Eminem написа:Е аз нещо различно ли казвам ? С въпроса дали ще плащат членски внос, искам да покажа, че е много лесно да се критикува, че сме заспали и търпеливи, но първи ще се скрият ако трябва да плащат членски внос.
Кое му е неясното ?
И алтернатива не предлагат....ами какво да правим тогава ?
Съгласен съм с мението ти. Не визирах теб, а именно визираните от теб хора. Подвизават се и из форума. Искат управление от феновете, ама като фенове те не дават никакви идеи. И кой трябва да ги даде тези идеи? Нали всички сме фенове, ама никой не иска да носи отговорностите. Щото то Левски не е само да седиш на трибуната и да псуваш и да чоплиш семки, ами и много тежки отговорности. Не става..в световен мащаб не става, където има милиони фенска маса и то финансово независими хора, пък тук в жалната ни картинка е просто смешно да мечтаем за такова нещо.
Обезличавало ценностите ни? Кои ценности бе хора? Тия дето прокламираха тези ценности първи забегнаха по чужбина като се отвориха границите. Сега пращат по някой лев на дъртите тук и следят Левски по форумите. Тук ценности няма. Да не говорим, че с онова послание да гласуваме за ГРОБ ни поГРОБиха. Важното е само Левски да оцелее. Лично аз предпочитам дори смърт и минаване през групите от глупавата кома, в която сме. Всяка промяна приветствам - за добро или зло.