Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
"Липса на гаранция за дългосрочност". Ясно. Спасееее, Спасе... Точно така се променя клуб. Разчитал на Павел Колев да реформира структурата на Левски, ама без да му дава гаранция за дългосрочност. Браво!
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- delqnski47
- Контакти:
specter написа:
Ние не. Стана за смях тоя глупак, който се прави на много загрижен собственик.
Кога се е правил на ''загрижен'',че не разбрах?

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Странджата
- Контакти:
Коя е причината - за наше съжаление го каза червеният редник, който не е от нашите редици. До тогава можем да се упражняваме ... Единственият засега факт е, че П. Колев не е на работа в петък в Левски. Като не се появи и в понеделник, ще разберем - малко или повече - причините от поне едната страна на договорката. Никой не пише той подал ли е предизвестие в БФС и дали може да напусне от днес за вчера. Всичко се гради върху информации на журналисти, че това или онова ще стане ...
За мене в това състояние на клуба да се назначава с такъв апломб човек означава, че собственикът е започнал решителна преструктуризация на клуба. Тъй като той не се появява да се ангажира с имена и перспектива, аз оставам само с надеждата, че би могло да е така, ако има някакви по-значими знаци и послания ...
П.С. След публикацията в Спортал може вече да сме сигурни, че Колев няма да започне в Левски и че промените в Левски предстоят, но ще са болезнени ...
За мене в това състояние на клуба да се назначава с такъв апломб човек означава, че собственикът е започнал решителна преструктуризация на клуба. Тъй като той не се появява да се ангажира с имена и перспектива, аз оставам само с надеждата, че би могло да е така, ако има някакви по-значими знаци и послания ...
П.С. След публикацията в Спортал може вече да сме сигурни, че Колев няма да започне в Левски и че промените в Левски предстоят, но ще са болезнени ...
Последна промяна от Странджата на 11 яну 2019 15:22, променено общо 1 път.
Странджата написа:Коя е причината - за наше съжаление го каза червеният редник, който не е от нашите редици. До тогава можем да се упражняваме ... Единственият засега факт е, че П. Колев не е на работа в петък в Левски. Като не се появи и в понеделник, ще разберем - малко или повече - причините от поне едната страна на договорката. Никой не пише той подал ли е предизвестие в БФС и дали може да напусне от днес за вчера. Всичко се гради върху информации на журналисти, че това или онова ще стане ...
В момента дава интервю на живо в Спортал. Няма да идва в Левски. Спас не му е дал гаранции за дългосрочен план за развитие на отбора.
Защо не се стигна до него? Защото не успяхме да намерим допирни точки за развитието на Левски през следващите години. Не е ставало въпрос за финансови условия и не съм поставял условия за персонални промени, защото не ми е това работата, докато не съм в клуба.
Голямото разминаване бе за дългосрочното развитие на клуба. Такива гаранции не получих. С това тази тема приключи.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- Странджата
- Контакти:
Да, прочетох ... с прискърбие ...
- modor
- Контакти:
А после храните Славиша......
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- t0bl3ro_bg
Голямото разминаване бе за дългосрочното развитие на клуба. Такива гаранции не получих. С това тази тема приключи.
Точно и ясно къде е проблемът през всички тези години от 2007-8 насам.
Абе ще си търсим Батков 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- modor
- Контакти:
mikata написа:Абе ще си търсим Батков
Я си припомни последните години при Батковото иго. Стига глупости.....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
mikata написа:Абе ще си търсим Батков
Факт, колкото и да си имаше кусури, е давал лични повтарям лични средства за издръжката на клуба, беше си левскар и взимаше всички проблеми при сърце, поне аз съм останал с такова впечатление като неутрален фен.
Всичко след него е "парашут" и за малко.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...