Една позната теза гласи: клубовете са акционерни дружества, отборите са нещо друго. Мисля, че тя допада на една част от футболна България.
От гледна точка на акционерното дружество публичността на финансовото състояние е предмет на финансови отчети. Изнасянето на друга информация, и то от трето лице, според мене не е безкористно ....
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
delqnski47 написа:TristaNNN написа:Погледнато от този ъгъл бих се съгласил донякъде. Но това отново не означава, че клубът е длъжен да тръби навред колко борч има към НАП, стига да няма проблем за НАП. Имам предвид, че докато ПФК-то си обслужва задълженията според споразумението, то НАП няма проблем, няма проблем и за данъкоплатеца. Тогава за какво да се бие камбаната и да се дава повод на Сульо и Пульо да вещае фалити и да говори само за борчове, което неминуемо ще удари по репутацията на клуба и едва ли ще спомогне по някакъв начин за незабавното плащане?! Сега, ако се върнем назад преди 2016, ще си спомним, че фалиралото четирибуквие трупаше и трупаше дългове към НАП, без да погаси една стотинка, но това се случи, защото сме в България и защото години наред се правеха компромиси с галеничето, с харизмата, рииаш ли, зер да няма сърдити. Ако НАП бяха скочили овреме и БФС не бяха издали лиценз или ви бяха пратили на село рано-рано (не помня какви точно бяха наредбите тогава), то нещата биха били други.
И понеже вече сме 2018 и българския футбол преживя аферата на века, то си мисля, че ако в момента Левски е в същата ситуация, камбаната щеше вече отдавна да е бита от НАП, за да не се допуснат подобни схеми и нови циркове.
Ти говориш за обслужвания,но не знаеш за тях,нито някой ти е доказал,че те съществуват.Изключвайки ''стремежите'' нали.Мани я НАП,че ''не била казвала''.Тя НАП всеки ден я източват и точно с вас ще се занимават с вашите няколко милиона.ДА,ама утре като ножа допре до кокала с лицензите и вас ще погнат.Аз лично вече не се доверявам на празни приказки,защото ние,феновете на ЦСКА,имаме вече лош опит от това и се очаква такива като тебе да сте понаучили(и то безплатно,защото сте странични наблюдатели) малко за някои неща като празните приказки,например.Но това си е ваша работа,разбира се.Аз не се заяждам сега,мене ми е все тая дали ще фалирате или няма да фалирате и си говоря искрено и откровено.За тва е хубаво да се замисляш и да си имаш едно на ум,когато Парадонтакс или ''братчеда'' на Лупи излезнат и говорят пред камери без документи,факти и т.н,щот ние тва сме го преживели стократно.Но,пак казвам....лично ваша работа и разбиране.Може да не сте прави,но може и да сте прави,дет се вика.
[offtopic]П.П. Относно ''компромисите'' -> тея работи трябва да ги следи и УЕФА.Тъй наречения финансов феърплей,който ние от ЦСКА не спазвахме.Или,по скоро,мутрите,които бяха в нашия клуб.САМО ЧЕ УЕФА не я боли фара,защото сумите при нас са в значително по-малки размери(а трябва да я боли...).Тя заради тва се занимава с ПСЖ-тата и Барселоните,а не с нас.Помниш ли УЕФА-та и ФУФА-та кога ни отнеха лиценза през 2008??ЧАК КОГАТО Батков прати доноса...ЧАК тогава тя се задейства.Можеш да си направиш сметка за кво иде реч.[/offtopic]
Е, нали, според тебе е изключително важно, за данъкоплатеца, за нацията.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
"Извънредно! Спас Русев обяви оттеглянето си от Левски. Очаквайте подробности в следващите часове."
Ами честито
Ами честито
Kiril2681 написа:.... Явно само със "стремим се" не става. И какво, дай да не вадим цифри, дай да мълчим, щото видиш ли, може , ще навредим на клуба. Стига, несериозно е!
Не е точно така. Това ще навреди на клуба, тъй като на медиите, особено на червено-оранжевите клакьори, това няма да им излезе от устата месеци наред. Ще се повтаря, украсява, сравнява и препудря. И никой, ама абсолютно никой няма да се интересува от това дали и как се обслужва дълга, а куцо и сакато ще говори за фалити и апокалиптични сценарии. Е, ами хайде, ако си футболист или треньор на Левски, върви се мотивирай и работи всеотдайно и неуморно за благото на клуба после. А какво ще стане, ако си чужденец-професионалист и си получил оферта за работа в клуба, нали ще чукнеш един Гугъл и ... мани-мани.
Тия евентуални обявления на борчове от страна на Левски, които желате и коментирате, ще ударят сериозно по имиджа на клуба и още как! А по-назад в темата е упоменато къде да се правят финансовите справки, та който наистина е загрижен - там да ходи и да си чете.
ПП. За да се аргументирам по-добре, ще кажа, че дори в момента, след като някой пусна една-две интрижки, в един спортен и неуважаван от мене лично сайт, вече има анкета: Ще бъде ли обявен в несъстоятелност футболен клуб Левски (София)?
Очаквам скоро и резултатите от анкетата, а колко ще е гръмко заглавието, зависи от това
Па ти си прави сметката колко е полезно това за клуба в момента.
Последна промяна от TristaNNN на 20 дек 2018 14:59, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Kiril2681 написа:.... Явно само със "стремим се" не става. И какво, дай да не вадим цифри, дай да мълчим, щото видиш ли, може , ще навредим на клуба. Стига, несериозно е!
Не е точно така. Това ще навреди на клуба, тъй като на медиите, особено на червено-оранжевите клакьори, това няма да им излезе от устата месеци наред. Ще се повтаря, украсява, сравнява и препудря. И никой, ама абсолютно никой няма да се интересува от това дали и как се обслужва дълга, а куцо и сакато ще говори за фалити и апокалиптични сценарии. Е, ами хайде, ако си футболист или треньор на Левски, върви се мотивирай и работи всеотдайно и неуморно за благото на клуба после. А какво ще стане, ако си чужденец-професионалист и си получил оферта за работа в клуба, нали ще чукнеш един Гугъл и ... мани-мани.
Тия евентуални обявления на борчове от страна на Левски, които желате и коментирате, ще ударят сериозно по имиджа на клуба и още как! А по-назад в темата е упоменато къде да се правят финансовите справки, та който наистина е загрижен - там да ходи и да си чете.
Значи според теб е по-добре всеки да се упражнява върху любимият ти клуб, с дрисни(бяха и такива за другите, ама се оказа друго) от сорта "Левски е пред фалит" "Лиценза се клати" "Левски с огромен дълг към НАП" и тн пикантерии.
Звучиш ми малко като бай Тошо. "Ще си мълчим"
Лично аз мисля, че ако нещата не са толкова натопорчени, излизаш и казваш и показваш документи.
Толкова, толкова дължим, така и така го изплащаме и затваряш устите на всички жълти журналя и сайтчета.
Така успокояваш и феновете, и като чужденеца професионалист, чукне в гугъл, ще види, че това са думи на човек от клуба, а не от тъпспорт, ганчевспорт или спортал.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:TristaNNN написа:Kiril2681 написа:.... Явно само със "стремим се" не става. И какво, дай да не вадим цифри, дай да мълчим, щото видиш ли, може , ще навредим на клуба. Стига, несериозно е!
Значи според теб е по-добре всеки да се упражнява върху любимият ти клуб, с дрисни(бяха и такива за другите, ама се оказа друго) от сорта "Левски е пред фалит" "Лиценза се клати" "Левски с огромен дълг към НАП" и тн пикантерии.
Лично аз мисля, че ако нещата не са толкова натопорчени, излизаш и казваш и показваш документи.
Толкова, толкова дължим, така и така го изплащаме и затваряш устите на всички жълти журналя и сайтчета.
Така успокояваш и феновете, и като чужденеца професионалист, чукне в гугъл, ще види, че това са думи на човек от клуба, а не от тъпспорт, ганчевспорт или спортал.
Да, затваряш устите на, как го каза " червено-оранжевите клакьори ", вадиш документите и край на сагата! Ама , според написаното излиза, че Левски наистина е пред фалит, обаче дай да мълчим, щото инак никой няма да иска да дойде при нас! Ако това е ОК, значи наистина има хора с много сбъркано мислене и те си заслужават съдбата. Апропо, този дълг до момента се обслужва само на думи- говори финансов директор и казва " стремим се да плащаме", наистина ли това е ОК за вас?! Щото и аз се стремя да спя с Анджелина Джоли, ама..И, последно - спомнете си какво бълваха "синьо-зелените клакьори ", примерно, когато ние бяхме в същата ситуация, после си спомнете какви ги плещеше Томов , накрая и докъде се стигна. Ха сега просто сменете цвета и името от Томов на Русев/ Универсиадата и пак хвърляйте телата!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
- Red Warrior
- Контакти:
Левски остава без треньор. Моуриньо напуска Юнайтед. Случайност? 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Kiril2681 написа:ivan56 написа:TristaNNN написа:Kiril2681 написа:.... Явно само със "стремим се" не става. И какво, дай да не вадим цифри, дай да мълчим, щото видиш ли, може , ще навредим на клуба. Стига, несериозно е!
Да, затваряш устите на, как го каза " червено-оранжевите клакьори ", вадиш документите и край на сагата! Ама , според написаното излиза, че Левски наистина е пред фалит, обаче дай да мълчим, щото инак никой няма да иска да дойде при нас! Ако това е ОК, значи наистина има хора с много сбъркано мислене и те си заслужават съдбата. Апропо, този дълг до момента се обслужва само на думи- говори финансов директор и казва " стремим се да плащаме", наистина ли това е ОК за вас?! Щото и аз се стремя да спя с Анджелина Джоли, ама..И, последно - спомнете си какво бълваха "синьо-зелените клакьори ", примерно, когато ние бяхме в същата ситуация, после си спомнете какви ги плещеше Томов , накрая и докъде се стигна. Ха сега просто сменете цвета и името от Томов на Русев/ Универсиадата и пак хвърляйте телата!
Така е, прави сте и двамата! Закривай
[offtopic]
[/offtopic]
Icoxxx написа:"Извънредно! Спас Русев обяви оттеглянето си от Левски. Очаквайте подробности в следващите часове."
Ами честито
И, какви са подробностите?
[offtopic]
[/offtopic]
- trokadero_
- Контакти:
Ако Стоянович се махне ще е голяма грешка за вас.