ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 06.09. / 20:00

Мнениеот peliforewer » 07 сеп 2017 11:09

1982 написа:
Teo написа:Гришата е никой в БФС, ако не знаеш те с Боби много не се харесват, докато Домуса си реди целия футбол както на него му е кеф.!

:lol: :lol: :lol: :lol:

А кой направи "ново първенство" и набута служебно твоя Литекс в него ??! :mrgreen: :mrgreen: Сигурно Домуса. :mrgreen:

За първи път да кажеш нещо вярно,точно Домусчиев вкара ЦСКА в ППЛ,защото тв правата си губят цената без ЦСКА.Преди създаването на ППЛ всички отбори са дали съгласие за ЦСКА .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 сеп 2017 11:32

ralka_levskarka написа:
damyanov1963 написа:В Левски стана традиция почти всеки важен мач някой голям левскар да го прецаква, я с автогол, я с червен картон, или друга идиотска грешка и после да реве пред камерите. Аман вече!

Според мен вчера Митрев доста прегоря, докато Любенов влезе доста спокоен в мача. Божката два пъти изпуска топката и можеха да ни вкарат гол от нищото. Все пак - за мен не става за титулярен вратар. Уважавам го много, голям левскар, но има още много неща върху, които да работи.

Ясно е, че е така. Нищо лично към никой, но явно треньорите трябва да поработят и върху тоя проблем.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 сеп 2017 12:01

Съдията развали мача, с грешните си отсъждания. След картона на Митрев, просто двата отбора спукаха топката.
За мен, лично не отива на Левски да паркира автобуса, още повече пък на Герена, при този изумително слаб и посредствен Лудогорец(едва ли са били по- слаби някога). Изчерпан отбор са отвсякъде, и ако ще и Моу да им е треньор, без нови играчи, може и да не станат шампиони. Още повече, при вашата селекция и тази на ГГ. И като четеш днес мнения и спортни сайтове, ще кажеш, че сте били с разлика, голяма еуфория, голямо нещо. Друго което ми прави впечатление, че едва ли не Роси е преобразил оня Левски от мача с Верея, та вие сте си нов отбор. Обертан е играч та дрънка, още повече за нашето измислено първенство.
За мен сте основен съперник на Лудогорец за първото място, а и си мисля,че още повече отбора ще се подобрява. Дано Спас, продължава да дава кинти, щото качествен футбол се прави с пари.
Браво и на феновете, че си напълнихте стадиона, чудесна атмосфера.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 07 сеп 2017 12:29

TeodoraDJeryMoqnomer написа:Напротивточно през кура сте ми били винаги, защото цял живот бяхте в сянката на един друг клуб, на който е такива глупаци като вас му ебаха майката. Просто ми е смешно какво сте стадо погледнати отстрани.

Тази сянка ви сложи седмуна тамън два пъти, да не говорим за обръщалките от 0-2 до до 3-2.
Е..ха майката на покойника такива като теб, които допуснаха тройчовци и лупита да правят мошенгии и се радвахте на победи и титли, а сега припознавате, като винаги безпринципно и нечестно спрямо другите.

И моля на цапай форума и потъни в анонимността, от която изплува.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 сеп 2017 12:33

Ozzimozzi написа:Мача ви с Пирин по-различен ли беше? Роси не е вчерашен и бързо е видял нивото на отбора, което предопределя и тактиката. Разбира се след мащабната селекция, която направихте, ще заиграете и по-смело.
Атакуващата игра има няколко варианта.
Не слушай какво твърди мейн-стрийм пропагандата, че атакуващо играят само Барса и Байерн М. :lol:
Челси на Конте, какъв футбол играе ?

Този Левски залага на директният футбол, без особено много държане на топката. И аз съм фен на притежанието на топката и постепенните атаки, но и това, след като отнемеш топката и веднага да я отправиш към нападателите, също е атакуващ стил.
Левски, Лудогорец и твоите хора, играят атакуващо, но го правят по различен начин.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 07 сеп 2017 12:37, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 сеп 2017 12:35

Междудругото, никой не отбеляза, че най-футболният и хубав момент от мача, го сътвориха наши момчета - юноши.
Горанов с острото центриране към Вутов, и съответно, хубавият удар с глава на Тони.
Как само се извиси това момче. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 сеп 2017 12:39

Пичове, чета последните страници и оставам с убеждението, че нещо много сте си повярвали...
... не забравяйте, че ние сме в топ форма и громиме всичко живо с по 5+ гола :idea: :lol:

За да стане Левски шампион, трябва да победи ЦСКА 4 мача... не виждам как се случи това нещо! 8-)
Последна промяна от Teo на 07 сеп 2017 12:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 сеп 2017 12:40

ivan56 написа:За мен, лично не отива на Левски да паркира автобуса, още повече пък на Герена, при този изумително слаб и посредствен Лудогорец(едва ли са били по- слаби някога).

Може би разбираш по-добре играта от Роси и ще обясниш как се играе атакуващо с човек по-малко срещу Лудогорец и съдиите без да ти нанижат няколко парцала?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 сеп 2017 12:40

Теодорке, нивата е дълга.
Image

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 сеп 2017 12:44

Teo написа:Пичове, чета последните страници и оставам с убеждението, че нещо много сте си повярвали...
... не забравяйте, че ние сме в топ форма и громиме всичко живо с по 5+ гола :idea: :lol:

Громите тези дето ви се надупват. Като дружките ви от Ботев, Берое и отбора със самоубийствен стил Витоша. Що не разгромихте Септември и Славия с 5 гола?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”