Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
jungle

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот jungle » 30 яну 2019 23:38

Kotooshu написа:
honda написа:Всеки си има своите интереси и доводи . Но аз не виждам проблем след изтичане на сегашния договор примерно да преговаряме индивидуално с Диемите . Примерно за 5млн лв на година. Иначе би било чудесно клуба да си направи собствена тв , но първоначалната инвестиция е много голяма.

Никакъв проблем да е като сега , е хайде поне да са 3 камери от "В" , само дербитата се договарят с телевизията която дава повече пари ... не е сложно , но и не е реално ... за хора на който не им пука

По принцип за нормално заснемане на мач са нужни най-малко 6 камери. Общ, близък, две за засадите и две на пистата. Мисля, че за наем на ПТС с техника и екип се плаща около 6-7 хиляди лева. В България рекорда е 22 камери на мач Левски-ЦСКА, мисля, че и на Лудогорец някои от мачовете в ШЛ са с 20-22 камери.
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 яну 2019 00:23

metodito написа:На първо място отбор се прави с търпение и правилна работа. При нас не са налице.

Прави се с пари, пак пари и отново пари.

metodito написа:И добър може да е само чужденец, нали? Всичко що фамилията му завършва на "-ов" е менте и шит, така ли?
Сбъркана работа сме. Сбъркани човечета отвсякъде.
Изображение

Хубаво е, че го осъзнаваш. Това е първата стъпка.

Я кажи кой "ов" става за нещо? Ама не пенсиониран, а излязъл от родените след 90 примерно :lol:

metodito написа:Това не е някаква трагедия.

Напротив, трагедия е!
Жалко е, че не го осъзнаваш.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 яну 2019 01:39

Thsmith написа:
metodito написа:На първо място отбор се прави с търпение и правилна работа. При нас не са налице.

Прави се с пари, пак пари и отново пари.

metodito написа:И добър може да е само чужденец, нали? Всичко що фамилията му завършва на "-ов" е менте и шит, така ли?
Сбъркана работа сме. Сбъркани човечета отвсякъде.
Изображение

Хубаво е, че го осъзнаваш. Това е първата стъпка.

Я кажи кой "ов" става за нещо? Ама не пенсиониран, а излязъл от родените след 90 примерно :lol:

metodito написа:Това не е някаква трагедия.

Напротив, трагедия е!
Жалко е, че не го осъзнаваш.

Ще видиш.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 яну 2019 02:06

gihuelo написа:
W84me написа:
gihuelo написа:Тв правата в момента са 5 млн. на година за всички мачове и на всички 14 отбора :) Как може да си мислите ,че някой може да купи само вашите за толкова нямам представа.

Целта е Левски сам да си продава мачовете, да ги излъчва онлайн срещу абонамент.

Това няма да го допуснат, защото сега лъвския пай се взима от шампиона (Киро). Ако го направят за всеки отбор отделно Лудогорец трябва да взима по 140 лева на мач от права.

Има логика.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 яну 2019 04:37

За да продадеш нещо, първо трябва да имаш какво да продадеш. Ако очакваш, че ще продадеш продукт от рода на "Славия"... успех.

metodito написа:Ще видиш.

Аз го виждам всеки ден. Вече ми писва да го гледам : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 31 яну 2019 08:39

gihuelo написа:
W84me написа:
gihuelo написа:Тв правата в момента са 5 млн. на година за всички мачове и на всички 14 отбора :) Как може да си мислите ,че някой може да купи само вашите за толкова нямам представа.

Целта е Левски сам да си продава мачовете, да ги излъчва онлайн срещу абонамент.

Това няма да го допуснат, защото сега лъвския пай се взима от шампиона (Киро). Ако го направят за всеки отбор отделно Лудогорец трябва да взима по 140 лева на мач от права.

Това е целта. Кирчо да печели от чужда публика. В България само два софийски и два пловдивски отбора може да печелят от тв права защото имат достатъчно публика. Екранът на дава кренвирши. Кирчо добре си върти футболния бизнес, но не може да се отрече и тоталната помощ от държавата. Смяташ ли, че диемите не са посъветвани да играят с въпросния господин.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 яну 2019 08:50

NOMER14 написа:Гелосаната мастия създаде тоя продукт Предаване на всички мачове от родното първенство с една едничка цел - да навира постоянно в лицата на българите отбора му от ритащи маймунчета.

Не съм му фен на Домусчиев но тв проекта го направиха на равни начала с Батков,Левски като закъсаха за пари и Батков накара Киро да му плати дяла.Това е истината за тв правата и напразно си хабите клавиатурите, никой не ви е виновен че оставихте хората от Разград да редят програмата на първенството, а хрантутниците от БФС никога няма да позволят на Левски и ЦСКА да си продават сами мачовете.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 яну 2019 09:51

Kotooshu написа:
honda написа:За мен много реален вариант за реализиране на приходи е колкото и да не е популярен . Скоро договора за тв правата ще изтече. И клуба сам да продава правата за мачовете си. Примерно ако приемем ,че мачовете на Левски се гледат от 350-400 хиляди абоната по 2 лв това прави 700-800 хил лв на мач. На този етап създаване на платена клубна телевизия не е много реално. Но да се иска от една платена тв примерно 5 млн лв на година ми изглежда напълно реално.

Това си го мечтая от години !
Играехме като гости в евро-турнирите , не се сещам в момента с кой отбор ... нещо скандинавци ми се връти , та онези се бяха видели в чудо колко хиляди левскари си платили таксата за да гледат мача в нета ... аз 1 час някъде преди мача не успях да се регна дори, а накрая се е оказало че заради наплива им прегрял сървъра или нещо подобно и в крайна сметка , мач не е излъчван (парите са ги върнали).... бяха излезли със съобщение и бройката "сини" беше шокираща .
Някой ако помни повече нека пише .
Та за мен е абсолютно реалистичен вариант , особено в този тежък момент , а и сумата която получаваме от тв правата е смешна .

Това няма да стане посмъртно, защото отборчето от Разград ще получава пари, само като играе с Левски и оранжАвото. Същото се отнася и за трупата на Венци. От тая работа интерес биха имали само Левски, тирето и може би пловдивските отбори.
110 години любов!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 31 яну 2019 10:04

И какво ще направят БФС , ще ни изхвърлят в А окръжна ли ? ... да не би БФС да държат правата и да има нещо което не го знаем , това е чист бизнес и оранжевият е прав ... Борат и Киро почнаха заедно ... Борат си продаде 50% на гела .

Както писа бачи honda , договора изтича , зави си от нас дали пак ще се съгласим за нов договор .
Аз не виждам никакъв проблем и мазната коса пък е най малкият проблем ... проблема е в нашата си "кочинка" !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 31 яну 2019 10:16

България
40% – поравно между всички участници, 7,5 % – според място в класирането към 31 декември (дялове – първият получава 12 дяла, последният 1), 7,5% – според получени точки в класиране към 31 декември (дялове – събират се всички точки на клубовете, общата сума се дели на толкова дялове, точките на всеки участник се умножават по цената на един дял), 15% – разпределят се поравно между клубовете с осветление, 30% – според място в крайното класиране.

:mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”