ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 06.09. / 20:00

Мнениеот ralka_levskarka » 07 сеп 2017 10:07

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 07 сеп 2017 10:10

BFS написа:
THE G.A.M.E написа:
Дидо написа:Аз пък мисля,че Вутов блъска Натанел и тогава го прасна през лицето,и ако това не е червен картон? 8-)
Дори и да има нарушение на Вутов, това е при игрова ситуация и действието въобще не беше грубо. ОК, жълт за Вутов, но какво се случва при това положение ?
Случва се това, че щом има нарушение на Вутов, ударът на Натанаел следва да се разглежда като >удар при спряна игра< Което прави картона от 100 %-тов червен, на 200 % червен. ;)

тоз пък, удар при спряна игра е ударът на Бекъм срещу Диего Симеоне, това е червен картон. Червен картон за Натаниел в тази ситуация го видяха само фенове, които не разчитат на футболните качества на футболистите си, а искат нови 60 години подаръци от съдията в напечените мачове.

Пичага, честно ми кажи, някога, някъде занимавал ли си се с футбол?

За един приятел питам...

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 07 сеп 2017 10:13

NOMER14 написа:Преди да изгледам отново спорните моменти от мача си мислех, че отборът от Армията бе по-ощетен в мача си с зеленикавите - тогава вместо да даде дузпа за домакините след поредното камикадско изпълнение на мадагаскарския циганин, съдията изгони червения.
Но от видеата на нашия мач е ВИДНО - два спестени червени картони на каузата преди нашия червен и очевАдната игра с ръце (не ръка) на Пластун. Иначе са случили на вратар зеленикавите - два пъти извади влизащи топки.

+++++ И червен и за боклука Дяков бе спестен. Съдията се насра накрая с тия 2мин. продължение
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 07 сеп 2017 10:16

Vura написа:
zlatan написа:
Vura написа:Иначе тотално доминирахме. Все пак браво и на Левски. Скромен отбор, но надигна глава срещу нас. Поздравления. Такива мачове ни трябват, че да е по-заслужена 7-та поредна. 8-)

Ей нещастн.к ряз.н иди си измий рязана.а главичка и си направи една но.ка.

Не се ядосвай. Все пак взехте точка на най-великият отбор в историята на БГ първенството. Това не ви се случва често. Бъдете оптимисти.

Vura, ти беше ли на мача?

Че накрая футболистите ви поздравяваха разградската "велика" публика поименно...

Хахахахахах, пълен смях и срам...хахахахах

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 сеп 2017 10:22

За пореден път Митрев ме изумява! Рядко срещано качество за нашенец, особено и за футболист, да казва истината. Браво!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 07 сеп 2017 10:28

hydetoshi написа:
sin4ec написа:
Ozzimozzi написа: Тактикатане се определя по форумите, но по форумите може да се коментира. Че е страхлива си е мое мнение, но също така смятам , че е правилна към момента.

Ей това си го мислех през цялото време на мача. Страхлива тактика но печеливша. Такава играят вече около 90% от отборите по света. И футбола вече е грозна история. Съответно и резултата е налице- 0:0. Левски има не знам колко си победи над Лудогорец,но всичките са с ей такава тактика. ЦСКА няма победа,но винаги се надиграва и играе футбол, и мачовете са 10 пъти по-интересни от такива като вчерашния. Накрая ще спечели,рано или късно,но ще може да се каже,че е било с игра. За мен е обидно някой да ми каже,че отборът който подкрепям е спечелил или се е добрал до равен с тактика. Това значи,че е слаб,нали?

С едно уточнение-ЦСКА умрЕ...в събота ще изнасяме година!!!
Някой ден реМбрандирания Литекс ще победи Лудогорец ( евентуално ), но това няма отношение към мъртвеца!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 07 сеп 2017 10:29

ralka_levskarka написа:
damyanov1963 написа:В Левски стана традиция почти всеки важен мач някой голям левскар да го прецаква, я с автогол, я с червен картон, или друга идиотска грешка и после да реве пред камерите. Аман вече!

Според мен вчера Митрев доста прегоря, докато Любенов влезе доста спокоен в мача. Божката два пъти изпуска топката и можеха да ни вкарат гол от нищото. Все пак - за мен не става за титулярен вратар. Уважавам го много, голям левскар, но има още много неща върху, които да работи.

Кой да е титулярен вратар бе пич?Кръстве,който докато се наведе топката е влязла 3-пъти,или Любенов,който с тъпото си излизане в последната минута щеше да им подари мача!?!?6-та минута Митрев спасява удар на Анисе от 2 метра,20 минута Моци дига ръка пред вратаря,затова той я изпуска,Пластун тръгва да бие,но Митрев я откклонява,35минути Вандерсон сам срещу Митрев,ако го изтърве Лудогорец вкарва...аз съм доволен,че Митрев покри и 3-те грешки на съотборниците си,макар и с цената на червен картон,но съм недоволен,че той няма да пази с Ботев Пл,а ще пази младия Любенов,айде да го видим дали той няма да прегори.Митрев имаше сълзи в очите бе бич,ако не той незна,кой трябва да е титуляр.Снощи за първи път от доста години(дори и мача с Марибор не беше така),момчетата на терена и момчетата по трибуните бяха едно...отново се доказа,че имаме велик 12-ти играч и дори с човек по-малко ние бяхме и можехме да бием тая гнусна мизерия от Разград!!!САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 07 сеп 2017 10:40

Jordan1914 написа:
ralka_levskarka написа:
damyanov1963 написа:В Левски стана традиция почти всеки важен мач някой голям левскар да го прецаква, я с автогол, я с червен картон, или друга идиотска грешка и после да реве пред камерите. Аман вече!

Според мен вчера Митрев доста прегоря, докато Любенов влезе доста спокоен в мача. Божката два пъти изпуска топката и можеха да ни вкарат гол от нищото. Все пак - за мен не става за титулярен вратар. Уважавам го много, голям левскар, но има още много неща върху, които да работи.

Кой да е титулярен вратар бе пич?Кръстве,който докато се наведе топката е влязла 3-пъти,или Любенов,който с тъпото си излизане в последната минута щеше да им подари мача!?!?6-та минута Митрев спасява удар на Анисе от 2 метра,20 минута Моци дига ръка пред вратаря,затова той я изпуска,Пластун тръгва да бие,но Митрев я откклонява,35минути Вандерсон сам срещу Митрев,ако го изтърве Лудогорец вкарва...аз съм доволен,че Митрев покри и 3-те грешки на съотборниците си,макар и с цената на червен картон,но съм недоволен,че той няма да пази с Ботев Пл,а ще пази младия Любенов,айде да го видим дали той няма да прегори.Митрев имаше сълзи в очите бе бич,ако не той незна,кой трябва да е титуляр.Снощи за първи път от доста години(дори и мача с Марибор не беше така),момчетата на терена и момчетата по трибуните бяха едно...отново се доказа,че имаме велик 12-ти играч и дори с човек по-малко ние бяхме и можехме да бием тая гнусна мизерия от Разград!!!САМО ЛЕВСКИ!!!

Това коментирах вчера с приятелите на стадиона - от много време не го бях виждал толкова пълен! До скоро се познавахме поименно на мястото на което си заставам обикновено!
Освен добрите игри напоследък, мисля че ставаме все повече на стадиона защото се вижда, че ръководството работи по концепция за бъдещето с привличането на качествен треньор, без брат от Ловеч и качествени за нашите стандарти футболисти.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 07 сеп 2017 11:02

onegavon написа:Идеален за нас резултат с много картони, тоже в наша полза.Като игра пълна отврат. Гледам, че левскарите се самонавиват.Нищо времето ще покаже.

Кои сте вие ?
9.9.16 ли ?

Върни се в “Левски”