Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ugly bug » 23 май 2023 12:10

k20dan4o написа:Смеете се вие, ама яз като отида на мач - не ме вали, седалката ми изчистили, кетъринг си имам на 10 метра, тоалетните чисти, не чакам на опашка...културна работа. И като свърши мача, точно за 5 минути съм си у нас и съм си отворил биричка, даже хващам интервютата на треньорите.

Ти на пикник ли отиваш или на мач?
:-))))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 май 2023 12:20

Ясни са номинациите за 22-рото издание на анкетата „Футболист на футболистите“

Станаха ясни номинациите в 22-рото издание на анкетата „Футболист на футболистите“, съобщиха организаторите.

Допитването се провежда всяка година в края на футболния сезон от Асоциацията на българските футболисти и е единственото по рода си у нас. В него гласуват всички футболисти от Първа и Втора лига - българи и чужденци. Целта е играчите сами да изберат най-добрия измежду тях за настоящия футболен сезон. Анкетата се състои от три основни раздела:

- Футболист на футболистите
- Най-добър млад футболист
- Най-добър треньор

Състезателките от Женската футболна лига за осми пореден път също избират най-добрата футболистка за сезона.

Припомняме, че както всяка година, номинираните трябва да са участвали в повече от половината официални мачове на своите отбори. Изключение се допуска единствено за раздела „Най-добър млад футболист“.

Резултатите ще бъдат обявени, след като приключи гласуването на футболистите, а победителите ще бъдат наградени от Асоциацията на българските футболисти в началото на новия сезон.

Ето номинациите в 22-рото издание на анкетата „Футболист на футболистите“ за сезон 2022/2023:

Футболист на футболистите:

1. Кирил ДЕСПОДОВ (Лудогорец)
2. Игор ТИАГО (Лудогорец)
3. Бърнард ТЕКПЕТЕЙ (Лудогорец)
4. Дюкенс НАЗОН (ЦСКА-София)
5. Юрген МАТЕЙ (ЦСКА-София)
6. Ивайло ЧОЧЕВ (ЦСКА 1948)
7. Даниел НАУМОВ (ЦСКА 1948)
8. Филип КРЪСТЕВ (Левски)
9. Хосе КОРДОБА (Левски)
10. Динко ХОРКАШ (Локомотив Пловдив)

Най-добър млад Футболист:

1. Светослав ВУЦОВ (Славия)
2. Нгуен ЧУНГ ДО (Славия)
3. Кристиян СТОЯНОВ (Славия)
4. Пламен АНДРЕЕВ (Левски)
5. Марин ПЕТКОВ (Левски)
6. Християн ПЕТРОВ (ЦСКА-София)
7. Станислав ШОПОВ (ЦСКА-София)
8. Николай ЗЛАТЕВ (Черно море)
9. Красиан КОЛЕВ (Ботев Пловдив)
10. Тодор ПАВЛОВ (Локомотив Пловдив)

Най-добър треньор:

1. Саша ИЛИЧ (ЦСКА-София)
2. Илиан ИЛИЕВ (Черно море)
3. Любослав ПЕНЕВ (ЦСКА 1948 и Хебър)
4. Станимир СТОИЛОВ (Левски)
5. Златомир ЗАГОРЧИЧ (Славия)
6. Александър ТОМАШ (Локо Пловдив)

Най-добра футболистка:

1. Преслава ЙОРДАНОВА (НСА)
2. Катерина-Мария РАВНАЧКА (Пирин)
3. Вени-Дона СЪРБИНСКА (Спортика)
4. Мартина ИЛИЕВА (Етър Велико Търново)
5. Николета БОЙЧЕВА (Локомотив Стара Загора)
6. Нора ДИМИТРОВА (Локомотив Стара Загора)
7. Силвия КЕФАЛОВА (НСА)
8. Силвия НАЙДЕНОВА (Севлиево лейдис)
9. Антонина ШОПСКА (Спортика)
10. Жасмина АТАНАСОВА (ЛП Супер спорт)

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 23 май 2023 12:26

k20dan4o написа:Смеете се вие, ама яз като отида на мач - не ме вали, седалката ми изчистили, кетъринг си имам на 10 метра, тоалетните чисти, не чакам на опашка...културна работа. И като свърши мача, точно за 5 минути съм си у нас и съм си отворил биричка, даже хващам интервютата на треньорите.

Супер е това, но защо въпреки всичко не ходите на мач и защо на стадиона ви се чуват предимно гостуващите агитки?

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 23 май 2023 12:28

Я някой по-осведомен динамовец да каже, утре ще има ли боНби, пламенни речи и обещания на Могилката?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 23 май 2023 12:30

Футбалерите са все трагедия, но определено за треньор трябва да бъде избран Кауна. Толкова обичан и от сини и от червени. Ако имаше класация и за президент, там Рунтавия няма конкуренция в целия Млечен път и орбитите около него.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 23 май 2023 12:34

dedko2022 написа:Я някой по-осведомен динамовец да каже, утре ще има ли боНби, пламенни речи и обещания на Могилката?

Пак ли ще ги трови от Космодрума ?
За колко часа е обявено шоуто?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 май 2023 12:45

Аз не видях някой коментира задържаните червени хулигани с дрога!?
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 май 2023 12:51

Време е за нова декларация от Ванко и ОПГ Гринго. Стига са мълчали!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 май 2023 13:12

Още като тръгнахте, спечелих един бас с чорбар, че няма да сте еднодневка. Не познах обаче, че като феновете ще сте толкова ъъъ рехави. Явно нямате никаква фен култура и/или нямате идея как да привлечете публиката от района и/или просто не сте футболен регион. А имате градове като Шумен (някога бяха 100 000, сега да са 70-80 000 и си пълнеха стадиона от 20 000 човека в А група), Русе (още са над 150 000, а бяха 200 000), пък и самия Разград (градът е жив - за разлика от други, съм ходил в него неведнъж) и околията. Ама явно на домус ага не му е приоритет фен културата и сте нещо като Берое - някакви хора от града и околността, дошли д ахапнат креМвирши със семейството и 20 човека ултраси, които са в сектор А :) Това го казвам с укор - ако вашите безспорни успехи бяха в град като Русе, Плевен, Шумен, та дори и Дупница или Благоевград, стадионът щеше да се пръска по шевовете (а стадионът наистина е добър, хеле пък за Бг стандартите, макар и неизграден на 100%)

Та така - срамно е да ти идват някакви от Ловеч и да те правят смешен на твоя стадион!

Иначе, ако това са цените за мача утре - малииии, вие не знаете къде се намирате бре :)

Сектор „А“ - VIP – 100 лева
Сектор „А“ - ложи 5, 6 и 7 – 40 лева
Сектор „А“ - блокове 8, 9, 10, 11, 14 и 15 – 30 лева
Сектори „Б“ и „Г“: 15 лева
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 май 2023 13:15

dedko2022 написа:Я някой по-осведомен динамовец да каже, утре ще има ли боНби, пламенни речи и обещания на Могилката?

Столицата я остави на столичаните клубове. Трябва да те интересуват новините свързани с Литекс и Ловеч. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”