W84me написа:Домуза е аматьор, работи само с някои съдии. Джуджето работи с всички съдии и съперниците, това може и да му спечели 5-та титла.
При опитен съдия домакините нямаше да имат редовен гол.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Домуза е аматьор, работи само с някои съдии. Джуджето работи с всички съдии и съперниците, това може и да му спечели 5-та титла.
NOMER14 написа:В последния кръг Разград как ще бие Морето?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Тук от както има ЦСКА 1948 не се спира да ни се повтаря, че били сателит на Лудогорец, че Домусчиев едва ли не ги е създал за да пречат на ЦСКА-София и т.н.
Седя и се чудя, тези дето не се спираха да пишат подобни неща, дали не е време да се ориентират към Карлуково.
W84me написа:Dust написа:Тук от както има ЦСКА 1948 не се спира да ни се повтаря, че били сателит на Лудогорец, че Домусчиев едва ли не ги е създал за да пречат на ЦСКА-София и т.н.
Седя и се чудя, тези дето не се спираха да пишат подобни неща, дали не е време да се ориентират към Карлуково.
Всъщност Числото имат една победа срещу Тирето в мач без значение. Пореден сателит, спокойно може да се добавят към останалите 7.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
W84me написа:Dust написа:Тук от както има ЦСКА 1948 не се спира да ни се повтаря, че били сателит на Лудогорец, че Домусчиев едва ли не ги е създал за да пречат на ЦСКА-София и т.н.
Всъщност Числото имат една победа срещу Тирето в мач без значение. Пореден сателит, спокойно може да се добавят към останалите 7.
kamilata3 написа:W84me написа:Dust написа:Тук от както има ЦСКА 1948 не се спира да ни се повтаря, че били сателит на Лудогорец, че Домусчиев едва ли не ги е създал за да пречат на ЦСКА-София и т.н.
За теб ми е най-кеф,защото съм сигурен ,че съм не те лови сега.Супер дребен и маз н човек си ти.
Потребители, разглеждащи този форум: alexdb, khan uvigi, Serafim, TristaNNN и 15 госта