k20dan4o написа:Смеете се вие, ама яз като отида на мач - не ме вали, седалката ми изчистили, кетъринг си имам на 10 метра, тоалетните чисти, не чакам на опашка...културна работа. И като свърши мача, точно за 5 минути съм си у нас и съм си отворил биричка, даже хващам интервютата на треньорите.
Още като тръгнахте, спечелих един бас с чорбар, че няма да сте еднодневка. Не познах обаче, че като феновете ще сте толкова ъъъ рехави. Явно нямате никаква фен култура и/или нямате идея как да привлечете публиката от района и/или просто не сте футболен регион. А имате градове като Шумен (някога бяха 100 000, сега да са 70-80 000 и си пълнеха стадиона от 20 000 човека в А група), Русе (още са над 150 000, а бяха 200 000), пък и самия Разград (градът е жив - за разлика от други, съм ходил в него неведнъж) и околията. Ама явно на домус ага не му е приоритет фен културата и сте нещо като Берое - някакви хора от града и околността, дошли д ахапнат креМвирши със семейството и 20 човека ултраси, които са в сектор А :) Това го казвам с укор - ако вашите безспорни успехи бяха в град като Русе, Плевен, Шумен, та дори и Дупница или Благоевград, стадионът щеше да се пръска по шевовете (а стадионът наистина е добър, хеле пък за Бг стандартите, макар и неизграден на 100%)
Та така - срамно е да ти идват някакви от Ловеч и да те правят смешен на твоя стадион!
Иначе, ако това са цените за мача утре - малииии, вие не знаете къде се намирате бре :)
Сектор „А“ - VIP – 100 лева
Сектор „А“ - ложи 5, 6 и 7 – 40 лева
Сектор „А“ - блокове 8, 9, 10, 11, 14 и 15 – 30 лева
Сектори „Б“ и „Г“: 15 лева