КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 20:00

Мнениеот CSKA69 » 31 май 2015 11:08

Аз пък продължавам да твърдя, че Стойчо Стоев е най-добрия български треньор и откровено му симпатизирам. Този човек ужасно много ми прилича на друг мой любим треньор - Карло Анчелоти, като даже Стоев според мен е по-добър в тактически аспект от италианеца ;) Къде са му проблемите тогава? Такъв тип треньори са ПЕРФЕКТНИ за готови отбори, пълни с добри играчи, на които трябва да се вкара малко самочувствие и правилната тактика, за да започне да ''мачка машината'' Лудогорец игра най-добрия си футбол, откакто е в елита, именно под ръководството на Стоев.. Трудно е обаче да се справиш със задачата в отбор като Левски в сегашното му състояние.. Мисля, че на всички левскари то е ясно. За да е успешен Стоев при вас, трябва доста да се променят нещата организационно, спортно-технически и изобщо всякак.. Аз не виждам как може това да стане скоро и затова Стоев може и да не се задържи още дълго на Герена ;)

ps - Виждам няколко поста, говорещи за надменността в играта на сините - това е една от малкото слабости на Стоев - усещането чe се по-добър, че превъзхождаш останалите в един момент те отдалечава от реалността и не случайно Домусчиев, когато го освободи от Разград каза, че Стоев се е помислил за Фъргюсън..
Изображение

Изображение

DanielGeorgiev
Контакти:

Левски е загубил от Черно море, заради съдийска помощ???????

Мнениеот DanielGeorgiev » 31 май 2015 11:09

Със съдийска помощ? Искам да ти кажа, някои неща и ви моля да помислите над тях:

1.Въпреки, че разпределението на стадиона беше 80 на 20 за вас.
2.Въпреки, че на нас ни дадоха най-лошите сектори на стадиона и на всичкото отгоре плащахме цена за билет, колкото и вие.
3.Въпреки че 2 дена преди финала, ей така изненадващо двама основни играчи са ИЗГОНЕНИ ОТ ОТБОРА (има слухове че са ги подслушвали по телефона да продават мача на Левски). Говоря за Кирил Котев най-вече, за Кулибали няма такъв слух.
4.Въпреки че имахме петима контузени футболисти, а вие нито един.
5. Въпреки че в групата имахме двама защитници!
6.Въпреки че се назначи съдия, който е свирил вашия полуфинал и сега ви свири финала. А същия този съдия подпря вашия отбор в мача на Герена в който даде дузпа в 95 минута и в мача на Тича през 2013 (1:1).
7.Въпреки че същия този съдия изгони в 20-тата минута наш играч и играхме 100 минути с човек по-малко.
8.Въпреки че доста фаулове не се свириха за Черно море, два от които бяха УДАР С БУТОНКИ В ГЛАВАТА.
9.Въпреки че феновете на вашия отбор, удряха със столове и хвърляха бомбички по НАШИ ИГРАЧИ и по ДЕЦАТА КОИТО ПОДАВАТ ТОПКАТА.

... не ми се изброява повече, но ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТОВА ... ЧЕРНО МОРЕ СЪС СЪРЦЕ, ДУША И ЖЕЛАНИЕ донесе радост на нас. Затова съм най-щастлив мой човек, защото всичко беше срещу нас, но накрая купата е при нас.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 31 май 2015 11:10

Левскарите: Да запазим Бургас уютен и приветлив

Такъв ли го оставихте? Когато феновете ви имат манталитет, тогава говорете за Европа. Няма нужда от селяндури като вас (феновете) там. Съдията даде незаслужен червен на Черно море и цял мач подпира Левски. Да сме счупили ЕДНА СЕДАЛКА? Да сме палили огън? Да сме навлизали на терена да бием левскарите и да им взимаме знамената?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 май 2015 11:12

Колкото е добър Анчелоти в света, толкова и Стоев у нас, тук си прав. Стоев е добър за отбор аутсайдер, който излиза срещу фаворит, тогава успява да измъкне точка или победа. И тъй като Левски все повече се доближава до аутсайдер може пък да е добра идеята да остане. :)

PFK_Levski
Контакти:

Re: Левски е загубил от Черно море, заради съдийска помощ???

Мнениеот PFK_Levski » 31 май 2015 11:14

DanielGeorgiev написа:Със съдийска помощ? Искам да ти кажа, някои неща и ви моля да помислите над тях:

2.Въпреки, че на нас ни дадоха най-лошите сектори на стадиона и на всичкото отгоре плащахме цена за билет, колкото и вие.
3.Въпреки че 2 дена преди финала, ей така изненадващо двама основни играчи са ИЗГОНЕНИ ОТ ОТБОРА (има слухове че са ги подслушвали по телефона да продават мача на Левски). Говоря за Кирил Котев най-вече, за Кулибали няма такъв слух.
6.Въпреки че се назначи съдия, който е свирил вашия полуфинал и сега ви свири финала. А същия този съдия подпря вашия отбор в мача на Герена в който даде дузпа в 95 минута и в мача на Тича през 2013 (1:1).
7.Въпреки че същия този съдия изгони в 20-тата минута наш играч и играхме 100 минути с човек по-малко.
8.Въпреки че доста фаулове не се свириха за Черно море, два от които бяха УДАР С БУТОНКИ В ГЛАВАТА.
9.Въпреки че феновете на вашия отбор, удряха със столове и хвърляха бомбички по НАШИ ИГРАЧИ и по ДЕЦАТА КОИТО ПОДАВАТ ТОПКАТА.

... не ми се изброява повече, но ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТОВА ... ЧЕРНО МОРЕ СЪС СЪРЦЕ, ДУША И ЖЕЛАНИЕ донесе радост на нас. Затова съм най-щастлив мой човек, защото всичко беше срещу нас, но накрая купата е при нас.

Въпреки че половината неща ( даже и по-голяма част ), които си написал са простотии и лъжи .... честита ви купа.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 31 май 2015 11:14

Честита купа на Черно море.

Само Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 31 май 2015 11:14

Честита купа на моряците. Напълно заслужена. 120 мин. бяха с човек по-малко и играха по-добре от нас. Няма какво да се лъжем, за пореден път се доказа, че с това ръководство и такива играчи Левски не е нищо повече от средняк. Аз лично си признавам, че няколко добри мача и късметлийската победа над Лудогорец ме заблудиха, че имаме отбор. Вчера обаче видях на живо истинското лице и потенциал на отбора. Дори да бяхме спечелили нямаме място в Европа. Отново щеше да има резил. Разочарованието е голямо за пореден път и никой да не се чуди после защо има толкова малко хора на стадиона.

Отново честито на Черно море и техните фенове. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 31 май 2015 11:18

DanielGeorgiev написа:
Левскарите: Да запазим Бургас уютен и приветлив

Такъв ли го оставихте? Когато феновете ви имат манталитет, тогава говорете за Европа. Няма нужда от селяндури като вас (феновете) там. Съдията даде незаслужен червен на Черно море и цял мач подпира Левски. Да сме счупили ЕДНА СЕДАЛКА? Да сме палили огън? Да сме навлизали на терена да бием левскарите и да им взимаме знамената?

Е ти обаче вярно живееш в някакъв измислен свят..... или е това или просто не умееш да възприемаш правилно ситуациите, които коментираш!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Левски е загубил от Черно море, заради съдийска помощ???

Мнениеот Tommi » 31 май 2015 11:24

DanielGeorgiev написа:Със съдийска помощ? Искам да ти кажа, някои неща и ви моля да помислите над тях:

Не те ли е срам поне малко от това, което си написал бе? В 116-та минута съдията не свири кристална дузпа (заел е добра позиция и има перфектна видимост към ситуацията), ти ми говориш едва-ли не за някакви заговори и как всичко е било нагласено за победа на Левски.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT

Мнениеот gzagorov » 31 май 2015 11:29

100 минути... 120 минути с човек повече. Аз казвам 140 минути "Левски" игра с човек повече. Някой за 160?
Хайде малко по-сериозно, моля ви, математиката не е чак толкова сложна.
Иначе, точно старите слабости на "Левски" поднесоха купата на "Черно море". Честита купа!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Левски”