Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Kiril2681

Мнениеот Странджата » 20 дек 2018 14:24

Една позната теза гласи: клубовете са акционерни дружества, отборите са нещо друго. Мисля, че тя допада на една част от футболна България.
От гледна точка на акционерното дружество публичността на финансовото състояние е предмет на финансови отчети. Изнасянето на друга информация, и то от трето лице, според мене не е безкористно ....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 20 дек 2018 14:27

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Погледнато от този ъгъл бих се съгласил донякъде. Но това отново не означава, че клубът е длъжен да тръби навред колко борч има към НАП, стига да няма проблем за НАП. Имам предвид, че докато ПФК-то си обслужва задълженията според споразумението, то НАП няма проблем, няма проблем и за данъкоплатеца. Тогава за какво да се бие камбаната и да се дава повод на Сульо и Пульо да вещае фалити и да говори само за борчове, което неминуемо ще удари по репутацията на клуба и едва ли ще спомогне по някакъв начин за незабавното плащане?! Сега, ако се върнем назад преди 2016, ще си спомним, че фалиралото четирибуквие трупаше и трупаше дългове към НАП, без да погаси една стотинка, но това се случи, защото сме в България и защото години наред се правеха компромиси с галеничето, с харизмата, рииаш ли, зер да няма сърдити. Ако НАП бяха скочили овреме и БФС не бяха издали лиценз или ви бяха пратили на село рано-рано (не помня какви точно бяха наредбите тогава), то нещата биха били други.
И понеже вече сме 2018 и българския футбол преживя аферата на века, то си мисля, че ако в момента Левски е в същата ситуация, камбаната щеше вече отдавна да е бита от НАП, за да не се допуснат подобни схеми и нови циркове.

Ти говориш за обслужвания,но не знаеш за тях,нито някой ти е доказал,че те съществуват.Изключвайки ''стремежите'' нали.Мани я НАП,че ''не била казвала''.Тя НАП всеки ден я източват и точно с вас ще се занимават с вашите няколко милиона.ДА,ама утре като ножа допре до кокала с лицензите и вас ще погнат.Аз лично вече не се доверявам на празни приказки,защото ние,феновете на ЦСКА,имаме вече лош опит от това и се очаква такива като тебе да сте понаучили(и то безплатно,защото сте странични наблюдатели) малко за някои неща като празните приказки,например.Но това си е ваша работа,разбира се.Аз не се заяждам сега,мене ми е все тая дали ще фалирате или няма да фалирате и си говоря искрено и откровено. :lol: За тва е хубаво да се замисляш и да си имаш едно на ум,когато Парадонтакс или ''братчеда'' на Лупи излезнат и говорят пред камери без документи,факти и т.н,щот ние тва сме го преживели стократно.Но,пак казвам....лично ваша работа и разбиране.Може да не сте прави,но може и да сте прави,дет се вика.
[offtopic]П.П. Относно ''компромисите'' -> тея работи трябва да ги следи и УЕФА.Тъй наречения финансов феърплей,който ние от ЦСКА не спазвахме.Или,по скоро,мутрите,които бяха в нашия клуб.САМО ЧЕ УЕФА не я боли фара,защото сумите при нас са в значително по-малки размери(а трябва да я боли...).Тя заради тва се занимава с ПСЖ-тата и Барселоните,а не с нас.Помниш ли УЕФА-та и ФУФА-та кога ни отнеха лиценза през 2008??ЧАК КОГАТО Батков прати доноса...ЧАК тогава тя се задейства.Можеш да си направиш сметка за кво иде реч.[/offtopic]

Е, нали, според тебе е изключително важно, за данъкоплатеца, за нацията. :roll: Както и да е, факт е, че имаме вече налице жив пример с фалиралото четирибуквие, но съм съгласен и с това, че никой от нас не знае на 100% какво се случва, как се случва и дали се случва, ама и едва ли нашите са пък чак толкова неумни да повторят вашия сценарий. В най-добрия случай всичко е наред, в най-лошия случай много от твоите колеги ще имат повод за радост, а ние ще тъгуваме. Аз обаче съм умерен оптимист, че няма да последваме покойника, или поне не заради дългове към НАП. Имам причини да смятам, че това няма да се случи. Това е. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Icoxxx
Контакти:

Мнениеот Icoxxx » 20 дек 2018 14:34

"Извънредно! Спас Русев обяви оттеглянето си от Левски. Очаквайте подробности в следващите часове."

Ами честито :roll:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 дек 2018 14:39

Kiril2681 написа:.... Явно само със "стремим се" не става. И какво, дай да не вадим цифри, дай да мълчим, щото видиш ли, може , ще навредим на клуба. Стига, несериозно е!

Не е точно така. Това ще навреди на клуба, тъй като на медиите, особено на червено-оранжевите клакьори, това няма да им излезе от устата месеци наред. Ще се повтаря, украсява, сравнява и препудря. И никой, ама абсолютно никой няма да се интересува от това дали и как се обслужва дълга, а куцо и сакато ще говори за фалити и апокалиптични сценарии. Е, ами хайде, ако си футболист или треньор на Левски, върви се мотивирай и работи всеотдайно и неуморно за благото на клуба после. А какво ще стане, ако си чужденец-професионалист и си получил оферта за работа в клуба, нали ще чукнеш един Гугъл и ... мани-мани.
Тия евентуални обявления на борчове от страна на Левски, които желате и коментирате, ще ударят сериозно по имиджа на клуба и още как! А по-назад в темата е упоменато къде да се правят финансовите справки, та който наистина е загрижен - там да ходи и да си чете.
ПП. За да се аргументирам по-добре, ще кажа, че дори в момента, след като някой пусна една-две интрижки, в един спортен и неуважаван от мене лично сайт, вече има анкета: Ще бъде ли обявен в несъстоятелност футболен клуб Левски (София)?
Очаквам скоро и резултатите от анкетата, а колко ще е гръмко заглавието, зависи от това :mrgreen: колко оранжеви ще нацъкат "да".
Па ти си прави сметката колко е полезно това за клуба в момента.
Последна промяна от TristaNNN на 20 дек 2018 14:59, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 20 дек 2018 14:56

TristaNNN написа:
Kiril2681 написа:.... Явно само със "стремим се" не става. И какво, дай да не вадим цифри, дай да мълчим, щото видиш ли, може , ще навредим на клуба. Стига, несериозно е!

Не е точно така. Това ще навреди на клуба, тъй като на медиите, особено на червено-оранжевите клакьори, това няма да им излезе от устата месеци наред. Ще се повтаря, украсява, сравнява и препудря. И никой, ама абсолютно никой няма да се интересува от това дали и как се обслужва дълга, а куцо и сакато ще говори за фалити и апокалиптични сценарии. Е, ами хайде, ако си футболист или треньор на Левски, върви се мотивирай и работи всеотдайно и неуморно за благото на клуба после. А какво ще стане, ако си чужденец-професионалист и си получил оферта за работа в клуба, нали ще чукнеш един Гугъл и ... мани-мани.
Тия евентуални обявления на борчове от страна на Левски, които желате и коментирате, ще ударят сериозно по имиджа на клуба и още как! А по-назад в темата е упоменато къде да се правят финансовите справки, та който наистина е загрижен - там да ходи и да си чете.

Значи според теб е по-добре всеки да се упражнява върху любимият ти клуб, с дрисни(бяха и такива за другите, ама се оказа друго) от сорта "Левски е пред фалит" "Лиценза се клати" "Левски с огромен дълг към НАП" и тн пикантерии.
Звучиш ми малко като бай Тошо. "Ще си мълчим"
Лично аз мисля, че ако нещата не са толкова натопорчени, излизаш и казваш и показваш документи.
Толкова, толкова дължим, така и така го изплащаме и затваряш устите на всички жълти журналя и сайтчета.
Така успокояваш и феновете, и като чужденеца професионалист, чукне в гугъл, ще види, че това са думи на човек от клуба, а не от тъпспорт, ганчевспорт или спортал.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 20 дек 2018 15:08

ivan56 написа:
TristaNNN написа:

Значи според теб е по-добре всеки да се упражнява върху любимият ти клуб, с дрисни(бяха и такива за другите, ама се оказа друго) от сорта "Левски е пред фалит" "Лиценза се клати" "Левски с огромен дълг към НАП" и тн пикантерии.
Лично аз мисля, че ако нещата не са толкова натопорчени, излизаш и казваш и показваш документи.
Толкова, толкова дължим, така и така го изплащаме и затваряш устите на всички жълти журналя и сайтчета.
Така успокояваш и феновете, и като чужденеца професионалист, чукне в гугъл, ще види, че това са думи на човек от клуба, а не от тъпспорт, ганчевспорт или спортал.

Да, затваряш устите на, как го каза " червено-оранжевите клакьори ", вадиш документите и край на сагата! Ама , според написаното излиза, че Левски наистина е пред фалит, обаче дай да мълчим, щото инак никой няма да иска да дойде при нас! Ако това е ОК, значи наистина има хора с много сбъркано мислене и те си заслужават съдбата. Апропо, този дълг до момента се обслужва само на думи- говори финансов директор и казва " стремим се да плащаме", наистина ли това е ОК за вас?! Щото и аз се стремя да спя с Анджелина Джоли, ама..И, последно - спомнете си какво бълваха "синьо-зелените клакьори ", примерно, когато ние бяхме в същата ситуация, после си спомнете какви ги плещеше Томов , накрая и докъде се стигна. Ха сега просто сменете цвета и името от Томов на Русев/ Универсиадата и пак хвърляйте телата!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 дек 2018 15:26

Левски остава без треньор. Моуриньо напуска Юнайтед. Случайност? :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 дек 2018 15:59

Kiril2681 написа:
ivan56 написа:
TristaNNN написа:

Да, затваряш устите на, как го каза " червено-оранжевите клакьори ", вадиш документите и край на сагата! Ама , според написаното излиза, че Левски наистина е пред фалит, обаче дай да мълчим, щото инак никой няма да иска да дойде при нас! Ако това е ОК, значи наистина има хора с много сбъркано мислене и те си заслужават съдбата. Апропо, този дълг до момента се обслужва само на думи- говори финансов директор и казва " стремим се да плащаме", наистина ли това е ОК за вас?! Щото и аз се стремя да спя с Анджелина Джоли, ама..И, последно - спомнете си какво бълваха "синьо-зелените клакьори ", примерно, когато ние бяхме в същата ситуация, после си спомнете какви ги плещеше Томов , накрая и докъде се стигна. Ха сега просто сменете цвета и името от Томов на Русев/ Универсиадата и пак хвърляйте телата!

Така е, прави сте и двамата! Закривай :!:
[offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 дек 2018 17:06

Icoxxx написа:"Извънредно! Спас Русев обяви оттеглянето си от Левски. Очаквайте подробности в следващите часове."

Ами честито :roll:

И, какви са подробностите? :mrgreen:
[offtopic]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 20 дек 2018 17:10

Ако Стоянович се махне ще е голяма грешка за вас.

Върни се в “Левски”