Самият факт, че има крещящ дисбаланс в този отбор е показателен. Имаме 5ма вратари и 4ма централни нападатели и на двете позиции се търсят хора, вратар даже преподписа. От години нямаме резервен десен защитник. В средата на терена тотал щета. Един Кабрал и всичко останало дроб...за самите играчи мога да кажа, че Холмар, Тиам, Кабрал, Паулиньо и Мариани са добри попадения. Ама останалите?
Селекцията я оставям на Тристан и другите, които разбират да я коментират и да прогнозират кога ще дойдат ползите от Ривалдиньо и Луан?
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: /анкета/ Всекидневната около Левски
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
koisa написа:terata написа:Обертан, Костов, Холмар, Яблонски, Тиам, Паулиньо, Цветкович, Реиш, Мариани, Кабрал и т.н. тия стават ли за резерви в Тунджа? Или ще приписваме само провалите на Вангелов? Нормално е да има издънки в селекцията, навсякъде го има, даже и в Лудогорец и то привличани за милиони. А при нас са и без пари, така че е неминуемо. Друг е въпроса, защо тия хрантутници като Ривалдиньо, Виана и т.н. дет очевидно няма да помиришат терен, защо още са в отбора.
На 100% ли си убеден, че въпросните играчи са били доведени от Вангелов, че така гордо му приписваш трансферите? Защото за голяма част от изброените знам, че са предложени от мениджъри/футболни агенции и нямат нищо общо с него... Панайотов сигурно сам се разкара за сметка на Белмонт, а не заради човека, който така неуморно защитаваш. А, стотиците некадърници минали през всички години, в които е скаут в клуба на кого да ги приписваме?
Неуморно вика

ПП: Намирането на "информация" от медиите и после доставена като "аз знам" може да впечатлява само някой, който не е наясно с това онова в клуба.

С тези юнаци за титуляри няма да сме нищо по-различно от боксовата круша на първата 6-ца през пролетта . За ЕКТ само ще мечтаем, а от следващата година ще мечтаем и за първата шестицаwilge написа:Реалната поява на новият спонсор и евентуалната поява на други два с идването на Павел Колев извади от дупките нелицеприятни гризачи пробутали на Левски десетки ритнитопковци без качества. Като по сигнал изпълзяха и заведоха дела! Знаем какво се случва с онзи който реже клона под себе си. Ищците са прави за себе си. Имат договори. Не е луд този който яде баницата... Знаете кой е. Каква отговорност ще понесат отговорните длъжностни лица за неизгодните договори? Докато не бъдат санционирани здраво тези търтеи ще продължават да безчинстват на гърба на Левски. Смятам, че можем да се издължим сравнително лесно и без сътресения. Главно от продажби. Обертан може да бъде продаден за цена от 1 до 2 млн. евро. От продажбата на Костов- между 500 хиляди до 1 милион. От разпродажбата на плявата- Полачек, Митрев, Белаид, Нашименто, Белмонт, Буш, Ривалдиньо, Виана, Боримиров, Ст. Иванов и Кабов- можем да получим също от половин до един милион евро. Яблонеца, Кабрал и Милош по всяка вероятност ще се изнижат като свободни агенти. Иначе, за тримата можехме да вземем около милион евро. Тук не смятам икономията от ФРЗ- заплати и осигуровки. С тези пари Левски може да се разплати там където не е договорил разсрочено плащане и да инвестира в ДЮШ. За нов директор, нов методист и обучение на треньорския състав. Третото място ще го постигнем с футболисти като Божинов, Райнов и още българи от този калибър. Ако цяла пролет играят Дидо, Найденов, Димитров, Юруков и Папазов лятото ще имаме приличен отбор за ЛЕ. Аз бих привлякал и един дългуч от Ботев Пловдив, ЦЗ, мисля че се казва Кристиян Димитров. Нито ще взема заплатата, нито ще прави номерата на Яблонеца. Друго ми е интересно- как и защо Паулиньо и Яблонски се сринаха за няколко месеца.

Някои хора, така и не се научиха най-напред да си спомнят как играеше Левски с подобни бездарници и какви бяха класиранията му.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
- metodito
- Контакти:
Спомняме си с некадърниците Живко, Копи, Домо, пенсионера Дани, некадърника Йовов... Всички помним.
Друго си е чужденци, къде ти. Вън бАлгарите от "Левски"! Прекръстете и клуба! На "не-Левски", примерно. Поне така ще се прави вече и офицциално разлика между "онзи" "Левски" и този днес.

В началото на 90 те, в Левски имаше един, чужденец и той ръка не хващаше. А Левски мачкаше с по 5 и повече гола.
rane написа:С тези юнаци за титуляри няма да сме нищо по-различно от боксовата круша на първата 6-ца през пролетта . За ЕКТ само ще мечтаем, а от следващата година ще мечтаем и за първата шестицаwilge написа:Реалната поява на новият спонсор и евентуалната поява на други два с идването на Павел Колев извади от дупките нелицеприятни гризачи пробутали на Левски десетки ритнитопковци без качества. Като по сигнал изпълзяха и заведоха дела! Знаем какво се случва с онзи който реже клона под себе си. Ищците са прави за себе си. Имат договори. Не е луд този който яде баницата... Знаете кой е. Каква отговорност ще понесат отговорните длъжностни лица за неизгодните договори? Докато не бъдат санционирани здраво тези търтеи ще продължават да безчинстват на гърба на Левски. Смятам, че можем да се издължим сравнително лесно и без сътресения. Главно от продажби. Обертан може да бъде продаден за цена от 1 до 2 млн. евро. От продажбата на Костов- между 500 хиляди до 1 милион. От разпродажбата на плявата- Полачек, Митрев, Белаид, Нашименто, Белмонт, Буш, Ривалдиньо, Виана, Боримиров, Ст. Иванов и Кабов- можем да получим също от половин до един милион евро. Яблонеца, Кабрал и Милош по всяка вероятност ще се изнижат като свободни агенти. Иначе, за тримата можехме да вземем около милион евро. Тук не смятам икономията от ФРЗ- заплати и осигуровки. С тези пари Левски може да се разплати там където не е договорил разсрочено плащане и да инвестира в ДЮШ. За нов директор, нов методист и обучение на треньорския състав. Третото място ще го постигнем с футболисти като Божинов, Райнов и още българи от този калибър. Ако цяла пролет играят Дидо, Найденов, Димитров, Юруков и Папазов лятото ще имаме приличен отбор за ЛЕ. Аз бих привлякал и един дългуч от Ботев Пловдив, ЦЗ, мисля че се казва Кристиян Димитров. Нито ще взема заплатата, нито ще прави номерата на Яблонеца. Друго ми е интересно- как и защо Паулиньо и Яблонски се сринаха за няколко месеца.![]()
Някои хора, така и не се научиха най-напред да си спомнят как играеше Левски с подобни бездарници и какви бяха класиранията му.
Ти какво, разбираш от футбол повече от треньорите на Левски? Или си вътре в кухнята, знаеш кой как тренира, как се чувства? Тези момчета, които с лека ръка наричаш бездарници, са привлечени в първия отбор защото са показали някакви качества. Друг е въпросът, че е повече от необходимо някой да ги доразвие. Как да стане ако не започнат от 5-10 мин. и постепенно да стигнат до цял мач. Само с тренировки не става. Трябва да помиришат битката, да ги сритат истински противници и да се научат да отвръщат. И да, още не са готови, но ако не играят никога няма да бъдат. От написаното от теб оставам с впечатлението, че харесваш играта на Полачек, Митрев, Белаид, Нашименто, Белмонт, Буш, Ривалдиньо, Виана, Боримиров, Ст. Иванов и Кабов. Няма лошо. Твое виждане. Аз мисля, че третото място можем да държим и с цитираните от мен българчета. А вместо за заплати на чуждестранните "звезди" да се пренасочат средствата към ДЮШ. Там действително трябва нов директор, методист от Европа и допълнително обучение на треньорите. Ако искаме школата за заработи.
Ще ти припомня мачовете с Ботев Враца, Септември и Берое. Нима мислиш, че тези хубавци ще играят различно през пролетта? Нито един от тях не оправдава заплатата си. Аз не съм доволен от играта на посочените от мен футболисти за това роптая срещу тях. След като сме на 10 точки от делиорманци значи въпросните лица не оправдават очакванията. Левски може да е на трета позиция и с българи в състава си. Неоправдано е с тези скъпоплатени футболисти да не сме в играта- нито за купата, нито за титлата.
Така го разбирам аз. Ако греша- моля, поправи ме.
Факт е обаче че онези от това поколение нямат нищо общо със тези.Да не говорим колко и се разви футбола.Нашите играят футбол отпреди 15 години.Бавен и куц.То хубаво повече Българи ама материала е кьопав.А тези добрите и качествени искат навън не във Левски.Преди години Неделев щеше пеша да доиде на Герена от Пловдив за да играе.....
bilyaletdinov написа:Самият факт, че има крещящ дисбаланс в този отбор е показателен. Имаме 5ма вратари и 4ма централни нападатели и на двете позиции се търсят хора, вратар даже преподписа. От години нямаме резервен десен защитник. В средата на терена тотал щета. Един Кабрал и всичко останало дроб...за самите играчи мога да кажа, че Холмар, Тиам, Кабрал, Паулиньо и Мариани са добри попадения. Ама останалите?
Селекцията я оставям на Тристан и другите, които разбират да я коментират и да прогнозират кога ще дойдат ползите от Ривалдиньо и Луан?
По мое скромно мнение, малък Ривалдо е тук само с цел реклама на клуба покрай голям Ривалдо, затова и не чакам нищо кой знае колко футболно от него. Лошото е, че след загубения финал и голям Ривалдо рече, както немалка част от вас, "Нема им стъпъм повече".
За Виана е рано да се говори, тук всеки може да си прави различни фриволни изводи, според това какво иска да си докаже. Аз лично си мисля, че просто му трябва повече време за адаптация. За сравнение можем да посочим оня Брандао, който Лудогорец купи за 1.5 млн. долара. - и той търка пейката и подритва не особено успешно във ВПЛ, ама там драми няма сякаш.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:bilyaletdinov написа:Самият факт, че има крещящ дисбаланс в този отбор е показателен. Имаме 5ма вратари и 4ма централни нападатели и на двете позиции се търсят хора, вратар даже преподписа. От години нямаме резервен десен защитник. В средата на терена тотал щета. Един Кабрал и всичко останало дроб...за самите играчи мога да кажа, че Холмар, Тиам, Кабрал, Паулиньо и Мариани са добри попадения. Ама останалите?
По мое скромно мнение, малък Ривалдо е тук само с цел реклама на клуба покрай голям Ривалдо, затова и не чакам нищо кой знае колко футболно от него. Лошото е, че след загубения финал и голям Ривалдо рече, както немалка част от вас, "Нема им стъпъм повече".
За Виана е рано да се говори, тук всеки може да си прави различни фриволни изводи, според това какво иска да си докаже. Аз лично си мисля, че просто му трябва повече време за адаптация. За сравнение можем да посочим оня Брандао, който Лудогорец купи за 1.5 млн. долара. - и той търка пейката и подритва не особено успешно във ВПЛ, ама там драми няма сякаш.
Ами това е така защото и Лудогорец и ЦСКА-София имат ебати медийния комфорт,там няма драми, няма напускащи без пари, няма трансферни издънки.Всичко е точно!
-
То хубаво, но тогава си имаше логично обяснение... Националният ни тим постигна голям успех, клубните състави и те нямаха проблем ( обикновено ) с преминаването на 1-2 кръга в Европа.SANSIRO7 написа:В началото на 90 те, в Левски имаше един, чужденец и той ръка не хващаше. А Левски мачкаше с по 5 и повече гола.
Помня през 95-та г. как младежите биха Германия в квалификация ...
Въобще, онези български играчи си бяха ИГРАЧИ, тези - настоящите, пушат наргиле и поредната курвa е по важна от това, да се научат да стрелят с външен фалц.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]