Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 04 дек 2018 11:08

delqnski47 написа:Викаш най-добре Урсула да спечели.Верно,че той направи мачовете на живота си в едни определени моменти със Славия... :lol: :lol: Че и в един от тях го отпразнува по подобаващ начин.Доста ''смислен и адекватен'' нали...
Заслужава,така е. :lol:

Урсула пък ще е абсолютното дъно за БГ футбола, просто ще олицетвори всички мизерии...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 дек 2018 11:21

W84me написа:
delqnski47 написа:https://topsport.bg/cska/kiril-despodov ... grada.html
Само това стига като отговор според мене.Можеш да добавиш и многото му награди и за футболист на месец Х.Мисля,че Станиславчо имаше една оня месец.Ако не бъркам,разбира се.Абе доста грешен пас.Що не почна с Урсула,както си му е реда... :lol:

Какво да го сравнявам, единия с 14 гола, другият със 7. Единият се крие в дербитата, другият бележи. Десподов вкарва голове на Етър и Витоша. Изобщо не казвам, че Костов трябва да е футболист на годината, но щом Десподов е фаворит за такъв, защо Костов да не е? Просто и двата варианта са еднакво зле.

Нали правиш разлика между ''Голмайстор на първенството'' и ''Футболист на годината''... :roll: Иначе не е много важно кой ще я спечели тая награда,така е.В момента нямаме доказани футболисти при нас.
Последна промяна от delqnski47 на 04 дек 2018 11:25, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 дек 2018 11:22

bilyaletdinov написа:Абсолютна аматьорщина. Очаквам някак случайно да не са получили зимна екипировка от Найк или тя да е кофти качество. Ама си е абсолютна аматьорщина.

Още на мача с Верея се коментираше,че я няма зимната екипировка :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 дек 2018 11:28

Главният лекар в лагера на Левски, човекът асистирал при операцията на Холмар Ейолофсон в Барселона – Мариян Добрев, бе гост в предаването „Преди кръга“ по DIEMA SPORT. Футболът преплита съдбите на хиляди, а лекарите играят не малка роля в един клуб. (ВИДЕО)

"Всъщност преди Левски, бях две години и половина в ЦСКА 1948. През цялото време имах непрекъснати контакти с всички спортни доктори на България, заради голямото ми желание да се развивам. В България спортният лекар е един, а на запад доста често са по 5-6."

"Там една спортна база винаги е придружена и от медицински център. Всъщност навсякъде строежът на съответната база започва от медицинския център. Мисля, че постепенно и ние ще създадем един модерен център", коментира д-р Мариян Добрев.

Той се върна към травмата на исландеца Холмар Ейолфсон.

"Съвсем отговорно заявявам, че при травмата на Холмар над 75% от причината е теренът, на който се игра мачът. Коляното му се усука, падна и стана ясно, че е със скъсана връзка. Взе се решение да пътува за Барселона. Имах честта да асистирам на Рамон Кугат. След това имах възможност да работя цялата вечер с него. След края на деня той ме покани през следващата година да отида на специализация при него", разкри д-р Добрев.

"Причината за желанието ми да се занимавам с медицината всъщност беше футболът. Исках да лекувам футболисти и това се сбъдна", каза лекарят на Левски, а по повод треньора Славиша Стоянович, той сподели:

"Добър човек е. Изключително разбран и отворен към всички – играчи, лекарски щаб. Обръща се към нас, което е много важно. Разбира от всяка част от футбола. Много добре се работи с него. То и аз искам направя Левски шампион. Всички в клуба искаме това.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 дек 2018 14:05

TristaNNN написа:
bilyaletdinov написа:Абсолютна аматьорщина. Очаквам някак случайно да не са получили зимна екипировка от Найк или тя да е кофти качество. Ама си е абсолютна аматьорщина.

Добре де, не прекалявате ли малко с квалификациите и то без да знаете за какво иде реч? Възмножно ли е, примерно, Найк-а да не е изсъхнал на простора и просто да са нахлузили Хома-та? Що веднага трябва да съзрете проблем? :roll:

Бонанза Бачорски не са им ги върнали на време заради зимната обстановка в София :idea:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 дек 2018 14:46

Новият европейски турнир е голям удар за нашите отбори ако регламентът наистина остане такъв, какъвто го гласят да е.
Парите ще са много по-малко и ще е много по-трудно да се убедят качествени чужденци да дойдат тук.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 дек 2018 15:05

Грабваме паветата.... И право в Нион :lol: Закривай!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 дек 2018 15:16

Eminem написа:Новият европейски турнир е голям удар за нашите отбори ако регламентът наистина остане такъв, какъвто го гласят да е.
Парите ще са много по-малко и ще е много по-трудно да се убедят качествени чужденци да дойдат тук.

Te го гласят след 2 годин', бре, дотогава ще сме закрили футбола в България, па ти се косиш за регламента на турнира. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 дек 2018 15:19

До тогава може и да е изтекло наказанието без публика :lol:
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 дек 2018 15:44

Левски взима 138 670 долара от ФИФА заради участието на Холмар Ейлофсон на Мондиал 2018 в Русия 8-)
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”