Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 23 яну 2019 11:32

TristaNNN написа:И лека-полека, след като ги разкараме, ще ги заменим с кого? То хубаво ще разкарваме чужденците, хубаво - тоя вън, оня вън, ама после кой ще да е вътре? :roll: То, нали все пак трябва и да остане някой да рита в тоя отбор. В момента "ще ги заменим с по-добри" също не е валиден аргумент, 'щото подготовката ни, каквато и да е тя, е п към средата си, а и да не забравяме, че едни 2 милиона ни тежат на врата като воденичен камък и лека-полека края на Февруари наближава. Ей го, Януари се изниза неусетно.

То си има хора, които да решават с кого/кои ще ги заменят... От изказванията на Колев се разбира, че вече ще разчитаме предимно на български играчи. Което не означава, че веднага ще разкарваме всички чужденци. Всичко ще стане постепенно с времето...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 23 яну 2019 11:37

ChuckNorris написа:Тук идва въпроса дали чужденците ще пожелаят да се махнат. Защото например един Обертан едва ли ще намери някой да му плаща близо сто хиляди лева на месец. Той, ако можеше отдавна да си е бил камшика. А при нас договора му си е бетон до 2022 година.
Ако започнем да прекратяваме едностранно договори, то това е най-сигурният път към потъването в такъв батак, че единственият изход е фалита.
Не е и толкова страшен Обертан. Ние имаме дългогодишни договори с Белмонт, Полачек, Виана и разни други образи, които със сигурност взимат едно 20-30к в лева. Обертан може да се разиграе при Дерменджиев, но болшинството ни футболисти са бездарници и ще си останат такива, ако ще и Гуардиола да им е треньор.

Никой не очаква работата на Павел Колев да е лесна. Вероятно ще се види в чудо докато оправя батака трупан с години. Но все отнякъде трябва да се започне!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 яну 2019 11:43

koisa написа:
TristaNNN написа:И лека-полека, след като ги разкараме, ще ги заменим с кого? То хубаво ще разкарваме чужденците, хубаво - тоя вън, оня вън, ама после кой ще да е вътре? :roll: То, нали все пак трябва и да остане някой да рита в тоя отбор. В момента "ще ги заменим с по-добри" също не е валиден аргумент, 'щото подготовката ни, каквато и да е тя, е п към средата си, а и да не забравяме, че едни 2 милиона ни тежат на врата като воденичен камък и лека-полека края на Февруари наближава. Ей го, Януари се изниза неусетно.

То си има хора, които да решават с кого/кои ще ги заменят... От изказванията на Колев се разбира, че вече ще разчитаме предимно на български играчи. Което не означава, че веднага ще разкарваме всички чужденци. Всичко ще стане постепенно с времето...

Именно. За това и не бива да очакваме, че за десетина дни ще разкараме чужденците, независимо кой колко взима и кога приключват договорните му отношения с нас, а и също така е редно Дерменджиев все пак и той да си каже думата за наличните играчи.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 23 яну 2019 11:49

Холмар, Хали, Паулиньо и Рейш са напълно достатъчни. Така или иначе Цветкович, Кабрал и Яблонски ще си тръгнат през лятото.
Какво ще правим с Луани, Ривалдиньовци, Белмонт, Нашименто, Полачек и ментета на Вангелий един Бог знае.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 23 яну 2019 11:59

ChuckNorris написа:
kiril.a.d написа:Извинете ме, чета днес статиите в Гонг, чета как Колев казва, че няма да има проблем с евролиценза, че ще има нови собственици... и се питам, сега, кой ще плати 1 100 000 евра на УЕФА?...Спас или новите? А знаете че нови собственици - пример Гришата - не обичат да плащат стари масрафи...Пък Спас, ако беше склонен да ги плати, да ги е платил, без да допуска увеличението със 100 000 евра глоба от УЕФА, че и заплашен лиценз...
Мисля, смятам...и все току виждам ЦСКА от 2015 г., със смяната на собствениците пролетния сезон, с отказа на Минджуците да платят парите, поне на ФИФА/УЕФА и предпочитанието отбора да фалира...
Не знам как ще се оправят финансите при вас, докарани до...нож, опрял в кокал!...За това и не съм гласувал в обявената анкета: хем имам мнение, хем не знам...нещата трябва да станат като в ЦСКА, но вие сте...друга бира, която обикновено правителствата обичат да "пият" ;)...

Щом Колев го казва, значи е така.
Или втория човек в БФС след Боби Михайлов, просто хей така ще си сложи главата в торбата и ще дойде да се излага като кифладжия. Нали както усети, че такова нещо можеше да стане при Спас Русев, категорично каза, че нама да дойде. Сега е дошъл, защото знае, че няма как да стане издънка.
И най-важното - публиката на Левски не е тази на ЦСКА. Червените лесно можеш да ги ликвидираш. Не така стоят нещата с най-обичания и подкрепян клуб в България. Нали ще стане революция, ако се допусне да се стигне до сценария с червените. Нашата публика не е съставена от припознавачи без морал. Да ни докарат някакво джудже със селската му трупа и ние да кажем, че това е Левски. Тоя филм е за други хора, които дори не заслужават коментар.

Извинявай, но не съм съгласен и с теб! - и в ЦСКА дойдоха Минджуците, с големите обещания, щото явно не знаеха, какво е положението и даваха разни обещания...Може такива и на Павел Колев да са дали, пък Спас Русев, като истински, та и чужд бизнесмен, съвсем реално да му е казал какво е положението...Та и ти не слагай тигана, докато рибата е още в морето ;)
Революции? - много на сериозно се взимате, освен ако не сте масово от ГЕРБ и Бойче да падне заради вас ;)
Ей такава революция стана с феновете на ЦСКА, та чак Бойче се зае с "оправянето" на ЦСКА, вместо да го до"опраска" ;) - въпреки неговото желание, че и на Домуса, на който вече беше привърженик, ЦСКА да бъде съсипан и Домуса да докопа базите, и да пренесе Лудогорец в София! Дали с тире, или без тире, но на Домуса му е тясно в Разград!!!
И ако обичаш, за морал, при левскарите не ми говори, че ще ти припомня историята с Динамо София, който веднага припознахте ;)...И не се оправдавай с МВР и ДС! - и до сега сте там...А в тези две структури, имащи задължението да крепят всяка една държавна власт, просто...циганска работа!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 23 яну 2019 12:01

helic написа:
kiril.a.d написа:Извинете ме, чета днес статиите в Гонг, чета как Колев казва, че няма да има проблем с евролиценза, че ще има нови собственици... и се питам, сега, кой ще плати 1 100 000 евра на УЕФА?...Спас или новите? А знаете че нови собственици - пример Гришата - не обичат да плащат стари масрафи...Пък Спас, ако беше склонен да ги плати, да ги е платил, без да допуска увеличението със 100 000 евра глоба от УЕФА, че и заплашен лиценз...
Мисля, смятам...и все току виждам ЦСКА от 2015 г., със смяната на собствениците пролетния сезон, с отказа на Минджуците да платят парите, поне на ФИФА/УЕФА и предпочитанието отбора да фалира...
Не знам как ще се оправят финансите при вас, докарани до...нож, опрял в кокал!...За това и не съм гласувал в обявената анкета: хем имам мнение, хем не знам...нещата трябва да станат като в ЦСКА, но вие сте...друга бира, която обикновено правителствата обичат да "пият" ;)...

извинявай, че така ще те разочаровам но НА УЕФА имаме да плащаме глоба от 100 К евро, не знам какъв милион и 100 те гонят :)

:) извинявай че ще те разочаровам, но тази глоба от 100 000 евра е наложена, заради неплатени задължения от около 1 000 000 евра!
Иначе, за какво мислиш че е глобата?...за отпадането от Вадуц ли? :lol:
Сори за бъзика, знам, много сте чувствителни, но не знам, защо не мислите преди да пишете нещо?....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 яну 2019 12:07

kiril.a.d написа:
ChuckNorris написа:

Щом Колев го казва, значи е така.
Или втория човек в БФС след Боби Михайлов, просто хей така ще си сложи главата в торбата и ще дойде да се излага като кифладжия. Нали както усети, че такова нещо можеше да стане при Спас Русев, категорично каза, че нама да дойде. Сега е дошъл, защото знае, че няма как да стане издънка.
И най-важното - публиката на Левски не е тази на ЦСКА. Червените лесно можеш да ги ликвидираш. Не така стоят нещата с най-обичания и подкрепян клуб в България. Нали ще стане революция, ако се допусне да се стигне до сценария с червените. Нашата публика не е съставена от припознавачи без морал. Да ни докарат някакво джудже със селската му трупа и ние да кажем, че това е Левски. Тоя филм е за други хора, които дори не заслужават коментар.

Извинявай, но не съм съгласен и с теб! - и в ЦСКА дойдоха Минджуците, с големите обещания, щото явно не знаеха, какво е положението и даваха разни обещания...Може такива и на Павел Колев да са дали, пък Спас Русев, като истински, та и чужд бизнесмен, съвсем реално да му е казал какво е положението...Та и ти не слагай тигана, докато рибата е още в морето ;)
Революции? - много на сериозно се взимате, освен ако не сте масово от ГЕРБ и Бойче да падне заради вас ;)
Ей такава революция стана с феновете на ЦСКА, та чак Бойче се зае с "оправянето" на ЦСКА, вместо да го до"опраска" ;) - въпреки неговото желание, че и на Домуса, на който вече беше привърженик, ЦСКА да бъде съсипан и Домуса да докопа базите, и да пренесе Лудогорец в София! Дали с тире, или без тире, но на Домуса му е тясно в Разград!!!
И ако обичаш, за морал, при левскарите не ми говори, че ще ти припомня историята с Динамо София, който веднага припознахте ;)...И не се оправдавай с МВР и ДС! - и до сега сте там...А в тези две структури, имащи задължението да крепят всяка една държавна власт, просто...циганска работа!

Малеееее, тоя гелосания ви е създал направо доживотен комплекс, бре! Мине, не мине, все той е в основата на разни завери срещу фалиралите, а вече срещу пребоядисаните. :lol: Ама ти вярно ли мислиш, че ако Бойче беше решил да ви няма и да намести зализания насред стадиона без кенефи, вече нямаше да го е сторил? Та нали благодарение на Бойче и министърчето му, се допусна целия тоя позорен фарс с припознаването, бре, че и ви благословиха! Ръка трябва да им целувате на Бойче и Красенче, неблагодарници такива!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 23 яну 2019 12:12

В добрата стара Славия нещата следят по следния начин ... юношките взимат до 3к лева само , Петков и Галин Иванов към 10к лева , като на всеки е обещано че при всякаква оферта ще го продадат . Дебелата свиня , взима кинти от Автогара Овча купел някакъв процент , и още от едно място .... надупването е ясно .
В "Левски" бюджета за първия отбор е 12-15 милиона ... дали не може да си изчистим дълговете за 2-3 години :?

Въпросът е - Има ли желание и дали ще ни позволят ... за мен , не !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 яну 2019 12:15

Май забравихте бебетата на Топчо. Какво хранене по нашите юнушки падаше......
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 23 яну 2019 12:22

Kotooshu написа:В добрата стара Славия нещата следят по следния начин ... юношките взимат до 3к лева само , Петков и Галин Иванов към 10к лева , като на всеки е обещано че при всякаква оферта ще го продадат . Дебелата свиня , взима кинти от Автогара Овча купел някакъв процент , и още от едно място .... надупването е ясно .
В "Левски" бюджета за първия отбор е 12-15 милиона ... дали не може да си изчистим дълговете за 2-3 години :?

Въпросът е - Има ли желание и дали ще ни позволят ... за мен , не !

Извинявай, нещо не разбрах въпроса :? Дали ще ви позволят да си изчистите дълговете ли питаш?!?
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Върни се в “Левски”