NOMER14 написа:ivan56 написа:Наркоманите, отново използват клуба ви за прикритие за "бонбонките", които продават.
Спец акция във фенклуба ви в Бургас, има и задържани.
Това е бургазлийски, а не левскарски проблем.

Щом казваш.........
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:ivan56 написа:Наркоманите, отново използват клуба ви за прикритие за "бонбонките", които продават.
Спец акция във фенклуба ви в Бургас, има и задържани.
Това е бургазлийски, а не левскарски проблем.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
bilyaletdinov написа:Aз не казвам, че тренера е безгрешен. За мен оплеска сериозно мача с Морето във Варна. Този за първенство. За Купата е малшанс. Изравяване в 93 мин.
Напълно съм съгласен за Мариани и играта му на крилото. Не му е там работата.
Само дето тоя човек направи нещо, което този преди него не направи. Би Берое, би Тирето и ако не беше късмета и жалкия ни вратар си взимаше равния в Разград.
Но няма как този отбор изведнъж да заигрие посредствено и без всякакво желание в мача с Враца.
Големите претвнции на Яблона да идат в канала, същото важи и за Цветкович.
Клубът става заложник на собствената си политика с договорите. Работи се на парче, чака се последния момент.
Като Обертан не иска да преподписва го продаваш при най-изгодната оферта и намираш друг добър играч. Не се оставяш да тв изнудват агенти. Спомням си Илиян Стоянов как гледаше цял полусезон видео щото отказа да преподпише и накрая фо продадоха в Япония. А тогава беше национал и основен играч.
Същото важи и за останалите. Аз съм сигурен, че поне 2ма от Яблонски, Кабрал и Цветкович ще си тръгнат без пари. Просто Красимир Иванов си няма и идея как да ръководи футболен клуб. А Спас Русев отказва да назначи човел, който е в час с материята. Защо? Нормално ли е като нямаш капацитет за нещо да продължаваш да го вършиш до откат?
Бях изброил 10 играча, които си тръгнаха без пари от клуба. До лятото ще станат още!
Какво става с позицията на клуба относно реферите? Онзи ден му показват абсурден картон на Тиам и после ми го гонят. При все, че е спестен такъв на играч на Враца.
Правят си т#### на наш гръб, а те се радват...
Кой е отговорен за провалите със селекцията?
Визирам Полачек, Ривалдиньо, Луан?
Ще изчакаме да видим какво ще се случи с новитв назначения и ще има ли промяна.
bilyaletdinov написа:Aз не казвам, че тренера е безгрешен. За мен оплеска сериозно мача с Морето във Варна. Този за първенство. За Купата е малшанс. Изравяване в 93 мин.
Напълно съм съгласен за Мариани и играта му на крилото. Не му е там работата.
Само дето тоя човек направи нещо, което този преди него не направи. Би Берое, би Тирето и ако не беше късмета и жалкия ни вратар си взимаше равния в Разград.
Но няма как този отбор изведнъж да заигрие посредствено и без всякакво желание в мача с Враца.
Големите претвнции на Яблона да идат в канала, същото важи и за Цветкович.
Клубът става заложник на собствената си политика с договорите. Работи се на парче, чака се последния момент.
Като Обертан не иска да преподписва го продаваш при най-изгодната оферта и намираш друг добър играч. Не се оставяш да тв изнудват агенти. Спомням си Илиян Стоянов как гледаше цял полусезон видео щото отказа да преподпише и накрая фо продадоха в Япония. А тогава беше национал и основен играч.
Същото важи и за останалите. Аз съм сигурен, че поне 2ма от Яблонски, Кабрал и Цветкович ще си тръгнат без пари. Просто Красимир Иванов си няма и идея как да ръководи футболен клуб. А Спас Русев отказва да назначи човел, който е в час с материята. Защо? Нормално ли е като нямаш капацитет за нещо да продължаваш да го вършиш до откат?
Бях изброил 10 играча, които си тръгнаха без пари от клуба. До лятото ще станат още!
Какво става с позицията на клуба относно реферите? Онзи ден му показват абсурден картон на Тиам и после ми го гонят. При все, че е спестен такъв на играч на Враца.
Правят си т#### на наш гръб, а те се радват...
Кой е отговорен за провалите със селекцията?
Визирам Полачек, Ривалдиньо, Луан?
Ще изчакаме да видим какво ще се случи с новитв назначения и ще има ли промяна.
NOMER14 написа:Това е бургазлийски, а не левскарски проблем.
vvessel написа:Утре аз ако направя фен-клуб на Барселона и си продавам някаква дрога освен сувенири, това проблем на Барселона ли е?
Нормално е да използват най-популярния клуб за всякакви цели и работата на полицията е да следи дали са законни. В случая са си свършили работа. Друг е въпроса, ако тия лица са свързани по някакъв начин с ръководството на клуба.
Имаше един - Животното, който показваше тесни връзки с ръководството на един друг клуб и докато беше в затвора и след като излезе и не съм видял някой розов да се разграничава от него.
koisa написа:Спас да се обажда на Дельо, че феновете му се разреваха и подпукаха Славиша рано-рано.
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 17 госта