Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ros » 21 дек 2018 20:23

W84me написа:
ros написа:
"Клуб, който си плаща задълженията..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Наздраве от чичо Чеферин. Само да ти кажа, че тази серпентина води само надолу. Елементарна сметка. До края на февруари чичо Спас фино трябва да извърши плащания за около 3000000 лева (2,2 милиона за УЕФА и останалите за заплати) защото едните са задължителни, а без другите всички футболисти стават свободни агенти и могат да си бият шута скорострелно. Не ме разбирай погрешно - правете каквото искате, живейте в илюзии както до сега, давайте воля на упоритата си глупост и на това, че абсолютно идиотски искате да изпитате онова кофти чувство. Ваша работа. И се забавлявайте много по Коледа - стават и чудеса. В Албания прзнуват ли Коледа?

Само Костов и Обертан струват 5 милиона лева. Толкоз по опорните точки на ФК Лупи. Знам, че това ви е непонятна тема, вие пари не давате, затова ви сложиха тирето. Нагли сте до безкрай, зачитате малкото успехи на Лупи, когато трупаше дългове, но без да платите тия дългове си припознахте Литекс за ЦСКА.За разлика от оригиналното ЦСКА, Левски си плаща задълженията и от 4 млн към НАП се е стигнало до 700 000. Тези пари можеше да бъдат дадени за играчи, за треньори, а накрая да сложим едно тире и да продължим, като припознавачи.

От цялата работа излезе, че Моко Солюшънс са оценили и отойностили Обертан и Костов и са поели ангажиманта да платят дълговете. Целият цирк, в който сте вкарани от илюзионисти и клоуни, които ви се усмихват от екран и инстаграм скоро ще затвори врати. До тогава продължавайте да сте като децата от публиката, които след всеки фокус рзбират, че са мамени, но им е весело и приятно
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 дек 2018 20:25

W84me написа:
Red_Neck написа:ПП: През ден цитираше сайта на УЕФАта, па сега били .... продажни. Не е лесна и твоята :)

Продажни са, защото излязоха с гръмките заглавия, а наказанието е условно и то за сума, която не трябва да представлява кой знае какъв проблем за отбор като Левски. Само Обертан, Костов и Кабрал струват ПОНЕ 10 милиона лева. Предлагам мнения на припознавачи, по темата за задълженията на Левски да бъдат изтривани, за тях това е непонятна тема. Те си искат тирето и Ганчо.

Кабрал още не е подписал . Не го осчетоводявай още.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 дек 2018 20:30

ros написа: Целият цирк, в който сте вкарани от илюзионисти и клоуни, които ви се усмихват от екран и инстаграм скоро ще затвори врати. До тогава продължавайте да сте като децата от публиката, които след всеки фокус рзбират, че са мамени, но им е весело и приятно

Знам, че сте специалисти на тема илюзионисти и циркове. Лупи малко ли ви въртя на шиша.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 21 дек 2018 20:33

W84me написа:
ros написа: Целият цирк, в който сте вкарани от илюзионисти и клоуни, които ви се усмихват от екран и инстаграм скоро ще затвори врати. До тогава продължавайте да сте като децата от публиката, които след всеки фокус рзбират, че са мамени, но им е весело и приятно

Знам, че сте специалисти на тема илюзионисти и циркове. Лупи малко ли ви въртя на шиша.

Е точно де, сега шиша се върти около Вас, но продължавате да гледате в чуждата градинка и да кълнете прокобата...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 21 дек 2018 20:36

W84me написа:Само Костов и Обертан струват 5 милиона лева. Толкоз по опорните точки на ФК Лупи. Знам, че това ви е непонятна тема, вие пари не давате, затова ви сложиха тирето. Нагли сте до безкрай, зачитате малкото успехи на Лупи, когато трупаше дългове, но без да платите тия дългове си припознахте Литекс за ЦСКА.За разлика от оригиналното ЦСКА, Левски си плаща задълженията и от 4 млн към НАП се е стигнало до 700 000. Тези пари можеше да бъдат дадени за играчи, за треньори, а накрая да сложим едно тире и да продължим, като припознавачи.
700 000, ама евро. В лева са си към 1 400 000! Освен това не се знае, дали не са натрупани други задължения, а тези 1 400 000 да са само една вноска, която е трябвало да бъде платена към дадена дата(30.09.2018), а отделно да се дължи още някаква доста по-голяма сума. Това разбира се са само догадки.
И не бъди като чорбарите с тези кръчмарски сметки, дето смятаха колко им струваха играчите, че в крайна сметка никой не продадоха, а си гушнаха букета ;) Остава сега някои да започнат да се събират 1 млн. човека и да дават по 5 лв. всеки, та съвсем да заприличаме на умреляците :!:
На нас, като привърженици, ни остава да чакаме какво ще е развитието и да се надяваме, че ще се плати колкото трябва, а да не се такикатят.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 21 дек 2018 20:44

Аз с цялото си сърце вярвам в ръководството.Тези пари ще бъдат платени защото в противен случай трябва да се изселят чак в Камчатка ако искат да са живи и здрави.
Но въпроса е как ще се платят.А според мен Виваком ще отпусне едно заемче от 3 милки на Левски но после ще остане във времето като дълг към тях и пак проблем.А до тогава финягата няма да го има и ще си гледа кефа някъде в Лондон а новият бушон ще си скубе косите и ще се чуди какво да ни лъже както сегашните хубавци.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 21 дек 2018 21:05

На 100 процента ли е сигурно, че 2 сезона няма да играемв ЕКТ?
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 дек 2018 21:07

Тоя Краси вашият само като чета какво е казал и си представям Лупи как говореше 1 към 1. :lol: :lol: :lol:

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 21 дек 2018 21:40

Sisi 1914 написа:На 100 процента ли е сигурно, че 2 сезона няма да играемв ЕКТ?
Наказанието е за един от следващите два сезона. Поне аз това разбирам с моя калпав английски.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 дек 2018 22:36

Значииии, според мен този текст в uefa.com го е писал някой индиец. Претендирам, че поназнайвам този език и няма как в едно изречение да има:

The club is

и след това да следва
unless

Правилното е The club will be...
Просто написаното е нонсенс. Клубът или "е" или "не е"изключен, свършен факт. "is excluded" е свършен факт, обаче с това "unless", този индиец ме шашва. "Клубът е изключен, освен ако...". Дева тъпи индийци, толкова години са ви владели, не го научихте този език! :evil:

Това е като на Божинката мъдростите: аз ще съм умрел, освен ако не съм умрел.
Последна промяна от metodito на 21 дек 2018 22:42, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”