Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ivan56 » 27 ное 2018 13:27

NOMER14 написа:
ivan56 написа:Наркоманите, отново използват клуба ви за прикритие за "бонбонките", които продават.
Спец акция във фенклуба ви в Бургас, има и задържани.

Това е бургазлийски, а не левскарски проблем.

:lol: :lol: :lol:
Щом казваш.........
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 27 ное 2018 13:35

bilyaletdinov написа:Aз не казвам, че тренера е безгрешен. За мен оплеска сериозно мача с Морето във Варна. Този за първенство. За Купата е малшанс. Изравяване в 93 мин.
Напълно съм съгласен за Мариани и играта му на крилото. Не му е там работата.
Само дето тоя човек направи нещо, което този преди него не направи. Би Берое, би Тирето и ако не беше късмета и жалкия ни вратар си взимаше равния в Разград.
Но няма как този отбор изведнъж да заигрие посредствено и без всякакво желание в мача с Враца.
Големите претвнции на Яблона да идат в канала, същото важи и за Цветкович.
Клубът става заложник на собствената си политика с договорите. Работи се на парче, чака се последния момент.
Като Обертан не иска да преподписва го продаваш при най-изгодната оферта и намираш друг добър играч. Не се оставяш да тв изнудват агенти. Спомням си Илиян Стоянов как гледаше цял полусезон видео щото отказа да преподпише и накрая фо продадоха в Япония. А тогава беше национал и основен играч.
Същото важи и за останалите. Аз съм сигурен, че поне 2ма от Яблонски, Кабрал и Цветкович ще си тръгнат без пари. Просто Красимир Иванов си няма и идея как да ръководи футболен клуб. А Спас Русев отказва да назначи човел, който е в час с материята. Защо? Нормално ли е като нямаш капацитет за нещо да продължаваш да го вършиш до откат?
Бях изброил 10 играча, които си тръгнаха без пари от клуба. До лятото ще станат още!
Какво става с позицията на клуба относно реферите? Онзи ден му показват абсурден картон на Тиам и после ми го гонят. При все, че е спестен такъв на играч на Враца.
Правят си т#### на наш гръб, а те се радват...
Кой е отговорен за провалите със селекцията?
Визирам Полачек, Ривалдиньо, Луан?

Ще изчакаме да видим какво ще се случи с новитв назначения и ще има ли промяна.

Приятелю, от другия лагер съм, но с повечето от поста ти съм напълно съгласен! Само едно нещо, мъничко - не знам защо не разбирате, че Русев, Спас, съвсем не е в Левски , за да го управлява и прави по-добър. По друга работа е при вас и доста от вас го знаят. Съжалявам за това състояние, в което сте, наистина- никой фен не заслужава това, независимо кой отбор му е любим, никой!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 ное 2018 13:35

Тия явно са спрели да се отчитат на "началниците си".
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 ное 2018 13:45

bilyaletdinov написа:Aз не казвам, че тренера е безгрешен. За мен оплеска сериозно мача с Морето във Варна. Този за първенство. За Купата е малшанс. Изравяване в 93 мин.
Напълно съм съгласен за Мариани и играта му на крилото. Не му е там работата.
Само дето тоя човек направи нещо, което този преди него не направи. Би Берое, би Тирето и ако не беше късмета и жалкия ни вратар си взимаше равния в Разград.
Но няма как този отбор изведнъж да заигрие посредствено и без всякакво желание в мача с Враца.
Големите претвнции на Яблона да идат в канала, същото важи и за Цветкович.
Клубът става заложник на собствената си политика с договорите. Работи се на парче, чака се последния момент.
Като Обертан не иска да преподписва го продаваш при най-изгодната оферта и намираш друг добър играч. Не се оставяш да тв изнудват агенти. Спомням си Илиян Стоянов как гледаше цял полусезон видео щото отказа да преподпише и накрая фо продадоха в Япония. А тогава беше национал и основен играч.
Същото важи и за останалите. Аз съм сигурен, че поне 2ма от Яблонски, Кабрал и Цветкович ще си тръгнат без пари. Просто Красимир Иванов си няма и идея как да ръководи футболен клуб. А Спас Русев отказва да назначи човел, който е в час с материята. Защо? Нормално ли е като нямаш капацитет за нещо да продължаваш да го вършиш до откат?
Бях изброил 10 играча, които си тръгнаха без пари от клуба. До лятото ще станат още!
Какво става с позицията на клуба относно реферите? Онзи ден му показват абсурден картон на Тиам и после ми го гонят. При все, че е спестен такъв на играч на Враца.
Правят си т#### на наш гръб, а те се радват...
Кой е отговорен за провалите със селекцията?
Визирам Полачек, Ривалдиньо, Луан?

Ще изчакаме да видим какво ще се случи с новитв назначения и ще има ли промяна.

По някой път в стремежа си да охулиш Роси и да оправдаеш Славиша откровено пишеш неистини. Дали пък Роси не е бил и тирето и марулите, м? Относно ако не бил жалкия вратар правил равн в Разград. А ако не бяха жалките вратари срещу Вадуц, срещу Ботев, срещу Етър и още и още. И колко дузпи се изпуснаха? Лицемерно става за единия да важат определени оправдания а за другия не. А точно за купата с морето където можеше в последните мин да направи смяна и да забави, не го направи. Пускането на Нашименто само за една дузпа? И т. Н. А тва че играели еди как си срещу Ботев а преди това не, ама така е след всяка пауза, не само срещу врачани. След всяка пауза става все по-зле. Е чия е вината? Все пак Славиша взе готов отбор. Който макар да нямаше резултати, беше един добре подреден и компактен отбор. Корнерите бяха кат дузпа, сега от кога нямаме гол от ъглов удар? Защита и халфовата линия бяха стабилни. Вместо да надгради се разби. Разчита се повече на индивидуалните изяви на футболистите. А с думите, че Обертан си имал свой начин за тренировки и т.н... Без коментар! Не рева за Делио, ще ми се Славиша да си изкара сезона и накрая да теглим чертата, бтака както се направи с италианеца. Ама ся па да си затваряме очите за неговите грешки и да ги оправдаваме със съдии, вратари, ББ и т.н. е глупаво. Самия факт, че има хора тук които нонстоп мрънкат за съдията след мач, в който Ботев Враца ти е вкарал три гола насред Герена, ударил е греда и изпусна още две чисти голови положения е повече от срамен.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 27 ное 2018 13:53

Отделно от резултатите, на Делио Роси не може да му се отрече едно - можеше да те откаже да гледаш футбол заради убийствената скука. По-малко зрители, по-малка излагация за отбора... Мачовете за купата с тирето и още два-три се играха със сърце от футболистите напук на треньора, това изобщо не може да се коментира даже.

За Славиша не разбирам - защо пуска футболисти, които единствено вредят отново и отново - Митрев, Белмонт. Също толкова ли е трудно да пуска Обертан по крилото. Останалото е проблем с мотивацията, който идва от саботьорското ръководство и техните простотии с новите договори. Но от един Яблонски примерно не се очакваше да прави глупости за пари...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 ное 2018 13:57

Така е, победите с Делио са въпреки него, а загубите на Славиша са заради ръководството. Уникални идиоти има тук!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 ное 2018 14:19

NOMER14 написа:Това е бургазлийски, а не левскарски проблем.

Сериозно ли ? Те правят престъпен бизнес чрез ФК Левски, но това не било левскарски проблем ? Наркоманите от фен клубовете, които се изживяват като левскари, ходят по стадионите, чупят, бият се(включително и срещу истинските левскари) и носят наказание след наказание на клуба. Изнудват ръководството, държат маркетинга, охраната, кетъринга и взимат процент от билетите за Б сектор. Постоянно срамят левскарската публика. Но това било бургаски проблем.....Добре.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 27 ное 2018 14:28

Утре аз ако направя фен-клуб на Барселона и си продавам някаква дрога освен сувенири, това проблем на Барселона ли е?
Нормално е да използват най-популярния клуб за всякакви цели и работата на полицията е да следи дали са законни. В случая са си свършили работа. Друг е въпроса, ако тия лица са свързани по някакъв начин с ръководството на клуба.
Имаше един - Животното, който показваше тесни връзки с ръководството на един друг клуб и докато беше в затвора и след като излезе и не съм видял някой розов да се разграничава от него.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 ное 2018 14:37

vvessel написа:Утре аз ако направя фен-клуб на Барселона и си продавам някаква дрога освен сувенири, това проблем на Барселона ли е?
Нормално е да използват най-популярния клуб за всякакви цели и работата на полицията е да следи дали са законни. В случая са си свършили работа. Друг е въпроса, ако тия лица са свързани по някакъв начин с ръководството на клуба.
Имаше един - Животното, който показваше тесни връзки с ръководството на един друг клуб и докато беше в затвора и след като излезе и не съм видял някой розов да се разграничава от него.

Ако Барселона те е признала за официален фен клуб, ако ти е дала маркетинга, охраната и ти позволява да си правиш абсолютно каквото си искаш на стадиона......как мислиш ? Това проблем ли е на Барселона или е проблем на Долно нагорнище ?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 ное 2018 14:40

koisa написа:Спас да се обажда на Дельо, че феновете му се разреваха и подпукаха Славиша рано-рано. :oops:

:lol: Ти ще видиш Берое като ни думнат какво става.

Роси, боси, Славиша, млавиша, Обертан, ала-бала. Рибата се вмирисва от главата. Ако с идването си преди почти три години Русев беше почнал да гради, днес щяхме да си говорим за мача ни в Лига Европа в четвъртък. Той трябваше да остави нещата, както си бяха, когато завари "Левски". Но ВСЕКИ управник в "Левски" като дойде си мисли, че летоброенето почва с него и свършва с него. С действията си (и бездействието си), той разгради един ПОЧТИ подреден двор. И го направи на два пъти! Официално, ние имаме три отбора за три години. Щом някой си мисли, че това е случайно, то той е или наивник или... Всяка година по едно и също време, това е случайно, така ли? Айде нема нужда. В живота и във футбола случайни неща няма.

Върни се в “Левски”