ChuckNorris написа:kiril.a.d написа:Извинете ме, чета днес статиите в Гонг, чета как Колев казва, че няма да има проблем с евролиценза, че ще има нови собственици... и се питам, сега, кой ще плати 1 100 000 евра на УЕФА?...Спас или новите? А знаете че нови собственици - пример Гришата - не обичат да плащат стари масрафи...Пък Спас, ако беше склонен да ги плати, да ги е платил, без да допуска увеличението със 100 000 евра глоба от УЕФА, че и заплашен лиценз...
Мисля, смятам...и все току виждам ЦСКА от 2015 г., със смяната на собствениците пролетния сезон, с отказа на Минджуците да платят парите, поне на ФИФА/УЕФА и предпочитанието отбора да фалира...
Не знам как ще се оправят финансите при вас, докарани до...нож, опрял в кокал!...За това и не съм гласувал в обявената анкета: хем имам мнение, хем не знам...нещата трябва да станат като в ЦСКА, но вие сте...друга бира, която обикновено правителствата обичат да "пият"

...
Щом Колев го казва, значи е така.
Или втория човек в БФС след Боби Михайлов, просто хей така ще си сложи главата в торбата и ще дойде да се излага като кифладжия. Нали както усети, че такова нещо можеше да стане при Спас Русев, категорично каза, че нама да дойде. Сега е дошъл, защото знае, че няма как да стане издънка.
И най-важното - публиката на Левски не е тази на ЦСКА. Червените лесно можеш да ги ликвидираш. Не така стоят нещата с най-обичания и подкрепян клуб в България. Нали ще стане революция, ако се допусне да се стигне до сценария с червените. Нашата публика не е съставена от припознавачи без морал. Да ни докарат някакво джудже със селската му трупа и ние да кажем, че това е Левски. Тоя филм е за други хора, които дори не заслужават коментар.
Извинявай, но не съм съгласен и с теб! - и в ЦСКА дойдоха Минджуците, с големите обещания, щото явно не знаеха, какво е положението и даваха разни обещания...Може такива и на Павел Колев да са дали, пък Спас Русев, като истински, та и чужд бизнесмен, съвсем реално да му е казал какво е положението...Та и ти не слагай тигана, докато рибата е още в морето

Революции? - много на сериозно се взимате, освен ако не сте масово от ГЕРБ и Бойче да падне заради вас

Ей такава революция стана с феновете на ЦСКА, та чак Бойче се зае с "оправянето" на ЦСКА, вместо да го до"опраска"

- въпреки неговото желание, че и на Домуса, на който вече беше привърженик, ЦСКА да бъде съсипан и Домуса да докопа базите, и да пренесе Лудогорец в София! Дали с тире, или без тире, но на Домуса му е тясно в Разград!!!
И ако обичаш, за морал, при левскарите не ми говори, че ще ти припомня историята с Динамо София, който веднага припознахте

...И не се оправдавай с МВР и ДС! - и до сега сте там...А в тези две структури, имащи задължението да крепят всяка една държавна власт, просто...циганска работа!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?