Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 21 дек 2018 18:07

Някои тук се правиха на много интересни. Клубът не трябвало да доказва какви дългове има и как ги плаща, медиите се чудили какво да пишат и т.н. Достатъчно било, че финансистчето казало, че се СТРЕМЯЛИ да плащат. Надявам се вие да сте първите, които ще припознаете!
Този клуб върви към фалит.
Дано тристан, странджанката и подобните да са доволни.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 дек 2018 18:18

Eminem написа:Някои тук се правиха на много интересни. Клубът не трябвало да доказва какви дългове има и как ги плаща, медиите се чудили какво да пишат и т.н. Достатъчно било, че финансистчето казало, че се СТРЕМЯЛИ да плащат. Надявам се вие да сте първите, които ще припознаете!

Ама аз бях лош когато казвах, че това ръководство прави само мизерии... :oops: Сега всички ще им сърбаме попарата....
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 21 дек 2018 18:23

Дали им пуснаха на футболистите коледните бонуси по сметките или ще ги правят великденски?

Майтапът на страна. За всички левскари, които живеят с драмите на отбора - вие на където сте се запътили ние от там се върнахме. Пътят е неприятен, даже отвратителен. Ще започнат да ви се набиват трънчета по петите, после гадни, остри камъчета... предстоят болезненине счупени стъкла и накрая Пирогов (под формата на аматьорски футбол).

Ами... Весела Коледа и Щастлива нова 2019та ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 21 дек 2018 18:24

:roll:

Позиция!

Уважаеми привърженици,

В късния следобед днес в медиите бе разпространена новина, свързана с наказание от УЕФА относно участието ни в европейските клубни турнири.

За да не даваме повод за спекулации, искам веднага да изясня този въпрос. Като част от лицензирането на клуба за участие в европейските турнири ние сме подлагани всяко тримесечие на преглед, свързан с отговаряне на критериите за лицензиране. Като част от този процес сме получили предписания за неща, които клубът трябва да свърши в определени срокове.

Както заявихме по-рано тази седмица във вторник, ние сме наясно с условията, на които клубът трябва да отговоря и имаме план как да решим поставените задачи в срок до 31 януари 2019 година. Точно, както направихме с уреждането на взаимоотношенията по делото с Дъстли Мюлдер в сряда тази седмица.

Изключване на клуба от участие в евротурнирите на база на административни критерии няма да има.

С уважение,

Красимир Иванов

Изпълнителен директор

ПФК Левски
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 дек 2018 18:26

koisa написа:
Eminem написа:Някои тук се правиха на много интересни. Клубът не трябвало да доказва какви дългове има и как ги плаща, медиите се чудили какво да пишат и т.н. Достатъчно било, че финансистчето казало, че се СТРЕМЯЛИ да плащат. Надявам се вие да сте първите, които ще припознаете!

Ама аз бях лош когато казвах, че това ръководство прави само мизерии... :oops: Сега всички ще им сърбаме попарата....

Със силата, дадена ми от Антонио Ресио, в името на Отца и Сина, те провъзгласявам за всемогъщ пророк на форумчето.
Сериозно. Браво, че не им се върза.
Аз по едно време се бях заблудил, че това ръководство наистина иска да развива клуба.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 дек 2018 18:27

koisa написа:

[center]
Аз нали ви казах!
[/center]
Сега може да се биете по гърдите, колко сте били прави..... и как другите са били офце 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 дек 2018 18:29

modor написа:
koisa написа:

[center]
Аз нали ви казах!
[/center]
Сега може да се биете по гърдите, колко сте били прави..... и как другите са били офце 8-)

Изобщо нямам такова намерение... Ама е време всички да спрем да им се връзваме и да вярваме чак когато наистина започне да се работи нормално.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 дек 2018 18:35

Бай Спас, колкото и да не му се ще, ще трябва да се бръкне, ако иска отбора му да играе в Европа.
Кво са за него 2 милки :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 дек 2018 18:37

Баце Краси и Спас ще платят или ще се стремят да платят :lol: Щото има малка разлика.
Е"@#и лаиците, честно. Жалкото е, че на все по-малко им пука за случващото се в клуб. Ама като имам предвид, че не останахме хора в България е напълно нормално.
Наздраве, колеги :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 дек 2018 18:38

Какво са 2 милиона за Спас 8-) Човека днес си купи нов телеком. Пари като вестници :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”