Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Ozzimozzi » 04 яну 2019 13:06

damyanov1963 написа:Май фойерверките изстреляни от някои "доброжелатели" на Левски в чест на предстоящия празник - фалирането и заТриването на отбора ще се окажат на халос. То било много лесно - УЕФА не се издължава на Левски и глобата е готова, ефбет става спонсор, плаща останалите дългове и мъките продължават с пълен напред. Следва разпродажба на по-добрите футболисти за жълти стотинки, взимане на нови свободни агенти, сключвайки договори с неустойки по-скъпи от самите тях и изплащането им след, като ги изгонят, защото чак тогава са разбрали, че за нищо не стават, което води до натрупването на нови дългове и така...

За две години 12 милиона от Виваком потънаха. Вероятно така ще се случи и с парите от ефбет, защото Спас свои пари не дава. Това поддържане в изкуствена кома не може да бъде вечно. Вие нямате читаво спортно-техническо ръководство, Спас и Краси са вся и всьо, а се подписват доста сериозни договори с футболисти със съмнителни качества. Това много ми напомня на ситуацията в ЦСКА преди години.

Може да е поредната "фалшива новина", но много напомня на това, което се случи преди две години.
Новият спонсорски договор с "Efbet" донякъде ще реши финансовите проблеми на Левски. ТОПСПОРТ научи, че "сините" ще получат накуп цялата сума по споразумението с букмейкърската компания.

Както е известно на "Герена" подписаха договор за 3 години с "Efbet", а единствено нашата медия разкри финансовите параметри по него. Столичани ще получат 6,6 млн. лева от компанията.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 яну 2019 13:22

Ozzimozzi написа:
damyanov1963 написа:Май фойерверките изстреляни от някои "доброжелатели" на Левски в чест на предстоящия празник - фалирането и заТриването на отбора ще се окажат на халос. То било много лесно - УЕФА не се издължава на Левски и глобата е готова, ефбет става спонсор, плаща останалите дългове и мъките продължават с пълен напред. Следва разпродажба на по-добрите футболисти за жълти стотинки, взимане на нови свободни агенти, сключвайки договори с неустойки по-скъпи от самите тях и изплащането им след, като ги изгонят, защото чак тогава са разбрали, че за нищо не стават, което води до натрупването на нови дългове и така...

За две години 12 милиона от Виваком потънаха. Вероятно така ще се случи и с парите от ефбет, защото Спас свои пари не дава. Това поддържане в изкуствена кома не може да бъде вечно. Вие нямате читаво спортно-техническо ръководство, Спас и Краси са вся и всьо, а се подписват доста сериозни договори с футболисти със съмнителни качества. Това много ми напомня на ситуацията в ЦСКА преди години.

Може да е поредната "фалшива новина", но много напомня на това, което се случи преди две години.
Новият спонсорски договор с "Efbet" донякъде ще реши финансовите проблеми на Левски. ТОПСПОРТ научи, че "сините" ще получат накуп цялата сума по споразумението с букмейкърската компания.

Както е известно на "Герена" подписаха договор за 3 години с "Efbet", а единствено нашата медия разкри финансовите параметри по него. Столичани ще получат 6,6 млн. лева от компанията.

Благодаря за загрижеността ти, приятел! Извинявай, но пишеш неща, които ние ги знаеме отлично и сме ги писали 100-ци пъти под една или друга форма.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 яну 2019 14:00

Ozzimozzi написа:.....

И това ти звучи правдиво, нали? :roll: Идват едни пичове и веднага мятат на масата чувалите с 6,6 млн. лева, а на който му е нужно - да бърка и да си взема колкото му е нужно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 04 яну 2019 14:23

Какво става с парите от Моко? Кога ще ги връщат?

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 04 яну 2019 14:25

TristaNNN написа:

И това ти звучи правдиво, нали? :roll: Идват едни пичове и веднага мятат на масата чувалите с 6,6 млн. лева, а на който му е нужно - да бърка и да си взема колкото му е нужно.

Ти как смяташ, че ще стане?!?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 яну 2019 14:35

d.milanov написа:
TristaNNN написа:

Ти как смяташ, че ще стане?!?

Как така одма се тупат на масата 6.6. млн., бре? Оставете я малко тая пукница, минаха празниците... :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 04 яну 2019 14:39

Георги Марков, който е бивш председател на УС на Левски, отново говори по актуални теми, свързани с любимия му "син" тим. Бившият депутат и конституционен съдия не се притеснява от финансовото състояние на вековниците, тъй като има пълното доверие на собственика Спас Русев
Легионерите го ударили на безкраен купон в последните месеци

"Не познавам кухнята в Левски откъм финансовата страна. Но познавам добре Спас Русев и съм сигурен, че във финансовата част ще се справи. Каквито и затруднения да имаме, няма да последваме ЦСКА. Мен обаче ме тревожи, че сме загубили идентичност и не приличаме на Левски".

"Когато той дойде като президент на Левски, първият път му казах да не се захваща, защото може да навлезе в друга сфера. След три дни ми се обади и ми каза, че няма как, ще поеме Левски, защото е голямо предизвикателство", сподели Марков в ефира на "Дарик радио".

Също така, той за пореден път призова на "Герена" да бъдат върнат превърналият се в легендарен тандем - Наско Сираков и Станимир Стоилов.

"Какъв е проблемът? Хората, които говорят срещу Мъри и Наско на Спас Русев, или не са левскари, или са комплексари. Бойко, моля те, кажи на Спас Русев да върне Наско и Мъри! Като познавам отношенията му с премиера, сигурен съм, че ще го послуша".

"С Наско и Мъри това е постижимо. С Мъри се видяхме в Будапеща преди мача на националния отбор на Казахстан, той има левскарско сърце, никаква пречка няма в УЕФА да поеме в съвместителство двата поста. Не е ли срамота Наско да гледа само бебета? Наско Сираков си е извоювал правото да вечеря, обядва и закусва с когото иска. Като казах на Спас Русев кой пречи да доведе Наско в Левски, каза, че щял да отвори много фронтове с такъв ход. Защото вечерял с Гриша Ганчев, със Стойне Манолов".
Последна промяна от Kris_men2000 на 04 яну 2019 14:40, променено общо 2 пъти.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 04 яну 2019 14:40

TristaNNN написа:Как така одма се тупат на масата 6.6. млн., бре? Оставете я малко тая пукница, минаха празниците... :shock:

Спас как тупна 12 млн.? Че и ги похарчи! Какво се правиш на ощипан?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 яну 2019 14:48

d.milanov написа:
TristaNNN написа:Как така одма се тупат на масата 6.6. млн., бре? Оставете я малко тая пукница, минаха празниците... :shock:

Спас как тупна 12 млн.? Че и ги похарчи! Какво се правиш на ощипан?

Да, да, похарчил е 12 млн., ама друг път...
Ама добре де, я ни разкажи как точно Спас тупна 12млн. за една седмица? Гледам, че си много вещ по финансовите въпроси при нас. :?
[offtopic]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 04 яну 2019 14:49

TristaNNN написа:

Пичовете НЕ идват, а ги водят за ухото! Аз не виждам иначе кой нормален спонсор ще хвърли 12 млн. за БГ клуб. И не стана ли точно така с Виваком? Договор за 6 години по 2 млн. на година от които "усвоихте" на момента едни 6 млн., в момент в който бяхте пак увиснали финансово? Та аз лично виждам същата схема.
Последна промяна от Ozzimozzi на 04 яну 2019 14:57, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Левски”