Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Новият перчем ходи по терена като пуяк. Въздух под налягане от сега. Дерменджиев няма щаб, как води тренировките? Като гледах репортажа от тренировката ми заприлича на отбор от В група...
honda написа:Ако М.Томанов дойде в Левски би бил много полезен.
Това че някои от "новите собственици" са цесекари за мен не е никакъв проблем. За тях ФК Левски е една от техните фирми и най-нормалното е да работят за успеха на фирмата си , най-малкото при един евентуален успех на Левски в ЕКТ за нас ще бъде повод за раадост, а за тях допълните приходи, а досега не съм срещал човек ,който бяга от пари.
koisa написа:W84me написа:Новият перчем ходи по терена като пуяк. Въздух под налягане от сега. Дерменджиев няма щаб, как води тренировките? Като гледах репортажа от тренировката ми заприлича на отбор от В група...
Как да няма щаб? Екимов, Симов, Букарев, Иванков...
W84me написа:koisa написа:W84me написа:Новият перчем ходи по терена като пуяк. Въздух под налягане от сега. Дерменджиев няма щаб, как води тренировките? Като гледах репортажа от тренировката ми заприлича на отбор от В група...
Мале, мале... Каква невероятна бригада..
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:E, що бе, какво им е? Нали искаме да разкарваме чужденците и да караме само с българи, значи започваме от щаба.
W84me написа:TristaNNN написа:E, що бе, какво им е? Нали искаме да разкарваме чужденците и да караме само с българи, значи започваме от щаба.
Казах го вече, славизация в пълна сила.
W84me написа:koisa написа:W84me написа:Новият перчем ходи по терена като пуяк. Въздух под налягане от сега. Дерменджиев няма щаб, как води тренировките? Като гледах репортажа от тренировката ми заприлича на отбор от В група...
koisa написа:W84me написа:koisa написа:W84me написа:Новият перчем ходи по терена като пуяк. Въздух под налягане от сега. Дерменджиев няма щаб, как води тренировките? Като гледах репортажа от тренировката ми заприлича на отбор от В група...
Ами, това е положението... Нали все се "реве" за повече българи?
Сега лека-полека вероятно ще започнем да разкарваме чужденците с големи заплати.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
koisa написа:W84me написа:koisa написа:W84me написа:Новият перчем ходи по терена като пуяк. Въздух под налягане от сега. Дерменджиев няма щаб, как води тренировките? Като гледах репортажа от тренировката ми заприлича на отбор от В група...
Ами, това е положението... Нали все се "реве" за повече българи?
Сега лека-полека вероятно ще започнем да разкарваме чужденците с големи заплати.