Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Kotooshu » 30 яну 2019 21:27

honda написа:
Kotooshu написа:
honda написа:За мен много реален вариант за реализиране на приходи е колкото и да не е популярен . Скоро договора за тв правата ще изтече. И клуба сам да продава правата за мачовете си. Примерно ако приемем ,че мачовете на Левски се гледат от 350-400 хиляди абоната по 2 лв това прави 700-800 хил лв на мач. На този етап създаване на платена клубна телевизия не е много реално. Но да се иска от една платена тв примерно 5 млн лв на година ми изглежда напълно реално.

Това си го мечтая от години !
Играехме като гости в евро-турнирите , не се сещам в момента с кой отбор ... нещо скандинавци ми се връти , та онези се бяха видели в чудо колко хиляди левскари си платили таксата за да гледат мача в нета ... аз 1 час някъде преди мача не успях да се регна дори, а накрая се е оказало че заради наплива им прегрял сървъра или нещо подобно и в крайна сметка , мач не е излъчван (парите са ги върнали).... бяха излезли със съобщение и бройката "сини" беше шокираща .
Някой ако помни повече нека пише .
Та за мен е абсолютно реалистичен вариант , особено в този тежък момент , а и сумата която получаваме от тв правата е смешна .

Мача,който споменаваш беше с Калмар(Швеция) през лятото на 2010 . Спомням си ,че ако не беше "дал фира" сървъра им щяха да реализират приход около 30% от годишния им бюджет- от един мач.

Точно , благодаря ти . Тогава имаше страшна еуфория при нас .

В сайта на Калмар се появи информация, в която се казва, че в един момент 94 000 потребители са искали да гледат двубоя на тима срещу българския Левски. Всичките тези хора са заплатили по 5 евро (10 лева), за да проследят картина от двубоя.

В един момент е имало претоварване и сървърът не е издържал на големия интерес към двубоя. Припомняме, че нито една телевизия не излъчваше мача и това накара не малка част фенове от България да заплатят споменатата сума за да гледат срещата.

Към 20-ата минута излъчването е прекъснало и не е могло да бъде възстановено до края на мача. Според сайта нещата не са зависили от него, а от хората грижещи се за сървъра.

От Калмар се извиняват на всички, които са заплатили за да гледат мача с Левски, завършил 1:1. От клуба уверяват, че всички ще получат парите си обратно по банков път, заради това, че на са получили услугата, за която са платили. Връщането ще стане в срок от два дни.

Това означава, че и българите ще си върнат по банков път парите, които са платили за да гледат двубоя.

В най-скоро време Калмар ще покаже двубоя в клубната си уеб телевизия, за да могат желаещите да го видят на запис, да го направят.

Накрая от футболен клуб Калмар се извиняват още веднъж за причинените неудобства на желаещите да проследят двубоя и уточняват, че не е зависело от тях разрешаването на проблема със сървърната грешка.

Хората се извиниха няколко пъти 8-)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 яну 2019 21:31

сини шампиони написа:
Kotooshu написа:
honda написа:За мен много реален вариант за реализиране на приходи е колкото и да не е популярен . Скоро договора за тв правата ще изтече. И клуба сам да продава правата за мачовете си. Примерно ако приемем ,че мачовете на Левски се гледат от 350-400 хиляди абоната по 2 лв това прави 700-800 хил лв на мач. На този етап създаване на платена клубна телевизия не е много реално. Но да се иска от една платена тв примерно 5 млн лв на година ми изглежда напълно реално.

Това си го мечтая от години !
Играехме като гости в евро-турнирите , не се сещам в момента с кой отбор ... нещо скандинавци ми се връти , та онези се бяха видели в чудо колко хиляди левскари си платили таксата за да гледат мача в нета ... аз 1 час някъде преди мача не успях да се регна дори, а накрая се е оказало че заради наплива им прегрял сървъра или нещо подобно и в крайна сметка , мач не е излъчван (парите са ги върнали).... бяха излезли със съобщение и бройката "сини" беше шокираща .
Някой ако помни повече нека пише .
Та за мен е абсолютно реалистичен вариант , особено в този тежък момент , а и сумата която получаваме от тв правата е смешна .

И без това им плащам едни грешни пари на диемите за да си гледам отбора, предпочитам да ги давам за него и ди си гледам само неговите мачове. Ама този кокъл няма как да бъде изпуснат. Защото изтървът ли ни и нас и трябва да се самозакрият ритуално. :twisted:

Всеки си има своите интереси и доводи . Но аз не виждам проблем след изтичане на сегашния договор примерно да преговаряме индивидуално с Диемите . Примерно за 5млн лв на година. Иначе би било чудесно клуба да си направи собствена тв , но първоначалната инвестиция е много голяма.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 яну 2019 21:31

На мен ми се въртеше в главата цифра от порядъка на 300-350к евро , а то е почти 500к евро ... ако всичко им беше наред със сървъра .

tochavos написа:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 яну 2019 21:36

honda написа:Всеки си има своите интереси и доводи . Но аз не виждам проблем след изтичане на сегашния договор примерно да преговаряме индивидуално с Диемите . Примерно за 5млн лв на година. Иначе би било чудесно клуба да си направи собствена тв , но първоначалната инвестиция е много голяма.

Никакъв проблем да е като сега , е хайде поне да са 3 камери от "В" , само дербитата се договарят с телевизията която дава повече пари ... не е сложно , но и не е реално ... за хора на който не им пука

tochavos написа:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 яну 2019 21:43

Маймуняците като ти сложат мач в петък или в понеделник в 16:00 часа, какво правим с клубната тв.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 яну 2019 21:48

NOMER14 написа:Маймуняците като ти сложат мач в петък или в понеделник в 16:00 часа, какво правим с клубната тв.

Ако не съм на стадиона , пак ще си платя .

tochavos написа:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 яну 2019 22:05

Kotooshu написа:
honda написа:Всеки си има своите интереси и доводи . Но аз не виждам проблем след изтичане на сегашния договор примерно да преговаряме индивидуално с Диемите . Примерно за 5млн лв на година. Иначе би било чудесно клуба да си направи собствена тв , но първоначалната инвестиция е много голяма.

Никакъв проблем да е като сега , е хайде поне да са 3 камери от "В" , само дербитата се договарят с телевизията която дава повече пари ... не е сложно , но и не е реално ... за хора на който не им пука

Тв правата в момента са 5 млн. на година за всички мачове и на всички 14 отбора :) Как може да си мислите ,че някой може да купи само вашите за толкова нямам представа.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 яну 2019 22:07

gihuelo написа:Тв правата в момента са 5 млн. на година за всички мачове и на всички 14 отбора :) Как може да си мислите ,че някой може да купи само вашите за толкова нямам представа.

Целта е Левски сам да си продава мачовете, да ги излъчва онлайн срещу абонамент.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 яну 2019 22:25

W84me написа:
gihuelo написа:Тв правата в момента са 5 млн. на година за всички мачове и на всички 14 отбора :) Как може да си мислите ,че някой може да купи само вашите за толкова нямам представа.

Целта е Левски сам да си продава мачовете, да ги излъчва онлайн срещу абонамент.

Това няма да го допуснат, защото сега лъвския пай се взима от шампиона (Киро). Ако го направят за всеки отбор отделно Лудогорец трябва да взима по 140 лева на мач от права.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 яну 2019 23:08

Гелосаната мастия създаде тоя продукт Предаване на всички мачове от родното първенство с една едничка цел - да навира постоянно в лицата на българите отбора му от ритащи маймунчета.

Върни се в “Левски”