/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Делио Роси е новият треньор на Левски

Мнениеот eelche » 22 мар 2018 00:06

Ами ако Делио Роси успее? :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 мар 2018 00:08

rane написа:Дефинирай, ако обичаш, твоята представа за нормален футбол!? Дай пример с отбора на Левски, за да видим колко назад във времето ще ти се ноложи да се върнеш!?

Аз мисля, че имаме нормален треньор, а не такива, дето се учат на гърба на отбора!

Моята представа за нормален футбол е една-две идеи по-атакуваща игра, отколкото налага Роси. Няма смисъл да давам примери, защото и този отбор показа, че го може стига да иска. В мача с Черно море на Тича видях наченки на нормален футбол и отбор, който търси победата, а не излиза за равен когато противника ни се опълчи с човек повече. За голям тактик какъвто изкарват Роси трябваше да видим доста повече разнообразие при статичните положения, размяна на местата на играчите в развитието на мача и т.н. Големите треньори понякога решават мачовете с една-две правилни смени в точното време. А Роси сякаш се насилва когато трябва да направи смяна и обикновено сменя играчите с идентични без значение дали изоставаме или водим в резултата. Никакъв риск дори да е наложителен.
Не се иска чак толкова много от Роси, просто да е една идея по-смел.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 мар 2018 00:09

eelche написа:Ами ако Делио Роси успее? :roll:

Ако успее ще се извиня тук пред всички... Не ми е никакъв проблем да си призная когато съм сгрешил. ;)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 22 мар 2018 00:14

Player написа:
Отговарям ти, не е бил първи, както и сега не е! Това има значение само. Мен второ, трето пето или седмо не ме вълнува. И не търся отговори, защото си знам. Просто припомням някой явно позабравени факти. Няма да се обяснявам кое, как и защо. Който има акъл да се мисли. Не ми е ок, да треперя всеки мач до последно, дали ще удържим хикса или гола аванс. Ако изоставаме е ясно, че губим. Не ми е ок за тези резултати да имаме скъпоплатен чужденец, който върти всеки мач състава и не прави в доста случаи трета смяна или са му много закъснели и да се оправдава с какво ли не. Докара ни облик на отбор от долната осмица, който излиза да не загуби. Виж му точките и головата разлика, спрямо минали години. Това ако не е мерило, кое да е? При това за много по скъпа селекция. Ако ще и Сър-а да дойде и да прави така и той ще си получи, същото мнение. Нищо лично.
Ами позабравените факти са, че онзи сезон (с 3-те гола за едно полувреме срещу Лудогорец) завършихме с 10-на загуби.Яко, нали?! 3 гола за едно полувреме гарнирани с 10-на загуби :roll:
А липсата на треперене при Топчо и Митов на какво се е дължала? При Роси трепериш дали ще удържим 1 гол преднина. А при Топчо доволен ли беше, като редовно падахме като домакини? На знам, дали при него нямахме повече загуби у дома, отколкото като гости?!? Това какъв облик е и повече ли ти се е нравело, а :o
Една идея по-добре беше при Митов - там повечко равни имахме, за сметка на загубите. И най-вече не си треперил - явно си бил свикнал да падаме и да завършваме наравно, а!?

И на всичко това, ти си му се кефил и не те е вълнувало, така ли?!

Обаче срещу Делио роптаеш яко!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 22 мар 2018 00:16

С кое да успее? Шампиони няма да станем? Да ни вкара в групи на ЕКТ ли? Ако е за това ще го поздравя, но думите за редовния сеозон няма да си върна, защото са заслужени. Ако е да вземе купата - виж кои отбори я взимаха след като ние я взехме за последно и с какви треньори с какви заплати, и ще разбереш , че това изобщо няма да е постижение. Ако за една купа ни трябва скъпоплатен италианки треньор и скъпа селекция, а другите го правят с родни треньори които преди това не са печелили нищо с направо евтина селекция, то тогава не сме нищо особено. Всеки може с пари и чужденци, дори и Арда ще може. На половината сезон и не сме в борбата за титлата. Ще успее ама в друг живот!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 22 мар 2018 00:23

rane написа:
Player написа:
Отговарям ти, не е бил първи, както и сега не е! Това има значение само. Мен второ, трето пето или седмо не ме вълнува. И не търся отговори, защото си знам. Просто припомням някой явно позабравени факти. Няма да се обяснявам кое, как и защо. Който има акъл да се мисли. Не ми е ок, да треперя всеки мач до последно, дали ще удържим хикса или гола аванс. Ако изоставаме е ясно, че губим. Не ми е ок за тези резултати да имаме скъпоплатен чужденец, който върти всеки мач състава и не прави в доста случаи трета смяна или са му много закъснели и да се оправдава с какво ли не. Докара ни облик на отбор от долната осмица, който излиза да не загуби. Виж му точките и головата разлика, спрямо минали години. Това ако не е мерило, кое да е? При това за много по скъпа селекция. Ако ще и Сър-а да дойде и да прави така и той ще си получи, същото мнение. Нищо лично.
Ами позабравените факти са, че онзи сезон (с 3-те гола за едно полувреме срещу Лудогорец) завършихме с 10-на загуби.Яко, нали?! 3 гола за едно полувреме гарнирани с 10-на загуби :roll:
А липсата на треперене при Топчо и Митов на какво се е дължала? При Роси трепериш дали ще удържим 1 гол преднина. А при Топчо доволен ли беше, като редовно падахме като домакини? На знам, дали при него нямахме повече загуби у дома, отколкото като гости?!? Това какъв облик е и повече ли ти се е нравело, а :o
Една идея по-добре беше при Митов - там повечко равни имахме, за сметка на загубите. И най-вече не си треперил - явно си бил свикнал да падаме и да завършваме наравно, а!?

И на всичко това, ти си му се кефил и не те е вълнувало, така ли?!

Обаче срещу Делио роптаеш яко!

Защото тука се плаща повече. Ето това е. Няма място за сравнение с Митов , Топчо и други. При тях с онези пари и селекция беше ясно, че не сме конкурент на редовен участник в ЛЕ или ШЛ. Ако си купя кола в пъти по-скъпа от предишната, ще искам да получа от нея доста повече. Защото ако излиза накрая, че всичко е същото, ще означава, че съм се минал доста сериозно. Ако и това не си го схванал, здраве да е. Няма да го разбереш.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 22 мар 2018 00:34

koisa написа:
rane написа:Дефинирай, ако обичаш, твоята представа за нормален футбол!? Дай пример с отбора на Левски, за да видим колко назад във времето ще ти се ноложи да се върнеш!?

Аз мисля, че имаме нормален треньор, а не такива, дето се учат на гърба на отбора!

Моята представа за нормален футбол е една-две идеи по-атакуваща игра, отколкото налага Роси. Няма смисъл да давам примери, защото и този отбор показа, че го може стига да иска. В мача с Черно море на Тича видях наченки на нормален футбол и отбор, който търси победата, а не излиза за равен когато противника ни се опълчи с човек повече. За голям тактик какъвто изкарват Роси трябваше да видим доста повече разнообразие при статичните положения, размяна на местата на играчите в развитието на мача и т.н. Големите треньори понякога решават мачовете с една-две правилни смени в точното време. А Роси сякаш се насилва когато трябва да направи смяна и обикновено сменя играчите с идентични без значение дали изоставаме или водим в резултата. Никакъв риск дори да е наложителен.
Не се иска чак толкова много от Роси, просто да е една идея по-смел.

Пишеш, че ти е харесал отбора срещу Черно Море.Да, в атакуващ план не играхме лошо, но в защита имаше пропуски, макар и да удържахме. Но това са грешки на растежа. Важно е отбора да се развива и да се работи правилно.Лъкатушения и грешки при нов отбор винаги има. Преодолява се с търпение и работа. Изобщо за доста неща в живота е така!

Иначе аз ще ти кажа, с примери, кога ми е харесвал Левски, но не в отделни мачове, а в целия сезон почти. За последно това беше през 2010/2011. Уви, доста отдавна. И това далеч не ми е любимия период.
Аз лично имам много сантименти към отбора от средата на 80-те и особено на този по времето на Гочето от 90-те. Тогава отбора, ако играеше сериозно срещу слабаците и средняците в групата можеше да завършим 2-та сезона с по над 100 отбелязани гола. Тогава на основните съперници има вкарвахме по над 15-20 гола на сезон. Естествено ми харесваше отбора при първия престой на Петрович(един есенен полусезон - 1999-а май беше), При Муслин също, естествено и при Мъри с тази доминация във владеенето и отнемането на топката, контролирането на мачовете, спокойствието!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 22 мар 2018 00:46

Player написа:
Защото тука се плаща повече. Ето това е. Няма място за сравнение с Митов , Топчо и други. При тях с онези пари и селекция беше ясно, че не сме конкурент на редовен участник в ЛЕ или ШЛ. Ако си купя кола в пъти по-скъпа от предишната, ще искам да получа от нея доста повече. Защото ако излиза накрая, че всичко е същото, ще означава, че съм се минал доста сериозно. Ако и това не си го схванал, здраве да е. Няма да го разбереш.

Виж сега един цитат от твое мнение, няколко поста по-рано:

......Е такива измъчени домакинства не сме имали при никой. Дори при Митов, Топузаков, Гонзо , Костов или който и да е от набедените за некадърници. И щом те са такива, какъв е този сега?.....

Извинявай, но почна да го увърташ яко и да се опитваш да се измъкваш.
Даваш примери, твърдейки едно, а когато ти се дадат контра примери....беж да те няма и се опитваш да отклоняваш темата в друга посока!

Съжалявам, че ти го казвам, но точно такива неща показват и доказват, че това твоето си е чисто тролене по Делио Роси и нищо друго!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 мар 2018 01:10

Player написа:

С кое да успее? Шампиони няма да станем? Да ни вкара в групи на ЕКТ ли? Ако е за това ще го поздравя, но думите за редовния сеозон няма да си върна, защото са заслужени. Ако е да вземе купата - виж кои отбори я взимаха след като ние я взехме за последно и с какви треньори с какви заплати, и ще разбереш , че това изобщо няма да е постижение. Ако за една купа ни трябва скъпоплатен италианки треньор и скъпа селекция, а другите го правят с родни треньори които преди това не са печелили нищо с направо евтина селекция, то тогава не сме нищо особено. Всеки може с пари и чужденци, дори и Арда ще може. На половината сезон и не сме в борбата за титлата. Ще успее ама в друг живот!

Този отговор е достатъчен да покаже, че угодия няма. Каквото и да направи Роси пак ще има недоволни. Няма значение, че от миналата пролет са останали 2(двама) играчи от титулярния състав, а са дошли над 10 нови, ЛЕВСКИ трябва да е в борбата за титлата. Няма значение, че Спас каза, че Стоилов е щял да взима три пъти по-висока заплата, Роси е високоплатен чужденец. Няма значение, че отборите които взимат купата от нас на два пъти (Берое и Черно Море) нямат скъпоплатена селекция, а дългогодишни треньори и сработен състав, ние сме купили чужденци и трябва да мачкаме, нищо че половината футболисти едва се познават.
Не съм фен на стила на Роси, който практикува и имам също доста критики към него, но подобни глупости много ме дразнят и ме карат да го защитавам повече отколкото заслужава.
Скочили сте на него все едно за неговия пост чакат Мауриньо, Клоп и Анчелоти, а ние още го търпим. Поне засега мисля, че си върши работата и няма алтернатива . Ако загуби купата и не спечели място в евротурнирите е ясно че трябва да си ходи. Но мислиш ли, че е добра идея да се сменя точно сега?? Точно това биха искали преките ни конкуренти.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 22 мар 2018 01:11

rane написа:
Player написа:

Виж сега един цитат от твое мнение, няколко поста по-рано:

......Е такива измъчени домакинства не сме имали при никой. Дори при Митов, Топузаков, Гонзо , Костов или който и да е от набедените за некадърници. И щом те са такива, какъв е този сега?.....

Извинявай, но почна да го увърташ яко и да се опитваш да се измъкваш.
Даваш примери, твърдейки едно, а когато ти се дадат контра примери....беж да те няма и се опитваш да отклоняваш темата в друга посока!

Съжалявам, че ти го казвам, но точно такива неща показват и доказват, че това твоето си е чисто тролене по Делио Роси и нищо друго!

Моето е тролене? Моляяя???Измъквам се? Явно не четеш както трябва. Може да докажеш с факти, че греша, но не можеш. От 13 домакински мача, включително този с Монтана, под ръководство на Роси, само в два , повтарям в два мача беше спокойно преди последната минута, че е ще победим. Срещу Пирин и Славия. Водехме в средата на мача с два гола. Всички други мачове беше мъка до края. Цели 11 мача на Герена мъка! Хайде покажи кога го е имало това. Бихме с два гола Дунав и Септември, но тогава вторият гол падна в последната минута, което пак беше треперене до 90-тата минута. Другите са равни или едно на мъка, което беше треперене до съдийския сигнал. Мача с Витоша го водеше Митов и за това не го броя. Хайде сега ми покажи, дали е имало в толкова мачове такова треперене на Герена срещу всички при другите треньори? Тук говоря за всички противници в групата, не избрани мачове. Всички наред за редовен цял сеозн може да докажеш, дали троля. Обаче не можеш. Приятно търсене, ако ще се мъчиш да гониш вятъра. И ако си съгласен за в пъти повече пари за футболисти и треньор да се плаща, а да се получават резултати като сме били с много по-малки разходи - ок . Твое си разбиране. Аз очаквам от скъпоплатен работник повече от евтин. Така е навсякъде за всяка професия. За това и се плаща, защото е по-качествена и добра работата. Дотук, нищо подобно обаче. Освен че се охарчваме доста. Аз като плащам повече и искам повече. Аргумент Роси да остава няма, освен принципното, че трябва да излезем от въртележката с нови треньори и играчи. И да знаеш, че накрая келнера ще донесе сметката и няма да е добре, ако няма приходи от ЛЕ.

Върни се в “Левски”