Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот mikata » 08 фев 2012 11:58

Тонев: Проблем между мен и Костов и Георги Иванов и Костов няма

Членът на УС на Левски – Иво Тонев, замина днес за лагера на „сините” в Анталия. На летище София той отдели няколко минути, за да отговори на въпросите на събралите се журналисти.

”Резултатите от подготовката ще се разберат в началото на първенството, сега е важно треньорът да е доволен от лагерите и представянето на играчите”, започна Тонев.

Относно шумотевицата около селекцията в Левски, шефът на Спортния тотализатор заяви: „Ако взимаме футболисти, те трябва да отговарят на нивото и класата на Левски. Против съм това просто да се взимат някакви футболисти”.

”Колкото до сделката с Диара, то около нея трябва да има повече яснота до довечера. Чакаме решението на играча, иначе двата клуба са се договорили”, разкри още силният човек на „Герена”.

За новия спонсорски договор и парите в „синия” клуб Тонев каза: „За спонсора ще дадем възможност на господин Батков да обяви нещата около новия договор. Колкото до изказването на Николай Костов, че в Левски няма пари, не знам дали е имал предвид точно това. Пари има, но това не значи, че трябва да бъдат харчени безумни средства за трансфери”.

Иво Тонев отхвърли и спекулациите за скандал в клуба между треньора и шефовете и отрече появилите се спекулации, че вече се готви смяната на Николай Костов с Мъри Стоилов: „Колкото и да им се иска на някои проблеми между мен и треньора и Георги Иванов и треньора няма. За момента Костов е треньор на Левски, договорът му е до края на сезона, по-нататък ще водим преговори. Резултатите обаче винаги са важни”.

”Иначе търсим класен централен бранител, когато има повече яснота, вие медиите първи ще научите”, каза бившият шеф на Локо (София).

Тонев се оплака и от грипа, който върлува при „сините” от няколко дни: „Лошото е, че в момента при нас върлува грип, който пречи на играчите да участват пълноценно в подготовката и да разкрият пълния си потенциал. Сигурен съм обаче, че ще бъдем конкурентни на всички отбори в България, друг е въпросът дали ще успеем да станем шампиони

http://www.novsport.com/news178079_1003.html
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 08 фев 2012 12:34

Гледам, че тук пак е акано и не е пускана водата, но това ще го отчета само като недостатъчна хигиена и ще го пропусна...
Факт е, че се появиха разни "новини", защото все пак трябва да се пише нещо, да има посещения, кликания, парички. Дори не мога да си представя, че някой е толкова малоумен да смени треньора, който е правил и прави подготовката, въпреки че живеем в България и нищо не е изключено. Още от първия път, в който видях/чух Костов, той ми хареса. Причината е, че не започна да ни мотае с празни приказки като това колко е голям Левски, как има страхотни играчи и още подобни глупости, които всеки треньор или футболист казва, когато постъпи на работа. Човекът излезе и каза в прав текст, че нещата са зле и го чака работа. Казва дори имената на футболистите, които НЕ СТАВАТ. Не му пука, че Арс е купен за еди колко си, че Милиев е налаган вече доста време, въпреки че формата му спадна до 0 или по-точно в момента е на минус, каза и че е разочарован от селекцията до момента. Не знам какви са качествата му като треньор,тепърва ще видим, но прямостта му като човек ми допада. Достатъчно съм се наслушал на гореспоменатите клишета, предполагам, че не съм само аз. Костов не каза, че ще дава много голям шанс на младите, че ще ги налага(само защото са от школата), той го направи. За първи път на тези момчета се дава доверие, а не празни приказки. Нещо, което ще ги накара да останат, да се борят, а не да бягат по чужбина или в разни треторазрядни отбори. На такъв човек като Костов аз давам доверието си безрезервно. Само това, че има смелостта да смени МЪРИ СХЕМАТА му прави чест, нещо, което никой не посмя да направи. Ако в тази партенка http://www.sportal.bg/news.php?news=348268 има грам истина, то много жалко за нас. Единственият вариант да го махнат е не заради комисионни, а защото не е послушко на светата тройца.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 фев 2012 13:39

Вижте, схемите не играят ...
Може да играеш в схема -> 6-3-1 и пак да не се излиза от половината на съперника, заливайки го с атаки ...
Важен е стила и начина на игра, не подредбата.
В тоя смисъл ...
Няма никакво значение, дали Ники Костов залага на 4-1-4-1, или на 4-2-3-1, както беше преди него ...
За мен важното е, че той налага един далеч по-раздвижен и бърз начин на игра, който изключва балонни центрирания от фланговете.
По важното - играта ни няма да се гради само около крилата и "човека гол", както беше при Ясен, в случая с Жо и Гарра.
Ще има разнообразие, като цяло ...
Остава да видим, в каква степен ( че ще има приложение на новият начин, ще има ... ) ... Ще се приложи тренираното.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 08 фев 2012 13:41

konvoec написа:Гледам, че тук пак е акано и не е пускана водата, но това ще го отчета само като недостатъчна хигиена и ще го пропусна...
Факт е, че се появиха разни "новини", защото все пак трябва да се пише нещо, да има посещения, кликания, парички. Дори не мога да си представя, че някой е толкова малоумен да смени треньора, който е правил и прави подготовката, въпреки че живеем в България и нищо не е изключено. Още от първия път, в който видях/чух Костов, той ми хареса. Причината е, че не започна да ни мотае с празни приказки като това колко е голям Левски, как има страхотни играчи и още подобни глупости, които всеки треньор или футболист казва, когато постъпи на работа. Човекът излезе и каза в прав текст, че нещата са зле и го чака работа. Казва дори имената на футболистите, които НЕ СТАВАТ. Не му пука, че Арс е купен за еди колко си, че Милиев е налаган вече доста време, въпреки че формата му спадна до 0 или по-точно в момента е на минус, каза и че е разочарован от селекцията до момента. Не знам какви са качествата му като треньор,тепърва ще видим, но прямостта му като човек ми допада. Достатъчно съм се наслушал на гореспоменатите клишета, предполагам, че не съм само аз. Костов не каза, че ще дава много голям шанс на младите, че ще ги налага(само защото са от школата), той го направи. За първи път на тези момчета се дава доверие, а не празни приказки. Нещо, което ще ги накара да останат, да се борят, а не да бягат по чужбина или в разни треторазрядни отбори. На такъв човек като Костов аз давам доверието си безрезервно. Само това, че има смелостта да смени МЪРИ СХЕМАТА му прави чест, нещо, което никой не посмя да направи. Ако в тази партенка http://www.sportal.bg/news.php?news=348268 има грам истина, то много жалко за нас. Единственият вариант да го махнат е не заради комисионни, а защото не е послушко на светата тройца.

Абсолютно ТОЧНО. Особено часта за Костов. На мен лично ми харесват медийните му изяви. Човека си казва нещата такива каквито са- пари няма а ние искаме трансфери. Не бил поел 100% гаранция, че ще ни направи шампиони. Ами ако я поеме и не ни направи шампиони, КАВО СЛЕДВА? Ебахти глупостите са писани в тази статия. Мъри защо не го взеха преди Костов, и тогава нямаше отбор. Имаше спекулации, даже интервю имаше с него, и накрая нищо. Хайде да оставим Костов намира да си тренира отбора и след пролетния полусезон да го съдим. Въпреки, че и това време е малко.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 фев 2012 19:58

"Всекидневната около Левски" :idea: ОКОЛО Левски :idea: Какво толкова ни интересуват другите отбори ?! :roll:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 фев 2012 22:38

Дембеле играе за мали гледайте го :lol:
Image

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 фев 2012 22:59

ralka_levskarka написа:Дембеле играе за мали гледайте го :lol:

Той за 20 минути игра в пъти по-добре от другите им бичета, начело с прехваления Кейта.
Само Левски!

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 09 фев 2012 00:29

siniq_fen написа:

Той за 20 минути игра в пъти по-добре от другите им бичета, начело с прехваления Кейта.

Така ли :roll: и колко гола вкара :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 фев 2012 00:39

kufur написа:
siniq_fen написа:

Така ли :roll: и колко гола вкара :lol:

Пиши по темата!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2012 00:57

"Левски" ще сложи край на спекулациите около бъдещето на Николай Костов, като му предложи нов договор. Това обяви изп. директор Иво Тонев преди контролата с руския "Краснодар". Любо Пенев, който гледа мача, влезе в ролята на кадем на "сините" и те записаха първа победа в Турция - 1:0. Гола вкара Орлин Старокин в 50-ата мин. "Преди началото на първенството ще водим разговори с Костов за продължаване на договора му", отсече Тонев. В момента Костов е обвързан с "Левски" само до лятото и това породи доста спекулации. Късно снощи Тонев и Гонзо трябваше да финализират и преговорите с Ламин Диара. В близките дни се очаква "сините" да подпишат и със защитник.
Иначе вицешампионите се напънаха пред Любо Пенев и направиха добър мач срещу "Краснодар" и бившите си кадри Славолюб Муслин и Жоазиньо. Пенев гледа контролата в компанията на Христо Йовов, който заедно с Дарко Тасевски не се появи на терена. На трибуните остана и новото попълнение Кристовао. Португалецът направи вчера първа тренировка и обяви, че ще носи номер 16, който бе освободен от Мариян Огнянов. Дошлият на проби тунизиец Али Матути въртя обиколки с Кристовао, но по-късно не се появи в игра срещу "Краснодар".
Image

Върни се в “Левски”