Левски: Трансферна зима

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима

Мнениеот metodito » 24 дек 2019 12:43

[offtopic]
koisa написа:
metodito написа:Даже май и не прочете какво ти написах. И пак да те попитам: включваш ли някъде в уравнението Хубчев. Шото гледам споменаваш Дельо. Както и това, че играе на инжекции всеки мач. Викаш "няма значение, я си го мразим тоз' пИдал. Вън!".

Първо - подобни епитети като пИдал не ползвам по адрес на играчите на Левски. Не ми ги преписвай, ако може!
Второ - винаги чета какво ми пишат!
Трето - и без инжекциите си играеше на същото отчайващо и слабо ниво. Както при Хубчев, така и при Славиша и чичо Гошо. За две години плюс има един период от два месеца през, който играеше на добро ниво.
Но не отхвърлям възможността липсата на конкуренция да му влияе лошо. Щото тогава имаше един Фигейредо да му застрашава мястото, после никой. Даже тук поствах приказките на СТД-то, че Горанов имал едва ли не запазено място на бека, защото е национал и не търсят по-добър. И тогава казах, че не е на добре тая работа, ама...

Ок, аз не го виждам така.
Второ - винаги чета какво ми пишат!

Прочете ли това за Пацо? И на стадиона и тук имаше една своеобразна кампания и гигантска какафония за едно грешно и неоправдано решение на Стоев. Аз съм много доволен, че Пацо доказа на всички кой е, да не говорим как един млад и перспективен вратар беше натирен.
Другото е, че Паулиньо също бележи спад. Както и Тиам (признавам си, че никога не съм го харесвал особено за титуляр), Реиш, Насиру и Алар пък дойдоха със супер добри визитки от Австрия и Швеция, а на терена са мани-мани. Заради това ти написах и това за Хубси.[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 дек 2019 12:45

tiamat написа:
metodito написа:Ставаше за пасове основно по земя, 30-метрови направо по конец. Кой измежду Тиам и Райнов може да даде такъв пас? Но това са и тактически указания. На нас играта ни е предварително нарисувана. Точно щото са някакви ентусиасти, бяга с топката в крака и като се приближи до него на пет метра, тогава му я подава, щото знае, че кадърен пас не може да даде.

Ами точно Райнов в последните мачове направи едни такива пасове. Ама никой не го забелязва горкия като направи нещо хубаво...

Явно сме гледали различни мачове. От Райнов съм виждал едни дълги балони към Стаси на крилото. Това е друго. За другите не знам, аз написах няколко пъти, че искам Райнов да остане. За резерва. Както и това, че не се крие по терена момчето.
Последна промяна от metodito на 24 дек 2019 12:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 дек 2019 12:52

Дотук бях много доволен от входящите трансфери: Алар, Миятович, Здравко, Робърта. Бих сложил една оценка за това от 4.5. Но бях изключително разочарован от изходящите: 2.50. Половинката я давам, заради освобождаването на една сурия ненужници, като Виани-миани, Ривалдиньовци, обертановци и сие.

Сегашният джам и Славчев и Лозев? Нямам си понятие. Отдавна смърдя за "бг "Левски", така че след привличането на Здравко, Живко и Райнов, няма как да не се радвам. С лек страх.
Споменавайки Здравко... Надявам се той да почне да бъде налаган в титулярния състав вместо Пау, а бразилецът малко да се поизпоти.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 дек 2019 13:12

Гледам голямо въодушевление от двата трансфера. Лошо няма, защото се предполага, че ще сме по сигурни отзад, но с какво ще подобри играта ни в нападение?
Нека да погледнем реално на нещата. Лозев е алтернатива на Миланов, но дали ще е по - добър от него? Ако не е, означава, че ще гледа мача от скамейката и реално до сега в състава имаме само един нов,който ще играе титуляр, Славчев. Но това би било от полза ако играе на мястото на Райнов, но подозренията ми са, че титуляри ще са Славчев и Райнов, което на практика излиза, че с нищо не сме надградили с тези два трансфера.
Очаквам класен плеймейкър, които да раздвижи играта и крило, на което Стаси да бъде резерва, че имаме остра нужда от положения за гол, които сега липсват. Но дали причината е във офанзивните ни футболисти или в треньора ни всека сам да си прецени.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 24 дек 2019 13:51

realno написа:Гледам голямо въодушевление от двата трансфера. Лошо няма, защото се предполага, че ще сме по сигурни отзад, но с какво ще подобри играта ни в нападение?
Нека да погледнем реално на нещата. Лозев е алтернатива на Миланов, но дали ще е по - добър от него? Ако не е, означава, че ще гледа мача от скамейката и реално до сега в състава имаме само един нов,който ще играе титуляр, Славчев. Но това би било от полза ако играе на мястото на Райнов, но подозренията ми са, че титуляри ще са Славчев и Райнов, което на практика излиза, че с нищо не сме надградили с тези два трансфера.
Очаквам класен плеймейкър, които да раздвижи играта и крило, на което Стаси да бъде резерва, че имаме остра нужда от положения за гол, които сега липсват. Но дали причината е във офанзивните ни футболисти или в треньора ни всека сам да си прецени.

Направо да го пращаме под наем в Бистрица при Кабов?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 24 дек 2019 15:50

Ей, някой юноша тъкмо се наложи, вие го пращате резерва на някой си :lol:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 дек 2019 16:49

Jürgen написа:Ей, някой юноша тъкмо се наложи, вие го пращате резерва на някой си :lol:

Аз съм против да го пращаме където и да било, но още е далеч от това да го броим за трайно наложен...

15.07.2019 Дунав 2010 (Русе) 1:4 Левски (София)

05.08.2019 Царско село 2015 (София) 0:2 Левски (София)

01.09.2019 ЦСКА-София (София) 2:2 Левски (София)

15.09.2019 Левски (София) 3:0 Черно море (Варна)

21.09.2019Славия 1913 (София) 0:2 Левски (София)

19.10.2019 Левски (София) 2:1 Арда 1924 (Кърджали)

24.11.2019 Левски (София) 2:0 Царско село 2015 (София)

08.12.2019 Левски (София) 2:0 Витоша (Бистрица)

Както се вижда повечето му голове са срещу изпадащи и средняци, но не това е важното...
Важното е, че в мачовете с Лудогорец, Локо Пд и т.н. много често е почти незабележим на терена и е хубаво когато Стаси няма ден да има поне качествена алтернатива и конкуренция, която да му напомня, че мястото му на терена не е гарантирано на 100%. Насиру в момента не му е никаква конкуренция...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 24 дек 2019 17:20

Айде да видим на кои отбори вкара предшественика му, дето се разписваше срещу 100 бона. Той колко вкарваше? А Кабрал? Бил вкарвал на Дунав...ми дайте да го дадем под наем на Септември...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 дек 2019 17:28

Ще си позволя да изкажа моето мнение за селекцията до момента и за схемата на отбора.
С.Славчев- някога много го харесвах като играч. Той е от този тип халфове ,които харесвам - играе и в двете фази на играта , като също така вкарваше и доста голове. Нямам идея каква е формата му в момента и доколко ще ни бъде полезен. Качества определено им а, друг е въпроса колко време ще му трябва да влезне във форма.
Д.Лозев - направи ми много добро впечатление в мачовете на Арда ,които съм гледал. Ще бъде опция по десния фланг . Чисто статистически трансферите на футболисти от А група на повече от 23 години без да са направили нещо впечатляващо до този момент много рядко са успешни но поне вече имаме две опции за десния ни фланг.
Относно схемата на игра . Лично за мен ние нямаме играчите за схемата ,която се опитваме да играем. Нападателното ни трио Паулиньо -Робърта-Ст.Иванов вкара доста голове ,като в доста мачове Робърта и не игра . Но срещу сериозните отбори не създавахме особено много опасности. И тримата са относително бързи и имат добър контрол на топката и не лоши реализаторски способности. Проблема е ,че Стаси не е типично крило - несъмнено е откритието на полусезона (заедно с Робърта) ,но определено има доста какво да се желае като центриране и линейна бързина , като води топката я държи близко ,което го забавяНеслучайно при юношите играеше централен нападател или атакуващ халф ,но не и крило. Същото ,но в по-малка степен важи и за Паулиньо ,когато има ден няма защитник в нашето първенство ,който да го спре .
Робърта - приятната изненада има много качества , умее да бяга от защитниците ,но не е типичния ЦН , често играе прекалено далеч от вратата или от позиции от където много трудно може да вкара гол. През почти цялата си досегашна кариера е играл крило. И почти винаги атакува от външната страна и пуска топката от негово ляво ,често пуска топката дълга ,като типично крило.
Много често разхожда защитниците на другия отбор и отваря пространство фронтално пред вратата ,но никой от нашите не влиза в това пространство ( Мариани го правеше много удачно,но вече не е при нас).
Д.Алар - за мен опитите да се използва като таран са абсолютна глупост. В Австрия е играл доста успешно ,но като втори нападател в схема 4-4-2 , като играе зад тарана. На върха на атаката много меко казано не е ефективен. Иначе има безспорни реализаторски умения и умее да стреля без подготовка .
Между другото всичките ни офанзивни футболисти са със силен ляв крак, което примерно прави доста не много удачно едновременно на терена да бъдат двама от Робърта, Алар и Ст.Костов.
За мен може да се опита и доста по дефанзивната схема 4-4-2 при мачове като гости срещу сериозни отбори . Защото и Паулиньо и Ст.Иванов не помагат много в защита , като външни халфове може да се ползват и Д.Лозев и Насиру . Разбира се всички тези схеми са много условни.
За мен имаме нужда от ляв бек(разбира се) и офанзивен халф или по-точно халф ,които да играе и двете фази на играта. Супер би било да се намери и здрав , висок,мощен централен нападател нещо тип Г.Дембеле или Каранга( доколкото знам такъв тип играч въобще не се търси) . Аз лично си пожелавам да вземем от Берое Конте- едно типично много добро крило.
Много е важна подготовката да бъде направена така ,че да сме в оптимална форма за старта - в първите 2 седмици от пролетния дял имаме няколко мача ,които могат да осмислят (или обезмислят целия ни сезон).

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 дек 2019 17:45

Защитникът на Берое Александър Василев от доста време е спряган за трансфер в Левски. Днес се появиха нова порция новини, в които има изказване на треньора Димитър Димитров-Херо, че няма как да го пусне на "Георги Аспарухов".

Истината обаче е малко по-различна...

Василев бе желан от Хубчев още през лятната пауза, като почти се стигна до трансфер. Двата клуба имаха договорка, а бранителят бе уточнил условията си със "сините". Трансферът пропада заради забавяне от страна на Левски. Но играчът остава под постоянно наблюдение от страна на наставника на столичани и скаутите.

През ноември от Левски отново започват разговори с Берое за Василев. Трансферът отново е почти уреден, но на "Герена" разбират, че защитникът е пред операция. Това води до край на разговорите. Левият бек бе опериран в средата на декември, а от Левски са му обяснили, че ще го следят през пролетния полусезон и ако продължава с добрите игри и се опази от контузии, то лятото ще акостира при "сините".

Левски вече води разговори за нов ляв бек. Единият вариант е Лазар Марин, за когото БЛИЦ първи разкри. Другият вариант е футболист от чужбина.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ

Исландският национал Гудмундур Тораринсон, който е спряган усилено за Левски, със сигурност няма да идва на „Герена”, съобщиха източници на БЛИЦ.

„Истината е, че водихме преговори за 27-годишния халф. Наши емисари даже ходеха да го гледат на живо в Норкьопинг, след това разговаряхме с него, но трансфер няма да има. Това е повече от сигурно.

Кои са причините? Безсмислено е да изпадаме в подробности, след като нищо не се е получило”, коментираха от управата на „сините” пред БЛИЦ.

Те добавиха, че Левски ще привлече поне още един футболист, но след Нова година. Тази седмица в рамките на два дни с клуба подписаха Симеон Славчев, който идва като свободен агент, и Деян Лозев от Арда.

Върни се в “Левски”