Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

DanailG
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот DanailG » 29 май 2023 17:23

Дори и да е най силно тирето а то не е пак няма да стане шампион защото такава му е съдбата това не го разбирате в живота лъжата и лошото винаги се наказват колкото и да се напъвате нито шампиони ще станете нито шл ще играете нито юноши ще имате стадион може д имате но ако онзи в Ловеч ламаринен това ви е съдбата от създаването ви една лъжа

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 29 май 2023 17:26

Подуене са гладни!
Григорий никакви пари не трябва да им дава.
Да спазари 2 тира с украинско фуражно зърно и да го стоварва на Сухата река.
Малко да загладят косъма.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 29 май 2023 17:27

DanailG написа:Дори и да е най силно тирето а то не е пак няма да стане шампион защото такава му е съдбата това не го разбирате в живота лъжата и лошото винаги се наказват колкото и да се напъвате нито шампиони ще станете нито шл ще играете нито юноши ще имате стадион може д имате но ако онзи в Ловеч ламаринен това ви е съдбата от създаването ви една лъжа

Лудогорец са "доброто" и "истината" и заради това те трябва да станаш шампиони така ли? Кажи честно!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 май 2023 17:48

Teo написа:
Пич, кажи ми последните 20 години, кога ЦСКА е бил Левски в мач които е на живот и смърт за нас?! Само един ми кажи?
2006 година, когато трябваше да станем шампиони, ни бихте в прекият мач... това беше по времето на Черепа и резането на гредите, когато още Дучето беше някакъв фактор сред феновете.
Левски се обединява и надскача всички възможни летви винаги, когато на ЦСКА му трябва нещо на всяка цена. Това е доказано в историята. Лично, като човек които гледам футбол от 25 години, не искам решаващият мач за титлата да е с вас. Този стрес бих си го спестил, и без това делиорманския урод ми взе 11 години от живота и нервите.

Ако махнем финалите за купата - 97-а, 88-а, 87-а и преди да да стигнем до 74-а с гола от центъра, спираме на ануалирания мач от 85-а година с рефер Ахмед Яшаров.
За шампионат се връщам до 13 март '82 (помня къде и на какъв цветен телевизор го гледахме) - три дни преди реванша с Ливърпул и следващи мачове с Байерн.
Демек, 40 години са.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 май 2023 17:49

Дебелото прасе го разчекнаха като на Коледа.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 29 май 2023 19:05

W84me написа:Колко умилителна и задушевна атмосфера. Припоците се надяват Левски пак да им свърши работата. Има едни борчове към НАП за оправяне, вече го казах. Оправяте ги и стискаме ръцете.

Парите не миришат а ? Ахх да ви имам и вашият пишман морал.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 май 2023 19:06

NOMER14 написа:
Teo написа:
Пич, кажи ми последните 20 години, кога ЦСКА е бил Левски в мач които е на живот и смърт за нас?! Само един ми кажи?
2006 година, когато трябваше да станем шампиони, ни бихте в прекият мач... това беше по времето на Черепа и резането на гредите, когато още Дучето беше някакъв фактор сред феновете.
Левски се обединява и надскача всички възможни летви винаги, когато на ЦСКА му трябва нещо на всяка цена. Това е доказано в историята. Лично, като човек които гледам футбол от 25 години, не искам решаващият мач за титлата да е с вас. Този стрес бих си го спестил, и без това делиорманския урод ми взе 11 години от живота и нервите.

Ако махнем финалите за купата - 97-а, 88-а, 87-а и преди да да стигнем до 74-а с гола от центъра, спираме на ануалирания мач от 85-а година с рефер Ахмед Яшаров.
За шампионат се връщам до 13 март '82 (помня къде и на какъв цветен телевизор го гледахме) - три дни преди реванша с Ливърпул и следващи мачове с Байерн.
Демек, 40 години са.

2005 дузпата беше пряк мач, може би водеха 2 точки преди него

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 май 2023 19:06

Martinez1948 написа:
W84me написа:Колко умилителна и задушевна атмосфера. Припоците се надяват Левски пак да им свърши работата. Има едни борчове към НАП за оправяне, вече го казах. Оправяте ги и стискаме ръцете.

Парите не миришат а ? Ахх да ви имам и вашият пишман морал.

Разбира се, че това е в кръга на шегата. Пердашим Тирета и Амуджи и да се оправят.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 май 2023 19:15

Братчет, все си мисля че повече от 200 000 няма да ви дадем :) това за двата мача.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 май 2023 19:16

gihuelo написа:

Братчет, все си мисля че повече от 200 000 няма да ви дадем :) това за двата мача.

Лек път в Лигата на конференциите.

Върни се в “Левски”