Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот t0bl3ro_bg » 08 яну 2019 15:20

terata написа:
t0bl3ro_bg написа:Чак пък да не е :lol: :lol:

Всичко идва от тия смешници "горе". При такива условия и аз няма да си давам зор. Имаш изисквания, а не са покрити. Дойде и направи победите, а те му сраха в устата, тия примадони. За огретена може пари, за него не може играчи. Някак не са изравнени нещата. Мисленето му е правилно за Левски, но Левски не е правилното място за прилагането му. Още един Славиша изпускаме, а знаем какво могат и са направили и двамата.

Не е лошо, че той остава и има задни мисли за след лятото,лошото е, че такива като бога №32 и Яблонски ще останат. Защото човекът идва и казва всичко директно, а ония жени само заучени фрази ми ползват, колко як е отборът, феновете и т.н., но са тука щото някой идиот им плаща ебаси кинтите.

Дано информацията за полачек-волейболиста и пази-боже-да-не-влезне, е вярна, че остават в София.

Нито единия Славиша нито другия такъв дет сме изпуснали не са показали какво могат в Левски. Предполагам Русев и Вангелов са виновни, че Ботев Вр го направиха да си говори сам. Да не може да бие Септември. Да пази резултата насред София срещу Етър и да се налага съдията да помага. И още и още. А за Обертан, като кажеш веднъж дваж едно и също и нещо е ок. После вече става досадно. Ако ти си бавноразвиващ и трябва да си повтаряш едно и също нещо да не го забравиш, другите може и да не са. Интересно че, Славиша бил показал какво може и трябвало да седи (независимо че резултатите му са по-слаби от предишния треньор) но Яблонски да си ходел. Той не е ли показал какво може?

Не знам дали аз съм, но ти си бавноразвиващия в случая. Огретена ти направи впечатление, а че говоря за цялостна кариера не го хвана тоя момент. Или си толкова остър, колкото ръб на кръгла маса, или наистина футболът ти е нещо чуждо, за да говориш, че треньорът е бил направен за смях, след като можа да ги преобрази и направи толкова победи със същите, които паднаха от вадуц и същите тези неможачи надробиха кашата след това.
Това е последният път, в който ти отговарям, даже ти е много. С хора, които мисълта им липсва и елементарни неща не ги долавят и виждат, нямам желание да водя дискусия. Аре, марш, /вид традиционна обувка/ !

Пояснение:
[offtopic]- бог32 и огретен е едно и също
- https://www.bgjargon.com/word/meaning/% ... 1%81%D0%B0[/offtopic]

Потвърдено е очебийното:
[offtopic]Изображение[/offtopic]
Последна промяна от t0bl3ro_bg на 08 яну 2019 15:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 яну 2019 15:32

t0bl3ro_bg написа:
terata написа:
t0bl3ro_bg написа:Чак пък да не е :lol: :lol:

Всичко идва от тия смешници "горе". При такива условия и аз няма да си давам зор. Имаш изисквания, а не са покрити. Дойде и направи победите, а те му сраха в устата, тия примадони. За огретена може пари, за него не може играчи. Някак не са изравнени нещата. Мисленето му е правилно за Левски, но Левски не е правилното място за прилагането му. Още един Славиша изпускаме, а знаем какво могат и са направили и двамата.

Не е лошо, че той остава и има задни мисли за след лятото,лошото е, че такива като бога №32 и Яблонски ще останат. Защото човекът идва и казва всичко директно, а ония жени само заучени фрази ми ползват, колко як е отборът, феновете и т.н., но са тука щото някой идиот им плаща ебаси кинтите.

Дано информацията за полачек-волейболиста и пази-боже-да-не-влезне, е вярна, че остават в София.

Нито единия Славиша нито другия такъв дет сме изпуснали не са показали какво могат в Левски. Предполагам Русев и Вангелов са виновни, че Ботев Вр го направиха да си говори сам. Да не може да бие Септември. Да пази резултата насред София срещу Етър и да се налага съдията да помага. И още и още. А за Обертан, като кажеш веднъж дваж едно и също и нещо е ок. После вече става досадно. Ако ти си бавноразвиващ и трябва да си повтаряш едно и също нещо да не го забравиш, другите може и да не са. Интересно че, Славиша бил показал какво може и трябвало да седи (независимо че резултатите му са по-слаби от предишния треньор) но Яблонски да си ходел. Той не е ли показал какво може?

Не знам дали аз съм, но ти си бавноразвиващия в случая. Огретена ти направи впечатление, а че говоря за цялостна кариера не го хвана тоя момент. Или си толкова остър, колкото ръб на кръгла маса, или наистина футболът ти е нещо чуждо, за да говориш, че треньорът е бил направен за смях, след като можа да ги преобрази и направи толкова победи със същите, които паднаха от вадуц и същите тези неможачи надробиха кашата след това.
Това е последният път, в който ти отговарям, даже ти е много. С хора, които мисълта им липсва и елементарни неща не ги долавят и виждат, нямам желание да водя дискусия. Аре, марш, /вид традиционна обувка/ !

:mrgreen: Да де, за дискусията с теб съм съгласен. И без това тя се свежда до бог32 и Огретена вън. :mrgreen: А кой кво е постигнал в цялостната си кариера слабо ме вълнува, след като постигнатото в Левски е кръгла нула. А и доколкото си спомням футболистите си бяха екстра, италианското менте беше проблема, ся па футболистите били некадърни а Славиша боК. И значи победите ги пишем на Славиша, а загубите на футболистите. :mrgreen: Леко глуповато ми идват словоизлиянията ти. Ма нормално за нивото тук.

ПП: А дали съм остър като ръб на кръгла маса, може и да е така. Все пак масата дори и кръгла може да има ръбове и то доста остри. Виж ъгли няма. :mrgreen:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 яну 2019 20:36

terata написа: :mrgreen: Да де, за дискусията с теб съм съгласен. И без това тя се свежда до бог32 и Огретена вън. :mrgreen: А кой кво е постигнал в цялостната си кариера слабо ме вълнува, след като постигнатото в Левски е кръгла нула. А и доколкото си спомням футболистите си бяха екстра, италианското менте беше проблема, ся па футболистите били некадърни а Славиша боК. И значи победите ги пишем на Славиша, а загубите на футболистите. :mrgreen: Леко глуповато ми идват словоизлиянията ти. Ма нормално за нивото тук.

ПП: А дали съм остър като ръб на кръгла маса, може и да е така. Все пак масата дори и кръгла може да има ръбове и то доста остри. Виж ъгли няма. :mrgreen:

Май наистина излиза така. При Роси той си беше менте и спъваше потенциала на играчите, които можеха да литнат бе него. Сега обаче са слаби за нивото на Славиша. И ако помня правилно италианеца бе хранен здраво за това, че Обертан играеше зад нападателя, та той дори веднъж се изцепи, че президента му бил предложил французина да играе на фланга срещу ЦСКА-София, а сега Обертан е най-големия несретник в Левски, а против Славиша, че упорито го налага там - нито дума. Или пък, че заради това дърпа Мариани опорен и му се налага да тича по цялата ширина на терена, вместо да е концентрирам в организирането на атаките. Поне да имаме еднакъв стандарт.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 яну 2019 20:53

Serafim написа:
Май наистина излиза така. При Роси той си беше менте и спъваше потенциала на играчите, които можеха да литнат бе него. Сега обаче са слаби за нивото на Славиша. И ако помня правилно италианеца бе хранен здраво за това, че Обертан играеше зад нападателя, та той дори веднъж се изцепи, че президента му бил предложил французина да играе на фланга срещу ЦСКА-София, а сега Обертан е най-големия несретник в Левски, а против Славиша, че упорито го налага там - нито дума. Или пък, че заради това дърпа Мариани опорен и му се налага да тича по цялата ширина на терена, вместо да е концентрирам в организирането на атаките. Поне да имаме еднакъв стандарт.

Е, мнозина ги отбелязваме тези неща. Аз го повтарям през пост сигурно. А това, което каза Роси за какво му казал Русев все още се чудя майтапеше ли се или го говореше наистина. Що се отнася до Славиша, просто е учудващо упорството му. ОК, майна, не искаш да махаш от крилото Кабрал, ама направи нещо. Другото е, че Мариани не е от този тип... box-to-box ли му казват, който с успех играе в дефанзивен и офанзивен план. Той си е класически офанзивен. Помня как мъчиха Гаджев за офанзивен. Ми той си беше класически дефанзивен. Имахме такива халфове, каквито иска явно Славиша, но за три години всичките изчезнаха.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 яну 2019 20:58

Нито единия Славиша нито другия такъв дет сме изпуснали не са показали какво могат в Левски

Е, ти какво искаш за това време? Да, и двамата не са от типа треньори, които с лаѝна рисуват дъга. Имахме един такъв треньор, но ръководството се постара той да не остане на поста си.
На първия Славиша НЕ МУ БЕШЕ ДАДЕН ШАНС да покаже какво може. В Англия го показа. ;)

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 яну 2019 21:14

Serafim написа:Май наистина излиза така. При Роси той си беше менте и спъваше потенциала на играчите, които можеха да литнат бе него. Сега обаче са слаби за нивото на Славиша. И ако помня правилно италианеца бе хранен здраво за това, че Обертан играеше зад нападателя, та той дори веднъж се изцепи, че президента му бил предложил французина да играе на фланга срещу ЦСКА-София, а сега Обертан е най-големия несретник в Левски, а против Славиша, че упорито го налага там - нито дума. Или пък, че заради това дърпа Мариани опорен и му се налага да тича по цялата ширина на терена, вместо да е концентрирам в организирането на атаките. Поне да имаме еднакъв стандарт.

Защо пишете глупости? Многократно тук сме писали, че Стоянович трябва да върне Обертан на крилото, но и той подобно на Роси го слага зад нападателя заради почти никаквата му игра в защита. Макар, че в последните мачове се връщаше доста да помога в защита. Малко ли критики отнесе за инатливото решение да пуска Обертан, Паулиньо и Кабрал заедно без да има особен резултат? За Мариани, че няма място до Тиам също.
Имаше мачове, които загубихме или не успяхме да спечелим заради грешна тактика и избор на играчи. Също споменавано тук... Когато е виновен, няма как да му се спестят критиките...
Но иначе реването за Роси не спира и дори същите, които призоваваха да го чакаме до лятото, сега подхванаха Стоянович още от средата на ноември. :oops: Иначе гледам, че над 150 отбора в Италия и цял свят се избиват за Роси... Мани, мани... Чак и на мен ми идва да мрънкам за него. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 08 яну 2019 21:20

Serafim написа:

Не знам кой-какво-що, но аз когато Роси беше в отбора си твърдях същото - примадоните не стават. Сега съм убеден в това. Не съм му най-големият фен - нито го защитавам, нито го критикувам. Казвам нещата каквито са. Нямам идея на кой изказването коментирате, че даже е пришито към моето, което е коренно различно. Но от хора, които си четат избирателно и незнайно как стигат до тия изводи -толкова.
И двамата са добри треньори. Делио колко и да е със старите методи им подобри защитата и ги научи на елементарни неща. Много от играчите излизаха и казваха точно това. Има го и другия случай - на Алфонсо, за когото бяха остарели, но ако човек се вгледа в тези два факта ще забележим, че 1) човек от Португалия ги има за стари, 2) а тия звезди тука са им нови елементарни неща. Тоест какво излиза - не е виновен само треньора, а и тия неможачи или тия' дето са ги учили.
Славиша не налага звездата никъде. Ако не виждате - със свободна роля е. Когато го пусне на крилото, пича бяга в центъра. Когато е в центъра - към крилото. Няма оправия. Толкова си може. Няма мотивация, файда, че е с техника и физика като не ги ползва. Затова е стигнал до ПФК Левски все пак, та и му се кланяте на тоя палячо. От 100км. е видно, че не става тоя за голям футбол. Кво като е бил в Юнайтед - бил е на 20, не на 27-8 в пика си, не се е развил изобщо, това е по-лошото. Всички седнаха на пейката заради слаби игри, само нашият не беше там, защото името му е такова и играл преди 10 години някъде си. Айде сетете се защо играч, който не може да ти реши 1 мач, не се нагърбва и бяга от отговорност, все още е титуляр. Поне да беше някакъв лидер и да си кажеш - е, той е слаб, но по всяко време може да изкара мача, но сме много далече от истината. В ПФК Левски не само той не става. По-лесно ми е да кажа кой става, а именно - исландецът, който държи цялата защита; негърчето, което ги лекува; новият Рейш също е грамотен играч. Паулиньо изгря за малко и умря тотално, Нашименто му се събраха лоши събития иначе и той не е лош, но свърши с Левски психологически, Костов и Кабрал са един тип за мен - не могат много, но поне се стараят и допринасят. Предпочитам такива пред оня от Юнайтед дет не си мърда гъза 90 минути и загрява през тях, щото съм казал, че ще му кача загрявката някой ден, за да се види как я прави - дори на нея не се напряга 1% да вложи.
Хубаво пишете, но поне да е обективно. Сложили грешните очила и коментират нашите някакви неща, граничещи с глупостта, па и си вярват. Много лошо. Но от хора пипали топка с ръка, а не я галвали с крак - толкос'.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 яну 2019 22:00

t0bl3ro_bg написа:
Serafim написа:

Не знам кой-какво-що, но аз когато Роси беше в отбора си твърдях същото - примадоните не стават. Сега съм убеден в това. Не съм му най-големият фен - нито го защитавам, нито го критикувам. Казвам нещата каквито са. Нямам идея на кой изказването коментирате, че даже е пришито към моето, което е коренно различно. Но от хора, които си четат избирателно и незнайно как стигат до тия изводи -толкова.
И двамата са добри треньори. Делио колко и да е със старите методи им подобри защитата и ги научи на елементарни неща. Много от играчите излизаха и казваха точно това. Има го и другия случай - на Алфонсо, за когото бяха остарели, но ако човек се вгледа в тези два факта ще забележим, че 1) човек от Португалия ги има за стари, 2) а тия звезди тука са им нови елементарни неща. Тоест какво излиза - не е виновен само треньора, а и тия неможачи или тия' дето са ги учили.
Славиша не налага звездата никъде. Ако не виждате - със свободна роля е. Когато го пусне на крилото, пича бяга в центъра. Когато е в центъра - към крилото. Няма оправия. Толкова си може. Няма мотивация, файда, че е с техника и физика като не ги ползва. Затова е стигнал до ПФК Левски все пак, та и му се кланяте на тоя палячо. От 100км. е видно, че не става тоя за голям футбол. Кво като е бил в Юнайтед - бил е на 20, не на 27-8 в пика си, не се е развил изобщо, това е по-лошото. Всички седнаха на пейката заради слаби игри, само нашият не беше там, защото името му е такова и играл преди 10 години някъде си. Айде сетете се защо играч, който не може да ти реши 1 мач, не се нагърбва и бяга от отговорност, все още е титуляр. Поне да беше някакъв лидер и да си кажеш - е, той е слаб, но по всяко време може да изкара мача, но сме много далече от истината. В ПФК Левски не само той не става. По-лесно ми е да кажа кой става, а именно - исландецът, който държи цялата защита; негърчето, което ги лекува; новият Рейш също е грамотен играч. Паулиньо изгря за малко и умря тотално, Нашименто му се събраха лоши събития иначе и той не е лош, но свърши с Левски психологически, Костов и Кабрал са един тип за мен - не могат много, но поне се стараят и допринасят. Предпочитам такива пред оня от Юнайтед дет не си мърда гъза 90 минути и загрява през тях, щото съм казал, че ще му кача загрявката някой ден, за да се види как я прави - дори на нея не се напряга 1% да вложи.
Хубаво пишете, но поне да е обективно. Сложили грешните очила и коментират нашите някакви неща, граничещи с глупостта, па и си вярват. Много лошо. Но от хора пипали топка с ръка, а не я галвали с крак - толкос'.

Не споря с написаното, защото е истина. Защото Обертан наистина не може да реши никой мач , въпреки, че поне на фланга е в състояние да мине всеки. Няма защитник в ППЛ, който да го спре, но до там. КПД-то му е много ниско.
Обаче разни "неможачи" през предния сезон показваха добри игри, а други през този - Костов и Кабрал този сезон играя, а при Роси никакви ги нямаше. От друга страна формите на Гогранов, Цветкович и Яблонски са под всякаква критика, както и вратарите, които си бяха зле и предния сезон. Славишата сякаш с мотивация и сладки приказки изтиска каквото можа от играчите и не успя да задържи формата на отбора.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 08 яну 2019 22:29

Аз не се и съмнявам, че нашите дебили ще угодят на треньора, който се маха на лято и ще доведат някакви нови некадърници, които новия треньор след Стоянович няма да иска.
Оня им вика в прав текст, че ще си бие шута на лято, те го държат?!?!
Къде е Павката Колев? Явно още не може да запали от студа.
Дядо Делио още ли буди мокри сънища в тоя форум? Готино беше да разцъква с Прохазка като обърнато ляво крило. Еех, ама той е свободен, пък Краси, Спас и Киро са доказани балъци и няма да се изненадам да го върнем.
Славиша е тарикат сърбин и им хвана спатиите. Явно е още конвертируем, за разлика от Бога от Римини, и нормално си търси спасение. Дедо Любко горе-долу също го нахендриха така и той си хвана пътя. С тая разлика, че той нямаше играчи взимащи по 15 20 хил. евро, които не стават и да попълнят групата.
Нямам търпение да гледам продължението на сеира, който ежедневно създават с некадърността си Спас и Краси Усмивката.
Само ми чудничко как ще разтрогват като имат да дават 2 млн на УЕФА, щото на Киро Вангелов ментетата няма да си тръгнат само заради благата усмивка на продавача на хладилници.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 08 яну 2019 22:34

Serafim написа:
Не споря с написаното, защото е истина. Защото Обертан наистина не може да реши никой мач , въпреки, че поне на фланга е в състояние да мине всеки. Няма защитник в ППЛ, който да го спре, но до там. КПД-то му е много ниско.
Обаче разни "неможачи" през предния сезон показваха добри игри, а други през този - Костов и Кабрал този сезон играя, а при Роси никакви ги нямаше. От друга страна формите на Гогранов, Цветкович и Яблонски са под всякаква критика, както и вратарите, които си бяха зле и предния сезон. Славишата сякаш с мотивация и сладки приказки изтиска каквото можа от играчите и не успя да задържи формата на отбора.

Може и така да е.
Но връщайки се и виждайки събитията, които се случиха около 10-11 месец, а след това и глобата от уефа, за мен истината е - пари. Също и много пъти казах, че вероятно след сдаването на първото място, ние ще паднем психологически. Точно така и стана. Свалиха ни и дълбаем надолу, а сме с добри показатели срещу топ 6 или поне бяхме. Все тая е вече кой е виновен и колко може. Важното и същественото, а и трагично, е че няма отбор. Няма нищо. Разбито е. В най-добрия случай се гони бараж, който ще съсипе цялата подготовка, защото разликата между него и кръговете е 1 седмица. Но за мен ЛЕ изобщо не трябва да е приоритет, тъй като нищо чудно още тоя сезон да фалирaме...

Върни се в “Левски”