разбира се всички тези схеми са много условни.
Единствения офанзивен играч с ляв крак е Алар. Костов, Робърта, Иванов, Паулиньо, Насиру и Здравко са десничари. Нашименто и Горанов са единствените със силен ляв крак в първия отбор, без да броя юношите.
Колкото до схемата няма практически разлики межу 4-2-3-1, 4-3-2-1 и 4-4-2. По-скоро са важни ролите и задачите на отделните играчи. Фактически вече играхме 4-4-2 няколко пъти, с двама нападатели.
При слаба форма на крилата ни на мен ще ми е интересно да видим 4-3-1-2 на Зидан при предишния му престой в Реал (Каземиро, Кроос, Модрич и Иско пред тях, а на върха КР и Бензема)
Весела Коледа!!!

Весела Коледа на всички с пожелания за още два-три, но добри трансфера 
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

- metodito
- Контакти:
ralka_levskarka написа:[rimg]http://prikachi.com/images/806/9711806W.jpg[/rimg]
Звучи супер, ако е вярно. На Робърт му требе подавач и то да не е от спрялата ППЛ. На Костов също му трябва такъв. Дано.
Хубави празници!
-
Serafim
- Контакти:
metodito написа:wilge написа:Не е лош треньор, но позволява личното му отношение да взема връх в решенията му.
По отношение на личното отношение, последния треньор, при когото видяхме да влияе на решенията му, не беше българин: Роси. Той имаше някакво лично отношение към Мапуку или и аз не знам. Както може би и към Рошу. По отношение на Мапуку, това беше поредното доказателство, че на треньора НЕ трябва да му се разрешава да си развява байрака и да маха когото си ще. За справка, наскоро споменатия от мен Пламен Илиев и как Гонзо и ЖП-то му казали, че Стоев няма да разчита на него (смятай ква мишка е, щом лично не му го е съобщил), а да имаш млад и перспективен вратар е ценност за клуба. Мапуку не влизаше в схемата на Роси и не беше тактически грамотен особено, но да си имаш голямо страшно негро в резерв винаги е добре. Та не очаквам Хубси да се промени в това отношение. В тази връзка ще ми е интересно колко често Костов ще е в титулярния състав...
Трябва да има някакъв баланс. В повечето големи отбори ръководството почти винаги застава зад решенията на треньора, дори и в случаи, когато това води до раздяла с ключови играчи. Естествено говорим за някакви по-логични случаи. Иначе се къса връзката и треньора започват да го прескачат. Десетки са примерите, които можем да дадем дори с Левски, в които треньорите са били безгласна буква. От друга страна пък треньора е първия, който си тръгва при лоши резултати, рядко играчите. Пак с уговорката за по-норлани отбори, а не като при нас - накуп треньорите и 13 играча.
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:metodito написа:wilge написа:Не е лош треньор, но позволява личното му отношение да взема връх в решенията му.
По отношение на личното отношение, последния треньор, при когото видяхме да влияе на решенията му, не беше българин: Роси. Той имаше някакво лично отношение към Мапуку или и аз не знам. Както може би и към Рошу. По отношение на Мапуку, това беше поредното доказателство, че на треньора НЕ трябва да му се разрешава да си развява байрака и да маха когото си ще. За справка, наскоро споменатия от мен Пламен Илиев и как Гонзо и ЖП-то му казали, че Стоев няма да разчита на него (смятай ква мишка е, щом лично не му го е съобщил), а да имаш млад и перспективен вратар е ценност за клуба. Мапуку не влизаше в схемата на Роси и не беше тактически грамотен особено, но да си имаш голямо страшно негро в резерв винаги е добре. Та не очаквам Хубси да се промени в това отношение. В тази връзка ще ми е интересно колко често Костов ще е в титулярния състав...
Трябва да има някакъв баланс. В повечето големи отбори ръководството почти винаги застава зад решенията на треньора, дори и в случаи, когато това води до раздяла с ключови играчи. Естествено говорим за някакви по-логични случаи. Иначе се къса връзката и треньора започват да го прескачат. Десетки са примерите, които можем да дадем дори с Левски, в които треньорите са били безгласна буква. От друга страна пък треньора е първия, който си тръгва при лоши резултати, рядко играчите. Пак с уговорката за по-норлани отбори, а не като при нас - накуп треньорите и 13 играча.
Ами прав си принципно, но според мен при "Левски", треньорите са приоритетни, а също и една немалка част от публиката търси вина първо в играчите, после в треньора, а в последните 10 години минаха какви ли не недоразумения за треньори. Иначе това си го има и на Запад - да се разпищоли треньора и да маха ключови играчи ей така - Макс Алегри в Милан, отношението на онзи уругваец ли беше, към Кака в Реал, и доста други случаи, в които треньора си решава нещо си и лишава клуба от стратегически играч. Божинов по никакъв начин не беше "стратегически", но все си мисля, че по-зле от Алар или Насиру нямаше да е. Виж Пламен беше именно стратегически играч с оглед възрастта и таланта му Но пък се радвам, че талантът му беше оценен и сега играе за шампиона и е титуляр в национала.
LM10 написа:Serafim написа:honda написа:Щ
Между другото всичките ни офанзивни футболисти са със силен ляв крак, което примерно прави доста не много удачно едновременно на терена да бъдат двама от Робърта, Алар и Ст.Костов.
За мен може да се опита и доста по дефанзивната схема 4-4-2 при мачове като гости срещу сериозни отбори . Защото и Паулиньо и Ст.Иванов не помагат много в защита , като външни халфове може да се ползват и Д.Лозев и Насиру . Разбира се всички тези схеми са много условни.
Единствения офанзивен играч с ляв крак е Алар. Костов, Робърта, Иванов, Паулиньо, Насиру и Здравко са десничари. Нашименто и Горанов са единствените със силен ляв крак в първия отбор, без да броя юношите.
Колкото до схемата няма практически разлики межу 4-2-3-1, 4-3-2-1 и 4-4-2. По-скоро са важни ролите и задачите на отделните играчи. Фактически вече играхме 4-4-2 няколко пъти, с двама нападатели.
При слаба форма на крилата ни на мен ще ми е интересно да видим 4-3-1-2 на Зидан при предишния му престой в Реал (Каземиро, Кроос, Модрич и Иско пред тях, а на върха КР и Бензема)
Весела Коледа!!!
Абе какви схеми в Левски баш сега
Затова ми е интересно как би се вписал един Славчев в схемата. Предстои да видим. Иначе във всички силни години на Левски се е виждало, че схемата 4-3-3 е най-подходяща, ама ги нямаме изпълнителите в момента. От туй дет е в отбора май само един Робърта е в състояние да се опита да реши напечен мач, а това е крайно недостатъчно.
THE G.A.M.E написа:Аз очаквам избухване на Мазурек.
Това момче има страхотен, бърз-рязък пас, който почти винаги оставя противника в шах, за съжаление, често в шах попадат и нашите нападатели.Но това за мен е поради липса на сработеност.
Очаквам, ако няма проблеми с контузии, джобният аржентинец да проведе силна подготовка и да разкрие потенциалът си на пролет.
Той на практика може да се окаже "новото попълнение", от което имаме нужда в атака.
Отдавна го чакам и аз това защото се вижда ,че има качества.Харесва ми много но се нещо го спира и не може да се отпусне.
-
Marko_borielo
- Контакти:
ВЕСЕЛА КОЛЕДА
МНОГО УСПЕХИ И ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ
МНОГО УСПЕХИ И ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ
-
Marko_borielo
- Контакти:
Бившият защитник на Левски Симон Сандберг бе избран за най-добър на своя пост в Швеция.
Местната медия FotbollDirect всяка година определя най-добрите петима футболисти от шведската Алсвенскан лига.
При защитниците първото място е за Сандберг. Той игра за Левски през сезон 2015/2016, но не успя да се наложи и записа едва 5 мача за столичани.
Поредните изпуснати 300 - 500 хил. евро .

Местната медия FotbollDirect всяка година определя най-добрите петима футболисти от шведската Алсвенскан лига.
При защитниците първото място е за Сандберг. Той игра за Левски през сезон 2015/2016, но не успя да се наложи и записа едва 5 мача за столичани.
Поредните изпуснати 300 - 500 хил. евро .