Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Айде момчета, одрусайте джанката и вие!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Говедата до оня ден ни честитиха калъфката, сега пък да не вземат те да ни направят шампиони. Това ако стане шоуто ще е гарантирано.
Keep Walking
Коя беше тази ливада от числата където изпусна на празна врата в 97-та минута?
НЯкой знае ли?
НЯкой знае ли?
-
peliforewer
- Контакти:
gihuelo написа:Коя беше тази ливада от числата където изпусна на празна врата в 97-та минута?
НЯкой знае ли?
Ради Кирилов
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Домуза е аматьор, работи само с някои съдии. Джуджето работи с всички съдии и съперниците, това може и да му спечели 5-та титла.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Браво, Цека! Успех на ментака на Лафчис срещу празнуващите байрям домакини. Дано Насо голия пърдялник откаже баклавата на Домуса и играе за честта на своя задник !
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
W84me написа:Домуза е аматьор, работи само с някои съдии. Джуджето работи с всички съдии и съперниците, това може и да му спечели 5-та титла.
Амин! Да бъде!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Гранде кукловоди! Сега ние ще връчим калъфката на Менте-София! Е, освен ако специалистът от село Микре не реши да осребрява задължаващото второ място още в следващия кръг, това малко ме тревожи.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Миналата година в последния мач при завършило първенство и уморени от финала му сини футболисти тия разградски маймуни не ни оставиха полагащата ни се точица за третото място. Никаква милост!
Ще има ли декларация от Ванко и клипчета в инстаграма на ОПГ Гринго?