Kotooshu написа:honda написа:За мен много реален вариант за реализиране на приходи е колкото и да не е популярен . Скоро договора за тв правата ще изтече. И клуба сам да продава правата за мачовете си. Примерно ако приемем ,че мачовете на Левски се гледат от 350-400 хиляди абоната по 2 лв това прави 700-800 хил лв на мач. На този етап създаване на платена клубна телевизия не е много реално. Но да се иска от една платена тв примерно 5 млн лв на година ми изглежда напълно реално.
Това си го мечтая от години !
Играехме като гости в евро-турнирите , не се сещам в момента с кой отбор ... нещо скандинавци ми се връти , та онези се бяха видели в чудо колко хиляди левскари си платили таксата за да гледат мача в нета ... аз 1 час някъде преди мача не успях да се регна дори, а накрая се е оказало че заради наплива им прегрял сървъра или нещо подобно и в крайна сметка , мач не е излъчван (парите са ги върнали).... бяха излезли със съобщение и бройката "сини" беше шокираща .
Някой ако помни повече нека пише .
Та за мен е абсолютно реалистичен вариант , особено в този тежък момент , а и сумата която получаваме от тв правата е смешна .
Мачът беше с Калмар и таксата 50 крони.Сървърът им не издържа