Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Найденов няма какво да го критикуваме чак толкова... Момчето нито е бек, нито има качествата да играе бек. Само ние не можем от 5 години да намерим два добри бека и разчитаме на посредствени такива, или преквалифицираме халфове и крила да играят на тази позиция, която е една от най-важните в съвременния футбол.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Божинката след два неуспешни престоя се завръща за трети... Да видим дали третия път ще е за щастие или пак ще го гоним. 

R.I.P.
Странно.. Реално нямам никакви поводи за оптимизъм и все пак напоследък усещам такъв. Вероятно е защото не гледам мачовете на отбора. Според мен няма какво толкова да изискваме от тях. Реално почти всеки мач има по 3-4 промени, нови хора, контузии... Трябва време и търпение. Лошото е, че виждам как лека полека 3-4 място започваме да го смятаме за успех
110 години любов!
groti написа:Странно.. Реално нямам никакви поводи за оптимизъм и все пак напоследък усещам такъв. Вероятно е защото не гледам мачовете на отбора. Според мен няма какво толкова да изискваме от тях. Реално почти всеки мач има по 3-4 промени, нови хора, контузии... Трябва време и търпение. Лошото е, че виждам как лека полека 3-4 място започваме да го смятаме за успех
Първите два отбора са доминирини от тъмнокожи. Това ли искаме в България?
groti написа:Странно.. Реално нямам никакви поводи за оптимизъм и все пак напоследък усещам такъв. Вероятно е защото не гледам мачовете на отбора. Според мен няма какво толкова да изискваме от тях. Реално почти всеки мач има по 3-4 промени, нови хора, контузии... Трябва време и търпение. Лошото е, че виждам как лека полека 3-4 място започваме да го смятаме за успех
Че тази година ако не изпаднем ще е успех. Тежка икономическа ситуация, играчи привлечени без подготовка колкото да позапълним бройката, липса на треньор и още куп проблеми. А ако не се намерят сериозни кинти може след НГ да доиграваме с юноши.
-
- Контакти:
Според мен пък с трансферите на Старокин, Цоневи, Стивън и Божи86 се взеха малко по-опитни играчи. Станислав Стойчев също е в отбора. Михайлов и Живко Атанасов са опитни играчи, Паулиньо си е от години в отбора и реално може да се сглоби колектив, който да си крета там в топ 6, обаче належащ е въпросът с треньорския пост. С Георги Тодоров е безсмислено и според ме се губи много ценно време. Не е човек, който ще се развива и има интерес да ръководи отбора, той и си каза, де. Трябва да се пробва с някой по-млад и амбициран (гледам, че Живко Миланов най-вече снове по тъч линията, но му е много рано.)
Стойчо Стоев е треньора според мен. Айде да започва храненето. 

Всички нови са едногодишни договори,другото лято пак преговори и нови играчи 

България има природни богатства,
-
- Контакти:
Cooler написа:Стойчо Стоев е треньора според мен. Айде да започва храненето.
Той не е водил отбор от кога...?