Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот specter » 11 яну 2019 14:55

"Липса на гаранция за дългосрочност". Ясно. Спасееее, Спасе... Точно така се променя клуб. Разчитал на Павел Колев да реформира структурата на Левски, ама без да му дава гаранция за дългосрочност. Браво!
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 яну 2019 15:13

specter написа:
Ние не. Стана за смях тоя глупак, който се прави на много загрижен собственик.

Кога се е правил на ''загрижен'',че не разбрах? :lol: Не ме разбирай погрешно,това си е ваша работа тука,но някои явно изрично не искахте да възприемете следните думи :arrow: ''За мен Левски беше просто едно стечение на обстоятелствата''.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 11 яну 2019 15:17

Коя е причината - за наше съжаление го каза червеният редник, който не е от нашите редици. До тогава можем да се упражняваме ... Единственият засега факт е, че П. Колев не е на работа в петък в Левски. Като не се появи и в понеделник, ще разберем - малко или повече - причините от поне едната страна на договорката. Никой не пише той подал ли е предизвестие в БФС и дали може да напусне от днес за вчера. Всичко се гради върху информации на журналисти, че това или онова ще стане ...
За мене в това състояние на клуба да се назначава с такъв апломб човек означава, че собственикът е започнал решителна преструктуризация на клуба. Тъй като той не се появява да се ангажира с имена и перспектива, аз оставам само с надеждата, че би могло да е така, ако има някакви по-значими знаци и послания ...
П.С. След публикацията в Спортал може вече да сме сигурни, че Колев няма да започне в Левски и че промените в Левски предстоят, но ще са болезнени ...
Последна промяна от Странджата на 11 яну 2019 15:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 яну 2019 15:21

Странджата написа:Коя е причината - за наше съжаление го каза червеният редник, който не е от нашите редици. До тогава можем да се упражняваме ... Единственият засега факт е, че П. Колев не е на работа в петък в Левски. Като не се появи и в понеделник, ще разберем - малко или повече - причините от поне едната страна на договорката. Никой не пише той подал ли е предизвестие в БФС и дали може да напусне от днес за вчера. Всичко се гради върху информации на журналисти, че това или онова ще стане ...
За мене в това състояние на клуба да се назначава с такъв апломб човек означава, че собственикът е започнал решителна преструктуризация на клуба. Тъй като той не се появява да се ангажира с имена и перспектива, аз оставам само с надеждата, че би могло да е така, ако има някакви по-значими знаци и послания ...

В момента дава интервю на живо в Спортал. Няма да идва в Левски. Спас не му е дал гаранции за дългосрочен план за развитие на отбора.
Защо не се стигна до него? Защото не успяхме да намерим допирни точки за развитието на Левски през следващите години. Не е ставало въпрос за финансови условия и не съм поставял условия за персонални промени, защото не ми е това работата, докато не съм в клуба.

Голямото разминаване бе за дългосрочното развитие на клуба. Такива гаранции не получих. С това тази тема приключи.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 11 яну 2019 15:23

Да, прочетох ... с прискърбие ...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 яну 2019 15:26

А после храните Славиша......
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 11 яну 2019 15:29

Голямото разминаване бе за дългосрочното развитие на клуба. Такива гаранции не получих. С това тази тема приключи.

Точно и ясно къде е проблемът през всички тези години от 2007-8 насам.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 яну 2019 15:35

Абе ще си търсим Батков :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 яну 2019 15:38

mikata написа:Абе ще си търсим Батков :oops:

Я си припомни последните години при Батковото иго. Стига глупости.....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 яну 2019 15:42

mikata написа:Абе ще си търсим Батков :oops:

Факт, колкото и да си имаше кусури, е давал лични повтарям лични средства за издръжката на клуба, беше си левскар и взимаше всички проблеми при сърце, поне аз съм останал с такова впечатление като неутрален фен.
Всичко след него е "парашут" и за малко.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Левски”