Аз пък продължавам да твърдя, че Стойчо Стоев е най-добрия български треньор и откровено му симпатизирам. Този човек ужасно много ми прилича на друг мой любим треньор - Карло Анчелоти, като даже Стоев според мен е по-добър в тактически аспект от италианеца

Къде са му проблемите тогава? Такъв тип треньори са ПЕРФЕКТНИ за готови отбори, пълни с добри играчи, на които трябва да се вкара малко самочувствие и правилната тактика, за да започне да ''мачка машината'' Лудогорец игра най-добрия си футбол, откакто е в елита, именно под ръководството на Стоев.. Трудно е обаче да се справиш със задачата в отбор като Левски в сегашното му състояние.. Мисля, че на всички левскари то е ясно. За да е успешен Стоев при вас, трябва доста да се променят нещата организационно, спортно-технически и изобщо всякак.. Аз не виждам как може това да стане скоро и затова Стоев може и да не се задържи още дълго на Герена
ps - Виждам няколко поста, говорещи за надменността в играта на сините - това е една от малкото слабости на Стоев - усещането чe се по-добър, че превъзхождаш останалите в един момент те отдалечава от реалността и не случайно Домусчиев, когато го освободи от Разград каза, че Стоев се е помислил за Фъргюсън..