Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот t0bl3ro_bg » 04 фев 2019 12:53

wilge написа:Резултатът от работата на кондиционния треньор започна веднага да личи. Трима души вече са извън строя.
"Станислав Костов пропусна днешната тренировка на Левски, а причината за това е болки в адуктора, получени след вчерашната контрола с Урал, загубена с 1:2. Голмайсторът на "сините" от есента вчера се появи като резерва и вкара попадението за футболистите на Георги Дерменджиев, но днес бе оставен да почива. Жерсон Кабрал и Антони Белмонт също пропуснаха тренировката. Първият е с болки в десния прасец, а французинът има проблеми с кръста. Както е известно, двамата пропуснаха проверката с руснаците."
https://topsport.bg/levski/problem-za-s ... -ural.html

Костов си ги има тия проблеми още от преди.

Въпросът е какво правим с психиката му - бил разклатен, че пропуснал в контролна среща и то за период от цяла седмица (до следващия мач).
Уж е голмайстор, пък от едно положение цяла седмица сън не го лови.
Да го продават колкото се може по-бързо, защото със започването на новото първенство ще започне и изгнаническия му период. Няма как да повтори такъв сезон, изпълнен с късмет. Птичето каца един път.

Гадната истина е, че нападателя трябва да бъде машина,а БГ нападател машина няма, тоест пак ще се опира до чужденец.
Последна промяна от t0bl3ro_bg на 04 фев 2019 12:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 фев 2019 12:53

koisa написа:Белмонт лятото си стяга багажа, Буш също най-вероятно... Няма пари за неустойки в момента. Сами виждате, че не можем да се отървем от Полачек, Митрев и Нашименто... Отделно имаме Ривалдиньо и Виана! :oops:

Да изясним, че неустойки и заплати е почти едно и също, реално неустойка се явява плащането на всички заплати накуп до края на договора. При това положение играчът така или иначе ще си прибере заплатите, което ще рече, че клубът така или иначе ще плати тези пари и се очаква, че ги има. Разликата е, дали това ще стане накуп или ще се разсрочи, което, най-просто казано, е почти все тая за ФРЗ-то на клуба. Тънък момент е, че някои играчи (като Белаид, примерно) склоняват да си приберат само част от дължимото до края на договора, за да могат час по-скоро да си набият камшика и да си уредят бъдещето преди съвсем да ръждясат, докато други (като Полачек, примерно), си искат всичко по договор и по тази причина се запъват да си ходят, без да ги брига, че тренировките за здраве се отразяват негативно на професионалните им умения.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 04 фев 2019 13:05

Иванков държи вратарите на Левски под пара
Изображение

Треньорът на вратарите в Левски Димитър Иванков работи със своите избраници, докато другата част от тима беше в почивка. Ники Михайлов, Николай Кръстев и Петър Иванов наблегнаха върху изнасянето на топката и играта с крака като цяло.

Иванков, който работи с голям ентусиазъм, бе подготвил набор от разнородни упражнения.

На този етап като титуляр се очертава опитният Михайлов, но младите му колеги загатват добър потенциал. Интересно е да се отбележи, че и тримата са българи и юноши на Левски.

Стефан Стоянов, пратеник на Дарик радио в Кипър

Абе, тоя пич на каква дрога е ? Кои са тия колеги на Михайлов, загатващи путенцял ?
В Петър Иванов може и да има такъв, но при Кръстев тотално отидоха подяволите нещата.
А вярвах, че това момче с височината и рефлекса си, ще бъде идеален избор. Прибавям и първия му мач срещу ония като причина.
Сами не си помагат нашите уношки, а всеки привърженик вярва повече в тях, отколкото те самите в себе си ...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 фев 2019 13:08

wilge написа:
metodito написа:Буш и Белмонт остават, Илия Димитров заминава. :evil:
#bglevskinanajsi

Илия Димитров е искан под наем от три- четири отбора, а Белмонд и Буш не ги иска никой. По- добре да трупа игрово време, в Левски няма да хване ръка от Костов и Божинов.

Ами, изглежда ми много грешно тези да стоят на хранилка, а той да е разкарван като панаирджийска мечка. Иначе си мисля, че ако запазим Костов, Божинов ще играе като десетка или нещо подобно. Аз се надявам да виждаме Костов и Божигол рамо до рамо в 4-4-2.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 фев 2019 13:33

TristaNNN написа:
koisa написа:Белмонт лятото си стяга багажа, Буш също най-вероятно... Няма пари за неустойки в момента. Сами виждате, че не можем да се отървем от Полачек, Митрев и Нашименто... Отделно имаме Ривалдиньо и Виана! :oops:

Да изясним, че неустойки и заплати е почти едно и също, реално неустойка се явява плащането на всички заплати накуп до края на договора. При това положение играчът така или иначе ще си прибере заплатите, което ще рече, че клубът така или иначе ще плати тези пари и се очаква, че ги има. Разликата е, дали това ще стане накуп или ще се разсрочи, което, най-просто казано, е почти все тая за ФРЗ-то на клуба. Тънък момент е, че някои играчи (като Белаид, примерно) склоняват да си приберат само част от дължимото до края на договора, за да могат час по-скоро да си набият камшика и да си уредят бъдещето преди съвсем да ръждясат, докато други (като Полачек, примерно), си искат всичко по договор и по тази причина се запъват да си ходят, без да ги брига, че тренировките за здраве се отразяват негативно на професионалните им умения.

Да, принципно е по-добре да се платят 2-3-5 заплати накуп, вместо още 1-2 години да се плаща на напълно безполезен за отбора играч. Въпросът е, че към момента явно няма излишни пари и е невъзможно да се отървем от всички, които не са желани. Няма как да стане веднага. И аз предпочитам да гледам Илия Димитров пред спъващият се в топката Буш, но не е виновен този, който яде баницата. ;)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 фев 2019 13:41

t0bl3ro_bg написа:
Гадната истина е, че нападателя трябва да бъде машина,а БГ нападател машина няма, тоест пак ще се опира до чужденец.

Истината е, че той Е машина (засега). Припомни ми колко са футболисти с неговата статистика за "Левски" в последните 20 години. На теория, засега той е по-добро острие и от Гонзо. Нали, статистически погледнато. Може да секне, може да го продадат, но статистически погледнато по системата "гол-мач", Костов вече Е в историята.
Все повече се учудвам от подценяването на Слави. "Абе, вкарва, да , ма си требе нападател" (и ъф корс чужденец. Много ясно.). Айде по-сериозно, а?
Не знам статистически къде е спрямо Гарата, но изпреварва със сигурност трима от последните ни добри офанзивни футболисти: Арш, Аниете и Гари.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 04 фев 2019 14:03

metodito написа:
t0bl3ro_bg написа:

Истината е, че той Е машина (засега). Припомни ми колко са футболисти с неговата статистика за "Левски" в последните 20 години. На теория, засега той е по-добро острие и от Гонзо. Нали, статистически погледнато. Може да секне, може да го продадат, но статистически погледнато по системата "гол-мач", Костов вече Е в историята.
Все повече се учудвам от подценяването на Слави. "Абе, вкарва, да , ма си требе нападател" (и ъф корс чужденец. Много ясно.). Айде по-сериозно, а?
Не знам статистически къде е спрямо Гарата, но изпреварва със сигурност трима от последните ни добри офанзивни футболисти: Арш, Аниете и Гари.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 фев 2019 14:16

Е, не е ли? Това са цифрите. Аз си мисля, че ако Дерменджиев намери начин да ги свърже в успешна двойка, ще е супер. С Мариани зад тях да речем

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 04 фев 2019 14:24

Това не е Плейстейшън или Фифа :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 фев 2019 14:26

Не е. И благодарение на Костов не сме седми.

Върни се в “Левски”