Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Eminem написа:Не знам дали сте го коментирали, сега гледах интервю на Михайлов и коментирайки сегашното положение на отбора, каза, че има лек вътрешен казус, който трябва да се реши, да бият уикенда и драмата да приключи.
Явно става нещо и причините за загубите не са само спортно-технически.
За мен казусът е преподписването на договорите на няколко основни играчи и може би закъсненията на заплати и премии. Имам чувството, че Кабрал, Цветкович и Яблонеца демонстративно се представят ужасяващо последните мачове. Явно има нещо в кухнята. Дали е закъсненията на заплатите, дали нещо друго, но настроение няма, желание за игра също. Направи ми впечатление апатията на Рейш в последния мач. Слабите игри на Яблонски и Цветкович също правят впечатление.
110 години любов!
W84me написа:Със съдийството в мачовете на Лудогорец и Тирето, става ясно, че за пореден път няма да ни дадат поне шанс да се борим за първото място. Цел трябва да ни е обиграване на отбора за евротурнирите + 2-3 попълнения, както и да пердашим Тирето и Домуза.
А, ти въобще сигурен ли си, че нашето ръководство е поставило цел да се борим за първото място? Щото като гледам изказванията на Славиша, май са му поставили цел купата, а за първенството да сме пред тирето.

Иначе ние сме царе на оправданията... Ако си вкарвахме положенията, сега нямаше да изоставаме с 4-7 точки въпреки съдиите... Кой му е виновен на Спас Русев, че се прави на фин в джунглата? Като тръгваш за титла, трябва да си готов да се бориш срещу джуджето и Домуса с техните прийоми. Като искаш да играеш честно, вадиш пари за играчи 1 класа над тези на кренвиршите и си биеш наред в смешната Дриша лига. В противен случай гледаш тъжно от третото място, вече трета година.

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
Малко и аз да зачекна конкурентите. Абе, ние верно това с есенния формопад всяка есен години наред, ясно. Ами как ще коментирате странните тренерски смени на Домуса? В смисъл, на него на картинка ли трябва да му нарисуват, че без чичо Гошо, няма да им стане работата. В Европа най-вече. И сега с тоя джоук Сухия? Не ви ли прилича малко на пост-Мъри/Наско "ерата" в "Левски" и т.нар. атаки към Батков да дава клуба?
Иначе аз не споделям спекулациите за симулативна игра. Не знам. Може и да не съм прав. Но така мисля. Първо: Белаид и защитата. Няма никаква комуникация между вратар и защита. Нито с Митрев, нито с Мартин. Липсата на Холмар е ужасна. Защото като са заедно с Давид, те си знаят кой кога кого да покрива. Отделно от това, Милош не от вчера, а винаги го е правил - отива напред и му свършва въздуха да се върне, но винаги е покрит или от Яблонеца или от Горанов или Холмар. За Белаид, каквото и да кажа все ще е меко. В средата на терена сме щета месеци наред. Никой ли не го вижда? Етър ни разкри в Търново, Враца ни разкри, Локото също. Просто си минават като на парад. И кога, дявол го вземе, ще вземат правото на Мариани да бие статичните положения?
Особено корнери. Как пък един път не успя да я хвърли тая топка???
Та за мен проблема си е спортен... Може ли да саботират? Може, разбира се. Някакви разглезени наемници. Може ли Славиша да саботира? И това може. Особено, ако му се месят в работата. Правиха го с Роси. Защо да не го правят и с него. Просто това са недоказуеми неща. Но че има напрежение го показа как на няколко пъти си се развикаха един на друг и как влезе Тиам за червения картон, примерно.
Иначе аз не споделям спекулациите за симулативна игра. Не знам. Може и да не съм прав. Но така мисля. Първо: Белаид и защитата. Няма никаква комуникация между вратар и защита. Нито с Митрев, нито с Мартин. Липсата на Холмар е ужасна. Защото като са заедно с Давид, те си знаят кой кога кого да покрива. Отделно от това, Милош не от вчера, а винаги го е правил - отива напред и му свършва въздуха да се върне, но винаги е покрит или от Яблонеца или от Горанов или Холмар. За Белаид, каквото и да кажа все ще е меко. В средата на терена сме щета месеци наред. Никой ли не го вижда? Етър ни разкри в Търново, Враца ни разкри, Локото също. Просто си минават като на парад. И кога, дявол го вземе, ще вземат правото на Мариани да бие статичните положения?

Та за мен проблема си е спортен... Може ли да саботират? Може, разбира се. Някакви разглезени наемници. Може ли Славиша да саботира? И това може. Особено, ако му се месят в работата. Правиха го с Роси. Защо да не го правят и с него. Просто това са недоказуеми неща. Но че има напрежение го показа как на няколко пъти си се развикаха един на друг и как влезе Тиам за червения картон, примерно.
- t0bl3ro_bg
TristaNNN написа:t0bl3ro_bg написа:TristaNNN написа:t0bl3ro_bg написа:Вече втори сезон той е твърд титуляр и още до края на годината има шанс да закръгли на 50 шампионатните си участия за ЦСКА-София. В момента Тиаго е с 48. В тях е реализирал 12 гола (9 през миналия и 3 през този сезон), а има и 17 асистенции (16 през миналия и 1 през този).
г-н огретен, така - кога ?
Някой нещо по темата
Г-н Огретен е в пъти по-полезен за отбора на Левски отколкото г-н Тиаго за отбора на Литекс. Това ще го потвърдят и свои, и чужди.
госпоуин разбирач, какво може да кажете за мача днес ? вашият лЮбимец колко полезен беше от 0 до 0.1 процента![]()
![]()
![]()
тоя така трови целия отбор, че всичко се прецаква преди да е почнало да работи
С него вчера беше зле, без него щеше да е още по-зле. Впрочем, мненията ти са дежа вю ако върнем лентата назад и си спомним за един Жорди Гомез. Плют, плют, замина си и липсата му веднага се отрази на играта на отбора. Същото е и с Обертан.
Пич, не знам за какво дежа вю говориш, но аз него си го харесвам още преди Левски, така че нещо в сигналите ти не е настроени правилно. Факт, че е класа, но в един момент почна много да се мърдосва и не беше полезен с нищо. Даже за Купата той ни закопа.
огретена няма нищо общо с него, защото Гомез направи двойно повече, а звездата не може да блесне дори с тимове като Верея... Тоя пича дойде тук да си почива. Не виждам как може да е по-зле, след като цъка пасове на 3,5м. и прави някакви, характерни за тренировка, неща. Просто е несериозно да се подкрепя някъв неможач, който има класа и физика, но не ги ползва. Дори едни дузпи не иска да се нагърби да бие, кво остава тоя да ми е лидер в ПФК Левски. Първи сезон с 25+ мача на 30 години в Левски ....

Когато станеш левскар, независимо от каква националност си, то е за цял живот. Първо беше Лусио, после Дарко, сега и Роман: https://levski.gong.bg/football-sviat/s ... ski-516897
koisa написа:А, ти въобще сигурен ли си, че нашето ръководство е поставило цел да се борим за първото място? Щото като гледам изказванията на Славиша, май са му поставили цел купата, а за първенството да сме пред тирето.![]()
Иначе ние сме царе на оправданията... Ако си вкарвахме положенията, сега нямаше да изоставаме с 4-7 точки въпреки съдиите... Кой му е виновен на Спас Русев, че се прави на фин в джунглата? Като тръгваш за титла, трябва да си готов да се бориш срещу джуджето и Домуса с техните прийоми. Като искаш да играеш честно, вадиш пари за играчи 1 класа над тези на кренвиршите и си биеш наред в смешната Дриша лига. В противен случай гледаш тъжно от третото място, вече трета година.
Всъщност мисля, че "ръководството" не знае изобщо какво иска и какво да направи. Абсолютно несъстоятелни.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Уважаеми привърженици,
Обръщаме се към Вас директно и открито в този момент, защото бихме искали да знаете какво се случва в любимия Ви клуб, а в последните седмици и особено дни атаките и фалшивите новини не спират да валят. Сигурни сме, че самите Вие сте наясно къде информацията е отговаря на истината и къде е чисто и просто целенасочена измислица. В никакъв случай не искаме това да звучи като някакво извинение за негативните резултати на терена в последните мачове. Но именно тези загуби подействаха като катализатор за негативни новини, което си е предвидимо последствие. Първо, защото в такава атмосфера се четат и разпространяват светкавично и второ, защото е удобно да се влияе по този начин върху Вас и върху настроението в отбора.
В този ред на мисли бихме искали да уточним няколко неща, за да не се спекулира и Вие да се чудите това или онова дали е така или не е така.
Първо бихме искали да подчертаем дебело, че старши треньор на отбора е Славиша Стоянович. Той има пълна и безрезервна подкрепа на цялото ръководство на клуба и неговото бъдеще начело на отбора не подлежи на каквото и да е разискване. Фактът, че за малкото време начело на тима г-н Стоянович много бързо разбра философията за игра на Левски, идеята Левски, очевидно не се приема никак добре и натискът върху него да си тръгне е огромен. Затова не приемайте за вярно нито едно твърдение или новина за евентуална смяна на наставника. Това би била откровена лъжа.
Друга „любима“ тема за гръмки новини са играчите, чиито договори изтичат в края на сезона. След успешно завършилите преговори с Габриел Обертан, ръководството на клуба е в преговори и с останалите футболисти в подобна ситуация – Яблонски, Цветкович и Кабрал, което е съвсем нормален процес. Всички играчи с изтичащи договори ясно са запознати с намерението и предложението на клуба към тях. Нищо драматично не се е случило. Съвсем целенасочено обаче се създава изкуствен смут.
Като цяло в последните две години клубът бавно, но сигурно се изправя на краката си. Основата беше поставена, а политиката, която следваме, е дългосрочна, а не от ден до пладне. В една такава подобна стратегия е необходимо време, за да може и отборът и целият клуб да заработят на пълни обороти. Смятаме, че положителното развитие е видно за всички. Обявените промени в ръководството на клуба са именно част от продължаващото развитие в положителна посока. До извършването на тези промени спортен директор няма да се назначава и всички циркулиращи в медиите имена са само жълти новини.
Накрая бихме искали да Ви благодарим за изключителната подкрепа от началото на сезона и пълните трибуни и на „Герена“ и при гостуванията.
Вие сте Левски!
Управителен съвет
ПФК Левски
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Време беше за такава позиция. За съжалание обаче, тези атаки няма да спрат - още днес, утре или другиден ще последва нова партида фалшиви новини. Спортнат журналистика в България е на някакво критично ниво откъм свобода и обективност и всеки знае кой/кои стои/стоят зад това. Докато има наченки на силен Левски, който пълни трибуни в София и из страната, винаги ще има и атаки от медиите слуги, от синьото БФС и от кой ли не още като същевременно винаги ще има медиен комфорт и помощ от БФС (синьото БФС, нали) за другите два отбора. В крайна сметка обаче, в по-голяма степен нещата си зависят от нас. Така че ръководството, треньорският щаб и футболистите да се стягат и да си вършат работата както трябва, за да не гледаме повече такива циркове като срещу Ботев Враца, а разни акционерчета да се напикават от смях с водка в ръка.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
W84me написа:Всъщност мисля, че "ръководството" не знае изобщо какво иска и какво да направи. Абсолютно несъстоятелни.
Много хора не знаят колко си прав...

R.I.P.