Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот bobonikolov » 23 фев 2013 17:30

BadBoy написа:
bobonikolov написа:Газпром получава възможност да не плаща такса транзит за газопровода в продължение на 30 години в замяна на това да поеме Левски.

нещо някъде си пропуснал, Газпром няма да плаща такса транзит, а нашата държава няма да плаща за изграждане и в същото време ще е съсобственик на тръбата.

Никъде нищо не съм пропуснал. Държавата ни е теглила кредит за да подсигури финансирането на строежа на газопровода на наша територия. Газпром няма да участват в него. Те ще го докарат до границата ни до Черно море, а от там до изходната точка на наша територия ще го построи държавата. В тръбата единственото нещо на Газпром ще бъде газта.
Хонда честно ще ти кажа - не бих станал спонсор на нито един отбор от нашата страна. Бих платил да речем за една година нешрекъснато да ми се върти един 30 секунден спот по всички големи телевизионни канали в прайм тайма - нещо което би ми осигурило много по - добър имидж и реклама отколкото да си сложа логото на екипа на някой отбор. Говоря за компания с ресурсите на Газпром. Лично според мен Газпром не са искали да инвестират в нито един български отбор. Но е имало някаква договорка с правителството това да се случи. Пак казвам това си е мое мнение. Дали нещата са така или не са така времето ще покаже. Повече няма да вземам отношение по темата. Желая на вас сините фенове строежа да приключи скоро и да се радвате на едно ново и модерно съоръжение. Дано наистина всичко около строежа да е изчистено и да няма проблеми.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 фев 2013 17:36

honda написа:
bobonikolov написа:Хонда тук според мен не става въпрос за принуда а за разменна монета. Газпром получава възможност да не плаща такса транзит за газопровода в продължение на 30 години в замяна на това да поеме Левски. Аз лично съм далеч от мисълта, че чуждестранни инвеститори биха взели един български клуб ей така просто за кеф. Всичко е свързано с пари вярвай ми. И напълно допускам възможността ББ да е договорил участие на негови приближени фирми в България. Това мое мнение за нещата около Газпром се основава на факта, че самия Бойко Борисов излезе публично и каза, че Левски му е любимия отбор и че ще търси спонсори на отбора колкото може. Е ако такова нещо беше казано за ЦСКА ти дали нямаше да навържеш по същия начин нещата? За чужбина не знам как стоят нещата. Нито пък ме интересува. Може и да има и там задкулисни игри, но може и да няма. Аз лично съм 99% сигурен, че вече бившия премиер стои в основата Газпром да дойде в Левски. Както и да построи новия Ви стадион - нещо, което приветствам. Всички стадиони в България трябва да се реновират и да имаме европейски съоръжения.
Слагам край на офтопика тук и Ви желая скоро да имате нов стадион.

Бобо, малко си се пообъркал ;) . Иначе е пределно ясно ,че за Газпром всичко е бизнес, безкрайно далеч съм от мисълта ,че руснаците изведнъж са станали болни фенове на Левски и са решили да наливат пари в български футболен клуб. Просто стратегията на компанията е да заделя определени суми за спорт, култура, благотворителност, общественозначиними прояви и т.н. .Това за тях е част от рекламната им политика. Всяка една компания от ранга на Газпром заделя определени суми (на фона на бюджета на тези компании нищожно малки суми,но за сферите в които спонсорират са достатъчно сериозни) за създаване на благоприятен имидж в обществото. Честно казано ако беше на мястото на Газпром в кой български клуб би решил да инвестираш. За мен е като риторичен въпрос - реално в България 80% от феновете са фенове на Левски или ЦСКА ,като феновете на 2-та градна са приблизително по равно. Между Левски и ЦСКА, кой би избрал?- Кажи би ли избрал ЦСКА с постоянните проблеми между ръководство и фенове, постояните скандали(едва ли от Газпром имат желание да имат нещо общо с клуб в който признаха ,че напълно целенасочено са давали допинг на играчите си или с клуб който постоянно има проблеми с другите клубове поради неизплатени суми по трансфер) както и че за 20 в ЦСКА се изредиха 7 собственика и така и един не беше харесан от феновете. На другия полюс е Левски- общо взето успяват да потушават скандалите без много шум, до сега всички собственици и спонсори на Левски се ползват с уважението на феновете не без значение ,че от 15 години Левски има един и същ спонсор(който смени 3 собственика но всеки един от тях окачестви споснсорирането на ФК Левски като позитивно), докато за същия период в ЦСКА не успяха да се обвържат сериозно с нито един спонсор.
Умишлено съм ти посочил и други страни ,ще видиш и че там Газпром постъпват по точно същия начин. ББ по-скоро е искал Газпром да се обвърже с ЦСКА ,но руснаците са искали Левски, има и нещо друго много трудно в Русия някой може да си представи Газпром да спонсорира клуб с името ЦСКА, нека не заббравяме ,че московския ЦСКА е най-големия противник на фирмения отбор на Газпром Зенит.
Малко трудно ББ може да уговори и негови фирми и левски да бъдат обслужени от Газпром , просто в големия бизнес приказката "дай на мен, дай и на брат ми" ;) не върви. В една далавера за милиарди ФК Левски е прекалено ниска топка.

Съгласен съм с тебе,че организацията в ''Левски'' е много по-добра от тази в ЦСКА последните години(макар,че тази ваша организация доведе до един четвъртфинал и едно участие в ШЛ...хубаво,но вече в миналото)!
Другото,което си написал е това какво е искал ББ и какви са интересите на Газпром!Надали си наясно с интересите на ББ и на Газпром(както и аз),но си имаш право на мнение,така че няма лошо,както и моето,че ББ ви направи много голяма услуга!Надали в бизнеса има място за неща от сорта на ''как се казва ЦСКА''...не е много сериозно,поне според мен!
Факт за мнозина е,че ББ обслужва големия бизнес и ''големите връзки'',за сметка на средния и малкия,които позамряха!!Така че може да включим и моята теза като правилна,че ББ ви е помогнал,като даже той си го каза публично!
П.П.Не изключвам аз да греша и ти да си прав,както и обратното,разбира се!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 фев 2013 17:41

Не зная в тази ли тема или всекидневната беше дискутирано, че малко или много политическото положение в страната оказва влияние и това беше заклеймено, че не е така, но ето днес Батков и той сподели същото
http://gong.bg/view_article.php?article_id=330163
; )
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 фев 2013 17:43

PFC Litex написа:Не зная в тази ли тема или всекидневната беше дискутирано, че малко или много политическото положение в страната оказва влияние и това беше заклеймено, че не е така, но ето днес Батков и той сподели същото
; )

''От компанията следят политическата ситуация в страната...''
Интересно ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 фев 2013 17:52

delqnski47 написа:
PFC Litex написа:Не зная в тази ли тема или всекидневната беше дискутирано, че малко или много политическото положение в страната оказва влияние и това беше заклеймено, че не е така, но ето днес Батков и той сподели същото
; )

''От компанията следят политическата ситуация в страната...''
Интересно ;)

Наистина става интересно!В зависимост от разрешаването може и да се изяснят различните тези
относно участието на ББ в спонсорския договор.Времето ще покаже.Но според мен винаги е
ставало дума за пари много пари.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 23 фев 2013 17:55

; )

Нормално, защо им е да ни спонсорират, ако не развиват бизнеса си в България? ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 фев 2013 18:13

Те, че ще построят тръба е факт, но тук въпроса е кога и новото правителство ако почне да търси реваншизъм (ако отново не е ББ) като нищо ще преразгледа договорите с Газпром, както се случи с АЕЦ, там уж готово, след това референдум и после айде у лево и така.

Ако идват Газпромски пари в Левски, това няма да е по-рано от края на годината (лично мнение), иначе Батков преди няколко дни сподели, че до края на февруари или началото на месец март ще бъде подписан, това значи до десетина дни всичко да е сключено, да видим ;)
Изображение

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 23 фев 2013 18:24

PFC Litex написа:Те, че ще построят тръба е факт, но тук въпроса е кога и новото правителство ако почне да търси реваншизъм (ако отново не е ББ) като нищо ще преразгледа договорите с Газпром, както се случи с АЕЦ, там уж готово, след това референдум и после айде у лево и така.

Ако идват Газпромски пари в Левски, това няма да е по-рано от края на годината (лично мнение), иначе Батков преди няколко дни сподели, че до края на февруари или началото на месец март ще бъде подписан, това значи до десетина дни всичко да е сключено, да видим ;)

В общи линии съм съгласен. Иначе парите по договора най-вероятно ще почнат да се изплащат от началото на лятото (ако договора бъде подписан до края на март - средата на април, както спомена Батков като вероятен срок)

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 23 фев 2013 19:34

[offtopic]За въпроса "Газпром" - "Левски" не е тук мястото, но:
Кой на кого бил помогнал, под кой вол имало теле... То по тази логика, след днешното изказване на Батков, на някой левскар може да му хрумне идета, че общонационалните протести са целенасочена организация на ЦСКА с цел да дестабилизират България и по този начин да попречат на "Газпром" да спонсорира "Левски". Когато няма ясни факти, въображението се разгаря с пълна сила. А това води до олигофренични теории от типа Г.А. Затова нека коментираме само това, което знаем и което сме виждали.[/offtopic]
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 фев 2013 00:56

bobonikolov написа:
BadBoy написа:
bobonikolov написа:Газпром получава възможност да не плаща такса транзит за газопровода в продължение на 30 години в замяна на това да поеме Левски.

нещо някъде си пропуснал, Газпром няма да плаща такса транзит, а нашата държава няма да плаща за изграждане и в същото време ще е съсобственик на тръбата.

Никъде нищо не съм пропуснал. Държавата ни е теглила кредит за да подсигури финансирането на строежа на газопровода на наша територия. Газпром няма да участват в него. Те ще го докарат до границата ни до Черно море, а от там до изходната точка на наша територия ще го построи държавата. В тръбата единственото нещо на Газпром ще бъде газта.

Как можа да изпишеш толкова глупости само ти си знаеш
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”