Шефовете ни са провели разговори с бившият капитан на Тирето, за евентуалното му преминаване в Левски!
Левски: Трансферна зима
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферна зима
В страницата на Levski Sofia Fans пише това:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
Надявам се, че това, че ще вземем само още един футболист и то след Нова година, не е вярно.Макар че, ако не си тръгва никой, не знам. А и зависи от заложените цели пред отбора и Хубчев. Нямам пред себе си статистика, но принципно не е ли зимния джам по-успешен от летния за нас? За мен това трябваше да е джамът, в който заявяваме нещо. Халфовата линия трябваше да бъде подсилена с ПОНЕ двама човека и то от т.нар. "класа". Много се надявах за Ната, например. Иска ми се да имаме във всяка линия поне по един Холмс. Всъщност, ние в атака и в защита имаме такива играчи. А ако се намери "новия Дарко" за "новия Дембеле", сър Роби, тоя, че ги пори като риби. А имаме и Костов. Дали Насиру, Здравко и Мазурек ще са новите Виана и Ривалдиньо? С 12 човека, трудно ще изкараме сезона. Силно се надявам последния ни трансфер да е отново халф. Бе общо взето, все тая май, ако Марто и Тиам са резервирани за титуляри. Аз съм за налагането на Нашименто, Юрука и Славчев като титуляри.
И аз това го написах няколко пъти и ми се смяха. И се видя, когато с Давиде Хубчев правеше динамични смени на позициите, че малкия се чувства по-комфортно, когато има повече свобода.
Между другото по отношение на въпроса за липсата на вариативност, както в хода на мачовете, така и в отделните мачове през есента, хората са казали: "Ако не е счупено, не се опитвай да го оправиш". С оглед на второто ни място, това беше оправдано. А и Хубчев се опита някои интересни неща, които не се получиха. Като например Пау зад нападателя. Явно бразилецът не е поливалентен, както той самия твърди. И Алар на тази позиция, което не беше толкова неуспешно, защото Дени върши много работа в дефанзивен план и определено ми харесва повече на тази позиция от Мазурек. Именно Мазурек смятам за трансферен провал. Заедно с Насиру. Дали толкова си могат, кой знае. Фактът е факт - те не оправдаха доверието. Дано става въпрос на аклиматизация, но шута на Мохамед срещу Локото не показва, че е така.
Проблема е ,че Стаси не е типично крило
И аз това го написах няколко пъти и ми се смяха. И се видя, когато с Давиде Хубчев правеше динамични смени на позициите, че малкия се чувства по-комфортно, когато има повече свобода.
Между другото по отношение на въпроса за липсата на вариативност, както в хода на мачовете, така и в отделните мачове през есента, хората са казали: "Ако не е счупено, не се опитвай да го оправиш". С оглед на второто ни място, това беше оправдано. А и Хубчев се опита някои интересни неща, които не се получиха. Като например Пау зад нападателя. Явно бразилецът не е поливалентен, както той самия твърди. И Алар на тази позиция, което не беше толкова неуспешно, защото Дени върши много работа в дефанзивен план и определено ми харесва повече на тази позиция от Мазурек. Именно Мазурек смятам за трансферен провал. Заедно с Насиру. Дали толкова си могат, кой знае. Фактът е факт - те не оправдаха доверието. Дано става въпрос на аклиматизация, но шута на Мохамед срещу Локото не показва, че е така.
-
THE G.A.M.E
Аз очаквам избухване на Мазурек.
Това момче има страхотен, бърз-рязък пас, който почти винаги оставя противника в шах, за съжаление, често в шах попадат и нашите нападатели.
Но това за мен е поради липса на сработеност.
Очаквам, ако няма проблеми с контузии, джобният аржентинец да проведе силна подготовка и да разкрие потенциалът си на пролет.
Той на практика може да се окаже "новото попълнение", от което имаме нужда в атака.
Това момче има страхотен, бърз-рязък пас, който почти винаги оставя противника в шах, за съжаление, често в шах попадат и нашите нападатели.
Очаквам, ако няма проблеми с контузии, джобният аржентинец да проведе силна подготовка и да разкрие потенциалът си на пролет.
Той на практика може да се окаже "новото попълнение", от което имаме нужда в атака.
THE G.A.M.E написа:Аз очаквам избухване на Мазурек.
Това момче има страхотен, бърз-рязък пас, който почти винаги оставя противника в шах, за съжаление, често в шах попадат и нашите нападатели.Но това за мен е поради липса на сработеност.
Да. Мазурек изглежда интересен футболист, но за момента нещо доста сериозно му пречи да покаже качествата си. Дали е позицията му, дали е лошата му физическа форма съпроводена с контузии или липсата на адаптация не знам. Напролет ще се види.
-
Serafim
- Контакти:
honda написа:Щ
Между другото всичките ни офанзивни футболисти са със силен ляв крак, което примерно прави доста не много удачно едновременно на терена да бъдат двама от Робърта, Алар и Ст.Костов.
За мен може да се опита и доста по дефанзивната схема 4-4-2 при мачове като гости срещу сериозни отбори . Защото и Паулиньо и Ст.Иванов не помагат много в защита , като външни халфове може да се ползват и Д.Лозев и Насиру . Разбира се всички тези схеми са много условни.
Единствения офанзивен играч с ляв крак е Алар. Костов, Робърта, Иванов, Паулиньо, Насиру и Здравко са десничари. Нашименто и Горанов са единствените със силен ляв крак в първия отбор, без да броя юношите.
Колкото до схемата няма практически разлики межу 4-2-3-1, 4-3-2-1 и 4-4-2. По-скоро са важни ролите и задачите на отделните играчи. Фактически вече играхме 4-4-2 няколко пъти, с двама нападатели.
-
realitybites
- Контакти:
Ако вземем Бодурката, това или ще е заради продажба на Холмар, или с някаква провокативна цел. Точно в центъра на защитата не виждам да има проблем отборът (може би само там и на вратарския пост). Вярно е, че има опит, но е и простовато момче, което много не обича да слуша треньорите, а пък и нашите защитници са си достатъчно научени. Трябва ни креативност, за да се вдигне броят на вкараните голове, откъм получени вървим в прилично русло. Единствено бекъп опции на Горанов и Живко, това е, което си пожелавам по отношение на дефанзивния вал.
Нещо с подготовката не са подготвени,лятото всичко бе изпипано добре имаше и много добри отбори за контроли,сега още се уточняват 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
ПХ е особняк. Не е лош треньор, но позволява личното му отношение да взема връх в решенията му. Когато харесва някого, той го толерира и го пуска като титуляр независимо от качествата и моментната му форма. За това Миятович, Райнов, Стаси и Паулиньо са неизменни титуляри. И обратно. Когато не харесва някого той го пренебрегва и неглижира и въпросният играч търка пейката без значение от липсата или наличието на футболни качества. За това Ники, Каргас, Ивайло, Здравко и Чандърчето са перманентно извън терена независимо в каква форма са. Мазурек, Нашименто, Алар, Юруков и Насиру са накакъв компромисен вариант- ту играят, ту не. Зависи от тактическия му замисъл за даден мач или ако някой от любимците му не е в състояние да играе. Мненията за тях са на кантар. Уж могат нещо, но не го показват. Холмар, Тиам, Живко и Горанката са безалтернативни и за това са титуляри. Добре, че имат качества и ги показват. Но и те имат слаби моменти поради различни причини- контузии, физическа и психичска преумора. Исландецът е след много тежка контузия, Тиам и Иван завършиха сезона на инжекции, а Живко на тези години как изържа само той си знае. Факт е, че всички стиснаха зъби и устискаха. Сега очаквам да се направи прецизна селекция, немска подготовка и на пролет да сме една идея по- добри. Всички ще са еднакво подготвени, няма да чуваме изказвания от рода "Мазурек щеше да умре след 12 километра" и "Насиру не знаеше за какво е на терена". Нека през пролетта конкуренцията между играчите и естествения подбор да определят състава , а не личното отношение на треньора.
- metodito
- Контакти:
wilge написа:Не е лош треньор, но позволява личното му отношение да взема връх в решенията му.
Честита Коледа.
Отново правилно наблюдение, wilge, но този факт го прави всичко друго, но не и "нелош треньор". Всъщност, за да съм справедлив към него, и аз бих го определил така, но единствено, защото е треньор на "Левски" в момента. И този факт не говори за нищо "немско" в него. Мнението ми за него се лакатушеше през сезона. Посрещнах го на нож, защото не трябва да си някакъв гений, за да намериш връзката между присъствието на ПК в "Левски" и неговото назначение. А и заради това, което съм виждал от него. Има и други неща, които биха били определени като спекулации и за това ще си ги запазя за себе си. Мачовете в подготовката и тези с Ружите ме накараха да се запитам: "Ами,ако?", но бързо бях приземен, заради решението му за Божинов и други неща.
По отношение на личното отношение, последния треньор, при когото видяхме да влияе на решенията му, не беше българин: Роси. Той имаше някакво лично отношение към Мапуку или и аз не знам. Както може би и към Рошу. По отношение на Мапуку, това беше поредното доказателство, че на треньора НЕ трябва да му се разрешава да си развява байрака и да маха когото си ще. За справка, наскоро споменатия от мен Пламен Илиев и как Гонзо и ЖП-то му казали, че Стоев няма да разчита на него (смятай ква мишка е, щом лично не му го е съобщил), а да имаш млад и перспективен вратар е ценност за клуба. Мапуку не влизаше в схемата на Роси и не беше тактически грамотен особено, но да си имаш голямо страшно негро в резерв винаги е добре. Та не очаквам Хубси да се промени в това отношение. В тази връзка ще ми е интересно колко често Костов ще е в титулярния състав...
- ralka_levskarka
- Контакти: