Не бързайте да се радвате , но и няма защо де .
Нека да станат всички промени факт , да се появят новите парашутисти с лицата си , да се обяни каква ще е визията стратегията за развитие на отбора , школата и т.н.
Изхвърчи ли Борето и вековния Кирил ... са положителни значи .
Изключително много новини излезеха в последните часове ....
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- delqnski47
- Контакти:
honda написа:шивача написа:Тази Ели Шопова е човек на Васил Божков
Найден Димитров не е ли също човек на Божков. Не е ли свързан с Националната Лотария?
Не е ли най-печелившата фирма на Божков?
Не беше ли бате ти хонда преди повече от месец ,когато писа че новият силен човек на Герена ще бъде собственика на новия генерален спонсор "Ефбет"
[offtopic]На тебе обаче лично трябва да ти назначат циганка в тоя подфорум.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Толкова рано да се приема годишен отчет красноречиво говори, че ще се сменя собствеността.
Относно треньор, аз залагам на Георги Дерменджиев.
Относно треньор, аз залагам на Георги Дерменджиев.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Re: Грандиозни промени в Левски! Сменя се собствеността!
Red_Neck написа:Ми айде, де ..... много се проточи тази операция![]()
България цяла сега вази гледа!![]()
![]()
[rimg]https://media.giphy.com/media/myDOKuX81YqESV1Ikh/giphy.gif[/rimg]
Цяла оражева България надува ли жлъчките след видяното?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- ralka_levskarka
- Контакти:
Новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев вече е провел няколко разговора с Димитър Димитров-Херо и Станимир Стоилов, разбра ТОПСПОРТ.
На първия ще бъде предложен поста спортен директор, докато с Мъри се преговаря да заеме мястото на Славиша Стоянович, който от 1 март ще бъде обявен за нов национален селекционер на Латвия.
От вчера пък Станимир Стоилов е свободен, след като разтрогна договора си с казахстанската футболна федерация. Така 11 години по-късно шансът Мъри да се върне на "Герена" изглежда много голям. Стоилов бе освободен заедно с Наско Сираков през месец май 2008 година.
На първия ще бъде предложен поста спортен директор, докато с Мъри се преговаря да заеме мястото на Славиша Стоянович, който от 1 март ще бъде обявен за нов национален селекционер на Латвия.
От вчера пък Станимир Стоилов е свободен, след като разтрогна договора си с казахстанската футболна федерация. Така 11 години по-късно шансът Мъри да се върне на "Герена" изглежда много голям. Стоилов бе освободен заедно с Наско Сираков през месец май 2008 година.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- delqnski47
- Контакти:
TristaNNN написа:Red_Neck написа:Ми айде, де ..... много се проточи тази операция![]()
България цяла сега вази гледа!![]()
![]()
[rimg]https://media.giphy.com/media/myDOKuX81YqESV1Ikh/giphy.gif[/rimg]
Цяла оражева България надува ли жлъчките след видяното?
С идването на ''Павката'' е време да минавате на червено,че не си върви иначе...

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
modor написа:шивача написа:Тази Ели Шопова е човек на Васил Божков
Наздраве!
Наздраве!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- metodito
- Контакти:
Еееееееееееееее, най-после! Жалко за последните три години. Но, каквото било-било. Назад не могат да се върнат нещата.
Успех на Колев. На хартия, Колев е професионалист и амбициозен млад човек. А заедно с това и левскар. Ама, да не ни мине котка път, няма да екзалтирам...
Успех на Колев. На хартия, Колев е професионалист и амбициозен млад човек. А заедно с това и левскар. Ама, да не ни мине котка път, няма да екзалтирам...
TristaNNN написа:шивача написа:Тази Ели Шопова е човек на Васил Божков
Какво ти пука, бе? Нали според тебе ни е дошло времето и ще фалираме, както ни повтаряш вече години наред.
Е, че ще фалирате-ще фалирате, просто неизбежното ще се забави

honda написа:шивача написа:Тази Ели Шопова е човек на Васил Божков
Найден Димитров не е ли също човек на Божков. Не е ли свързан с Националната Лотария?
Не е ли най-печелившата фирма на Божков?
Не беше ли бате ти хонда преди повече от месец ,когато писа че новият силен човек на Герена ще бъде собственика на новия генерален спонсор "Ефбет"
Не съм те чел и не знам, щото пишеш много дълги фермани. Ако е така-браво! Но все пак хубаво се изтъкваш сега, не е лошо и когато грешиш да си онлайн